Je to panický atak?
Ahojte dlhšie mám tieto problémy . Kvôli nim mi bol nasadený escitalopram . Napíšem konkrétne napríklad dneska : maľujem si pohodička hudba zapnutá a zrazu začínam cítiť zvláštny pocit na hrudi a celkovo po tele . Cítim takú slabosť sem tam ako keby teplo po tele mi prejde, niekedy k tomu mám aj triašku a k tomu sa mi jemne zvýši tlak na takú hranicu (teraz si ho často meriam ) .. po podaní neurolu to prejde .niekedy to prejde samé ale teraz mám tri hrozne dní ..včera som skončila na pohotovosti s tým že som myslela že už umieram . Pichli mi apaurin ale teda nič extra . Nejako som zaspala dožila sa rána .ale dnes som zas pri tom maľovaní cítila divné pocity . Ale zatiaľ sa to nevyvinulo ďalej . Dnes som bola aj ráno u neurológa čakám na mri mozgu lebo ma u mňa podozrenie na jedno ochorenie ktoré si tým chce vylúčiť alebo potvrdiť . A vlastne z tohoto možného ochorenia týchto problémov mne asi začala táto panika ... A ja neviem čo robiť . A výrazne mi to znižuje kvalitu života .už mám zle myšlienky že umriem alebo sa zbláznim. Že stratím kontrolu sama nad sebou . Kedy budem znova normálne žiť a fungovať . ?

@macka1996 mne toto robievala / občas robí tetánia. Keď som viac v strese, prípadne väčší pohyb a málo jedla tak mi začne trasenie rúk, únava tela, pocit že odpadnem, slabosť..
@anonym_d4eba5 áno aj tetaniu treba preveriť, mám kamaráta čo ma veľmi podobne príznaky panickým atakom a pomáhal mu len Neurol. Nakoniec sa potvrdila teránia a berie lieky na ňu a tie mu pomáhajú tak, že Neurol už berie len vo výnimočných prípadoch.