Kto mal vysunutú platničku?
Ahojte, prosim je tu niekto kto mal tento problem. Dnes som bola na MRI kvoli podozreniu. Ake ste mali priznaky ? Ja som len seknuta v chrbte, boli ma lopatka, picha ma pod rebrom spredu pri srdci. Nohy a ruky ma nebolia. Technicky som dvihla vsak zle tyc s kotucom aj tazku krabicu.
Vysunutú platničku má každý druhý človek, len kým ho nesekne, tak o tom ani nevie. Príznaky sú ako opisuješ. Treba spevnít svalstvo, pravidelne cvičiť a postupovať podľa rady lekára
@luccija no ja mam bolesti ale da sa to zvladnut , som v praci… zajtra idem na masaz lebo mam dost stuhnuty aj krk, davam si dorsiflex ale uz 4 den mam bolesti:(
Tiež som začala cvičiť sm systém, ale ja som sa nevedela pohnúť po pôrode, na mri idem v máji. Odkedy som začala cvičiť, výrazne zlepšenie, takze ja odporúčam určite začať cvičiť
Zatiaľ len vyšetrením neurologicky, že to bude asi platnička, v máji sa uvidí, ale mna nebolel len chrbát, mne to šlo až do nôh, ledva som chodila, dvíhať dieta z postieľky bolo nemožné
@janka_266 no ja mam velke obavy ze to bude tiez platnicka, nechcem ist na operaciu a uz vobec mam nejake nasledky invalidity:(

Skôr budeš mať niečo natiahnuté, zablokované.Neurolog Ti môže dávať infúzie na uvoľnenie, alebo ostrek.Davaj si gusjlaacuran na uvoľnenie, ale môžeš mať aj platničku vysunutu veď uvidíš z výsledkov.Trpnutie byva pri platnickach , keď tlačí na nerv a je to veľká bolesť.
Ja som mala vysunutu rehabilitáciou sa to dalo do poriadku