Ktoré magnézium je šetrné na žalúdok?
Ahojte, poradíte mi prosím voľnopredajné magnezium, ktoré je citlivé ku žalúdku? Z väčšiny čo som už vyskúšala, mi nebolo dobre, niektoré dokonca spôsobovali hnačku. Ďakujem vám 🙂
@anonym_autor Skusila som viacere znacky, posledne som mala bolesti z Magnerotu, ale najnovsie pouzivam sprej s magneziom. Je to lepsie, nejde to cez zaludok a pomaha to. Akurat zo zaciatku trosku stipe na pokozke, vraj je to preto, ze telu chyba horcik a preto to stipe.
Ja mám denné a nočné od Pudhistamo a je podľa mňa perfektné 🙂 ale každému môže iné sadnúť.
* SuperMag chelát alebo SuperMag B6 citrát od Astiny
* GymBeam chelát bisglycinát
* teraz mám od Brainmax malátovú formu
Magnezium sposobuje hnacku, ale len kým si nezvyknes. Ja mám Livsane Magnézium Direct 400 mg prášok vo vrecúškach grapefruitová 30 ks
A prvý krát ma teda prehnalo, až som sa bála dať ďalšie 😅 ale potom už to bolo v pohode. Doplniť vieš aj prirodzene cez magnezia minerálku. Začni tou a potom sa v lekárni informuj o nejakom magnezku s nižšou dávkou, tam ti poradia.
Ja používam tieto sacky od Livsane kvôli krčom a šklbaniu nervov. Takže aj mám nejaký tik napríklad tak mi to pomôže.. len sa vysype do úst a ani netreba zapijat..
@anonym_8783ce nejde o zvyk, ale o formu a mnozstvo horcika.
@anonym_autor treba ho brat po jedle, nikdy nie na prazdny zaludok, to k tazobe a forma ako napriklad bisglycinat mi nesposobuje hnacky a to beriem obrovske mnozstva.
Take oxidy, to je hnacka stale.
Vilgain najlepsie magnezko
Na značke absolútne nezáleží,podstatné je,v akej je forme.
https://www.namaximum.sk/blog/magnezium-poznate...

Magnezium sposobuje hnacku, ale len kým si nezvyknes. Ja mám Livsane Magnézium Direct 400 mg prášok vo vrecúškach grapefruitová 30 ks
A prvý krát ma teda prehnalo, až som sa bála dať ďalšie 😅 ale potom už to bolo v pohode. Doplniť vieš aj prirodzene cez magnezia minerálku. Začni tou a potom sa v lekárni informuj o nejakom magnezku s nižšou dávkou, tam ti poradia.
Ja používam tieto sacky od Livsane kvôli krčom a šklbaniu nervov. Takže aj mám nejaký tik napríklad tak mi to pomôže.. len sa vysype do úst a ani netreba zapijat..