icon

Kvôli zápalu močových ciest sa bojím sa ísť k moru

marisola
28. jún 2016

dobrý deň,
mám taký problém. Veľmi rada by som šla aspon na dva týždne k moru, chcem si konečne oddýchnuť.Lenže naposledy som tam dostala silný zápal moč. mechura a ciest, dokonca až v nemocnici som tam bola, a na ATB zvyšok pobytu ( tj. 10 dní a nemohla som sa ani kupat),ATb ani nezabrali, nič...pritom voda vtedy mala aj 25 st. proste katastrofa.
viem,ze predtým som nikde neprechladla.proste tam tá voda..mi ubližila..dovtedy som chodila pravidelne každý rok k moru a nič, plávala som každý den aj v studenšej. potom som začala mávať problémy s moč. mechurom a obličkami a tak. a cítim prakticky permantné pálenie pri moceni,vela druhov atb som vybrala,no nič.
ako sa mam chraniť pred tym,aby som znova dostala tam zápal ? lebo velmi sa tamm teším a chcem ist sa okupatkonecne, zaplavat si, nechcem sa pozerat na more 10 dní a cumiet doblba. plávanie je moj zivot a hobby.ale neviem,ako to spravit. za ten rok sa prakticky nič nezmenilo, obcasne palenie mavam stale, aj stipanie,obcasne aj zapaly...bojim sa,ze mi to tam znova prepukne,aj keby mala voda aj 30 st..a v neoprene sa kupat nechcem.
poradite mi prosim vas ako ste to riesili vy,ked st emali moje problémy? mne nestacisa vysusit potom a dat si suche plavky...ja citim zapal a palenie uz len ked som minutu vo vode...prosím poradte,co na to.
dakujem vam..

marisola
autor
7. júl 2016

@sono2 práve sa na to odhodlávam.viem,že z wobenzymu je velmi zle,ale pokusim sa to brat aspon tri mesiace..nec sa to nejako prelieic, asi som starsne citlivy clovek..:(alebo co uz ja neviem.

marisola
autor
9. júl 2016

no hlavbne ,ze ani v krvi mi nič nenasli, ziadny zapal, nič,len mierne zvysena sedimentácia,ani nic ine, nič ..mi akoze neni, posielaju ma na psychiatriu sa liečiť, a dnes som opat vstala rano a zase ten isty scenár, palenie a znova a znova, na zaciatku močenia,a potom aj celym mocenim.ale na konci nie..
uz sa idem zblazniť, prevetvne jem brusnice, stále,aj včera som si dala urologicky caj,ale ked si uz na tieto veci pomyslim,tak mam pocit,ze sa zosaliem,alebo sa mi nieco stane a skoncim predsa len na uzavretom.som neskutočne psychicky na dne..aj ma bolia oblčiky,a na moči nič nebolo vidiet,ze ukazkovy moc mam.mna asi porazí,ani vypisat k nefrologovi ma obvodak enchce,ze naco,ked sa v moci nic nenaslo,co preboha ak mam nejaky nador alebo co v oblickach,alebo mechure,mne to uz take pride,a on ma nikam nechce dat :(

marisola
autor
3. aug 2016

@sono2
@janage
@zuzu003
+ všetky baby, čo ste prispievali..

moč som mala v poriadku, ph som len mala 6,5 ,čo má byť do 5 a trošku hlienu v nom ( to nechápem prečo,ani sa neuráčili mi to vysvetliť páni lekári)
čiženič..

teraz som bola dnes na gynekologickom sone, a nič mi tam nezistili, žiadne cysty o ktorých bola tu reč, že možno, len lekár mi tak tlacil na mechur, že teraz ma nuti stale na močenie a reze ma az ..co mi tak tlačil..priserne nieco..bol neludsky vazne.
takže sme zase na bode nula.

pijem stále caje na mechur a na precistenie,ale nič moc. necitim ulavu v tieto horuce letne dni, stále jem brusnice, aj caje pijem, lebo ma stale stipe, pali, reze ked curam a uz aj mimo toho, nechápem z čoho, som uz z toho msutna.
potom som si dala aj tie probioticke vlozky na vase rady,som si ich kupila, nic vobec nepomohli
jem aj profizym (to je to iste,co wobenzym),poctivo a nič...žiadna zmena absolútne.

najlepšie je na tom to,že o par dni iem na chvilku vyskočiť predsa k moru a asi sa ani neokupem...:/ super..

marisola
autor
3. aug 2016

a teraz čo včul...:/ super...
takže sa teším " strašne na dovolenku"..aby sa mi tam ešte nepohoršilo, ked sa v tej slanej vode okupem.hm...:( asi sa ani nebudem...ci ? aké mate skusenosti ?

sono2
3. aug 2016

@marisola kľudne sa kúp. Vymeň potom plavky. Ja si myslím, že máš už také receptory V tele nejako so psychikou prepnute, že máš hned podvedome problémy, fakt neviem!
Robil ti vaginálne sono? Nechápem ako môže zo zdola tlačiť na mechúr Z vonku Áno ale zo zdola??

danusskaaa
3. aug 2016

A keby si si tam skúsila počas kúpania dať tampón? Potom hned vybrať a vyutierat sa do suchá + prezliect. Bohužiaľ, niekedy sú aj dr na všetky choroby krátky ☹ mňa ešte napadlo, stále píšeš že si vyskúšala všetko + pobehala všetkých dr. Preliecil sa aj muž? Ak spolu sexuálne žijete on môže na teba niečo preniesť aj napriek tomu, že jemu sa nič neprejavuje...

marisola
autor
3. aug 2016

@sono2 no ked sa okúpem v studenšej vode, tak uplne saliem od palenia a rezania, ešte tam horucky dostanem..čiže asi si namacam tak akurát nohy :( skvelé vážne.
ja fakt som nechápala, toho gyndosa, tak mi tlačil na mechur aj na maternicu, ze som si myslela,ze umrem..a doteraz ma to boli, az do modriny to ide... a páli ma ešte viac pri močení. asi mi moc na mechur zatlačil.
neviem, akože nemala som akože podvedome takéto problémy do minulého leta, vobec. že len co vojdem do studenšej vody tak automaticky ma zacne paliť a rezať ,ale po minulej skúsenosti s morom, a vobec nie chladným,som už úplne na prášky z toho.

@danusskaaa tak vaginálne mi nerobili, som na to moc uzka, lekári povedali,ze by to bolo problematické a ešte viac by mi poskodili. ja sa tak enviem uvolniť, aby som bola na to "pripravena".takze to nerobili. a partner bol preliečeny, kadečím hoci mu nikdy nič viditelne nenašli, ma negatívne všetky vytery..ja som skusala aj akupunkturu neviem čo, nič, nevedia prist na to,co mi je..akupunkturista dost uznavany mi povedal, ze podvedome negatívne pocity mi toto vyvyolavaju v tele. ze mechur je neak spojeny s negatívnymi pocitmi, a ze rpeto mi to je,ale neverím akosi tomu. ved to by mal potom každý clovek na svete. to usi byt reálnejšia pricina.
tampon mi nepomoze-to neni vaginálna vec,ale skor taká, že ked mechur citi studenu vodu, hned ma zacne proste pichat a rezat a palit, alebo ed sa ta voda dostane do mechura, to nema nic s posvou.

jasu90
3. aug 2016

@marisola a bols si na cystoskopii, ja mám tiež stále problémy s močením, pálenie, a teraz už aj stále, neustale nutkanie a mne zistili totalne zuženu močuvú rúru, zajtra idem do nemocnice budú mi to rozširovať v celkovej anesteze, tak snáď vymiznu problémy..ale tak ja som mala moč zlý, buď leukocyty, bielkoviny, krv, erytrocyty a tak...

sono2
3. aug 2016

@marisola na vaginalne sono si úzka?? Veď vagína je elastická sono je tenučke. To mi uz pride hrozne zvláštne.

obsadenemeno
3. aug 2016

@marisola alergia na zivot?

sono2
3. aug 2016

@marisola lenže mechúr necíti V tele máš stále 36 stupňov. To by si musela nachladnuť klasicky ako keď niekto na ľadovom sedí, by si musela byť fakt dlhšie vo vode A poriadne studenej. Veď orgány sú chránené v tele.

obsadenemeno
3. aug 2016

@marisola ten akupunkturista mal pravdu, mechur je spojeny s negativnymi pocitmi, a samozrejme, ze mu neveris. Ty si jeden balik negativnych pocitov. Mnoho lekarov pripusta, ze zdravotne problemy maju povod v nasej psychike, hlavne ked po desiatkach vysetreni nenasli NIC co by poukazovalo na infekciu ci iny problem. Obavam sa, ze ak nezmenis svoj pristup k zivotu, budes mat problemy stale a budu sa zhorsovat. Ved ty sa nonstop stazujes. Na vsetko. Nevidela som tu jeden jediny prispevok, kde by si bola aspon trosku pozitivna. Do seba zahladena- ano, velmi. Tak mozno by si mala pocuvnut tu radu od lekarov a zacat navstevovat psychologa (znova, pisala si uz, ze si chodila k jednemu, ale ti nepomohol?) Mozno by si mala skusit ineho.... a pronto.....

marisola
autor
4. aug 2016

@jasu90 na cysto zatiaľ nie, strašne sa jej bojím popravde. bojím sa, že mi poškodia mechur alebo čo, mojej kamoške tak poškodili mechur, ze chodí stále na wc cikať :( tak sa hrozne bojím. stále sa tomu vyhýbam ako čert krížu, ale to ma chceli poslať, ked som mala bielkoviny v moči, ale teraz posledný polrok nemám nič v moči.vôbec. nič mi nenašli,len zvyšene ph a hlien nič podstatné.to vraj nie je ani na lieky, nič...nevedia, čo so mnou. a to sa ti ako stalo?čo máš ?v dosledku zápalov častých či ? cítila si negatívne pocity predtým než si začala mať s mechurom problémy? lebo akupunkturista mi povedal,že je to s tým spojené.

@sono2 neviem ako ti to mám správne vysvetliť.:( možno naše telo má 36 st, ale pre mna je to akoby "málo",ked má voda 25 st. cítim značný chlad a chlad vo mne vyvoláva rezáka a pálenie. ale proste, ked ja sa ponorím do vody, napríklad do mora,ako minulý rok, tak cítim ako okamžite ma začne páliť a chce sa mi čurať,lebo mi je chladná na pokožku..a som v nej max. pol hodiny, aj to hýbem sa, plávam a stále ma páli a najmä po pár hodinách, to už prepuká zápal úplný.se vším všudy, bolestivé močenie, bolesti a pod. proste akoby keby sa mi " odspodu" tam nabrala ta studená voda, tak proste cítim to hrozne.

@obsadenemeno alergia asi na všetko. nie, že neverím akupunkturistovi, ale pozri sa na to reálne- každý má v sebe negatívne pocity a hnev, a frustráciu aspon občasne,, tak je logické, že každý človek by to mal,ako ja,a ženy to nemávajú.až tak často ako ja.
netvrdím a ani sa nedá tvrdiť, že by sa mi nič nenašlo nikdy vo mne, mala som problémy dokázateľné vyšetreniami, ale vraj " nie až také závažné",aby mi takto hrozne bolo,ako mi je, a ako trpím.
bola som u niekoľkých psychologov.nepomohli mi.

marisola
autor
5. aug 2016

mne sa už toto vážne nezdá normálne, tak vyšla som dnes von vyvešať prádlo, je okolo 25 st dala somsi teda kratasy a tielko....a nebola mi ani zima ani nič a proste strašne ma začalo páliť, ako pri zápale moč .ciest...asi tu jedine pomôže len otužovanie, nic ine.som úplne pass..ja nemozem mat ani kratasy...chápete ?iba 3/4 nohavice,ktoré mi zakrývajú pomaly celé nohy...ked nemam nohy v teple tropickom, tak hned ma to chytí.pripadám si už ako keby som bola na nervy chorá.
ale citim to jednodcuho.
@obsadenemeno
@sono2
@jasu90

obsadenemeno
5. aug 2016

@marisola trafila si klinec po hlavicke,........ s tymi nervami. To mas vsetko z psychiky.

marisola
autor
5. aug 2016

@obsadenemeno myslíš?že som na tom tak blbo, že sa tak už o "seba bojím" že ochoriem, že ma toto chytá ? bez zjavnej príčiny ? ani sa mi veriť tomu nechce akosi. že toto existuje...

obsadenemeno
5. aug 2016

@marisola nie, myslela som to inak, len neviem, ci to ma vyznam aj vysvetlovat.

erika272
5. aug 2016

@marisola viem o com hovoris aj ja to mavam nikto nevie ze z coho vsade ma vysmiali :D az nato ze som mala zapal ladvin krv v moci na 3 kriziky :( a znova citim tie hnusne ladviny ze zacinaju bolet je to velka bolest ... povedala by som horsie jak sa zobudit po cisaraku k tej bolesti :O mam po antibiotikach zostala som chora uz 2 tyzdne ma to drzi a zas ladviny natcha kasel hlieny stipe ma ked cikam ale tento raz nemam nic.. Od malicka so mnou chodila mama k lekarom lebo stale som sa stazovala ze ma stipalo ked som cikala a nikto nikdy nic nenasiel .. :O

marisola
autor
6. aug 2016

@obsadenemeno tak daj, má všetko zmysel v živote.

@erika272 vieš, už aj ja nadobúdam pocit, že blázniem, tiež má roky štípe a páli, asi tak vyše troch rokov, niekedy niečo nájdu, ale niekedy nie. tak už ani nechodím, prestala som. Toto leto som si povedal,že som boa poslednýkrát. Lebo sa na mna dívajú ,že si to namýšľam, no ja si nič nenamýšľam. Včera som vešala prádlo bol zatiahnuté a bola som v šortkách, a hned okamžite ma začalo páliť pri močení, tak som si dala urinal a medvedicu čaj, a až potom mi to prešlo. a takto mám ísť na dovolenku do 25 st. vody , ktorá je pre mna studená a v utorok letím, takže pecka čo ti poviem. vysolí za to človek obrovské tisíce a nič z toho.
mne atb vôbec nezaberajú :D akože do mna ich súkali ako na bežiacom páse, brala som už asi všetky čo na toto zaberajú, mne nezabrali ani jedny. akože zdalo sa, že už zaberajú na taký tretí štvrtý den, potom prestali, a po vysadení okamžite znova, nepomohol mi ani urinal, ani liečba imunoterapeutikami urovaxonom, čo iným ženám okamžite zabere. cítim sa ako stratený prípad.mrzí ma, ako to máš ty, tiež somna tom podobne. Síce mna obličky nebolia akože stále,ale sem tam ma v nich zapichá a páli ma stále prakticky pri močení, a až ked si dám nejaký liek na " to"..urinal, či brusnice, alebo čajík nejaký, vtedy mi to prejde. Ak už neprejde, vtedy idem k lekárom, ale takto sa nedá žiť stále na liekoch, tie lieky sú príšerne drahé, minula som tento mesiac na lieky 100 € v júli, všetko zo svojho, ja už vážne som zúfalá, takto sa nedá existovať predsa !:(

niky21
6. aug 2016

@marisola tak to vitaj v klube.. máme jednoducho citlivý močový mechúr.... Ja to takto mávam od 13r. Musím stále veľa piť, teplé spodné prádlo, rezáky sú u mňa klasika....Trebalo by ísť na riadnu urológiu... v Trenčíne je super odborník, je dosť možné, že máš vrodené zúženie močovej trubice, alebo je doslova pokrútená, že nie je rovná jednoducho a to spôsobuje tie zápaly... Nie je to sranda, ja som mala zúženú močovu rúru a pri cievkovaní som skoro omdlela od bolesti a krvácala asi hodinu ☹ Po pôrode je to lepšie, ale zase mám hnis v moči a bolesti.. Ja už mám taký mechúr, že aj keď sa vymočím, tak tam ešte ostane veľa moču.... Tiež som si pripadala ako blázon.

lelet1609
6. aug 2016

Ahoj ja som tiež trpela zápalom močových ciest a každý mesiac antibiotika ... našli mi nejakú baktériu ,nasadili antibiotika a preslo mi to ,ale doktor sa má pýtal aj ako dlho čuram ,pretože tam môže byť zostatkovy moc ,kt. podporuje baktériu . Ako mi to povedal hneď som si uvedomila že v práci oroste sa rýchlo vycuram a idem lebo nemám čas . No naučila som sa tak 3-4 min posedieť na wc a naozaj ešte potom cikam ,nie veľa. Ale fakt minimum . Odvtedy mám pokoj - musím si zaklopať.
Skús aj ty trochu dlhšie posedieť na wc keď pôjdeš curat či o u seba zaznamenáva že ešte úplne niesi vyprázdnené a fakt ti tam nezostane nejaký zostatok moču

niky21
6. aug 2016

@marisola a tým riadna urologia myslím, poriadne vyšetrenie, sono močovch ciest, aby sa zistili všetky anomálie... niekde bude chyba, všetko sa dá liečiť a riešiť 😉 Ureoplazmu si mala negatívnu ? Výter z močovej trubice?

obsadenemeno
6. aug 2016

@marisola tak ti to vysvetlim, aj ked to asi bude na prd....lebo ty NEPOCUVAS!!!!!!!
Su ludia, co stale potrebuju pozornost. Od partnera, rodiny, okolia. Ty si jedinacik, nemas dobre vztahy s matkou, neviem sice detaily, ako si vyrastala, ale vsetko ma povod vo vyzadovani si pozornosti.
A ked uz vsetko ostatne na vyvolanie pozornosti zlyha, este je tu zdravie. Ak si chora, automaticky ziskas pozornost (od znamych, partnera, rodicov, lekarov atd). Takze zrazu boli tu, pichne tam, taky symptom, hentaka vyrazka....... a zistis, ze dostavas pozornost.
Bohuzial, problem je, ze ten betar mozog a psychika zacne spolupracovat. A zacne programovat telo, aby sa naozaj CITILO, ze je chore/ma problem. Preto vytery a testy nic neukazu. Lebo si si to namyslala a verim ti, ze tie bolesti a syndromy naozaj citis. Realita je, ze tam proste NIC nie je, ale ty to citis, lebo si presvedcila svoj mozog, ze to boli. To je ako ked ti amputuju nohu a ty stale aj po rokoch citis, akoby tam bola, svrbi ta a pobolieva.... fantomova bolest.
A nech to znie akokolvek pritiahnute za vlasy, su zname pripady ze ludia si tu chorobu fakt vsugerovali. A mam pocit, ze to je tvoj pripad. Pises tu uz dlhsie, viem, ze mas problemy vo viacerych oblastiach zivota, ak nie vo vsetkych. Proste tazko vychadzas s ludmi, nikto ti nie je dost dobry a vinis kazdeho za vsetko, len seba nie. Ved ty si chore chudatko, tak to predsa nemoze byt tvoja vina, nie?
Konkretne k tomuto problemu - pisala si v inej teme, ze tato dovolenka je POSLEDNE ultimatum tvojmu partnerovi ohladne vasho vztahu. Tak mne to pripada, ze to sabotujes uz dopredu. Ved ak budes mat bolesti, nemozes si tu dovolenku uzit, takze to nebude TVOJA vina, ale jeho, ak strati trpezlivost/vyskoci na teba/nebude romanticky, ved ty si predsa CHORA!!!!!!!!

marianeta
6. aug 2016

@marisola necitala som vsetky komenty,mozno to tu aj poradene bolo...ja som roky trpela infektom moc.ciest dakedy az takym ze som cikala krv a hnis...mne atb vzdy zabrali nastastie..ak ti nezaberaju na tvojom mieste by som sa obratila na gynekologa a poziadala o vysetrenie na pritomnost chlamidii ci mykoplaziem..tie totiz mozu takisto sposobovat tieto pretrvavajuce tazkosti...

marisola
autor
6. aug 2016

@marianeta dakujem za komentár, ty si nejaké také bakteriemala ? ja som bola na testoch, nezistili mi nič, také,ako píšeš, aj krvné, aj močové testy takéto som mala, aj stery.nič- negatívne. a nemam to mať vlastne aj z čoho,lebo sú to sex. prenosné ochorenia(mi ich ani nechceli spraviť, no uprosila som ich nejako), lebo som mala jedného partner av živote a on -ja som tiež jeho prva sex. partnerka.nemam to mať z coho.

@obsadenemeno aj takto sa dá nad tým celým uvažovať. že mozog si to vytvára sám, alebo lepšie povedané. som moc precitlivelá. a chcem,aby sa o mmna konečne niekto staral. neviem to ale posudiť sama. viem, čo su fantomove bolesti, teraz leje dnes a ja citim strasne bolesti zubov, co uz nemam, po operácii..a je to už tri roky. takže viem o čom hovoríš.len mi moc nejde do hlavy, lebo ja tieto bolesti neznášam, ja nenavidim, ked ma boli mechur, ked ma reže, páli pri čurani, ja som totálne už na psychiatriu z toho, ja tie bolesti nechcem, radšej nech po mne nikto ani nestekne a nech sa absolútne o mna nezaujímaju, aj tak im už moje choroby idu na nervy, takže nechcem pozornosť nikoho,len nech som zdravá !:( ale nemam to..nemam zdravie.nechápem prečo. nemôžem si nieco take fyzické namyslať. ako je bolesť mechura a pálenie pri močení, napríklad včera vieš, ma ofuklo v kratasoch a jednoducho som to cítila. neviem s tým pohnuť.
ale nechcem to tak...práveže sa chcem otužovať, aby som bola zdravá, a vidíš,ako to dopadlo.
nechcem partnera z ničoho obvínovať, ved aj min . dovolenku som to tam mala, a bol celkom trpezlivý, bolo mu ma luto, len potom už mal nervy, pretože som tam plakala, asi dva dni..
nechcem to sabotovať.
len chcem,aby mi už konečne bolo dobre.

@niky21 no v tn som sa chystala,ale kamoška tam mala velmi neg. skusenost, tak som to zavrhla. ureu nemam,bola som na vystreniach urey z moča aj krvi.nič.
dobry urolog to je tazko naozaj v nasom kraji :( moj urolog je debil k nemu už radšej nechodím.
masiasr poriadny ,alebo druhy bol taky, ze nezájem, cital si pri mne noviny a pil kavicku,ked som mu o svojich problémoch vravela.
no neivem,či vrodené nieco mam zuzene alebo prekrutene,ked som do 20 rokov nemala vobec problémy.:( takze neviem..ani som nevedela, ze mam mechur. u mna to odstartovalo bohužiaľ to, že pred 20 kou som sedela resp. polihovala večer na studenej a mokrej lavičke, asi hodinu som tak sedela na totálne mokrej lavičke, samozrejme dovtedy,kedze som toto nemala tak som netušila,aké priserne nasledky to bude mať. toto je prvy impulz ktor. to nastartoval totálne. hned atb, hned bolesti,hned pálenie pri močení. To bolo pred 4 rokmi. Ptm bol rok pokoj relatívne, sem tam ma bolel mechur atd.ale potom to prešlo vždy samo akosi, príp. s urolg. cajom, no potom to začalo silnieť a silnieť a teraz si už nesmiem dovoliť vyjst von v kratasoch, ani ked svieti slnko a je 25 st. lebo ma hned reže a páli.

@lelet1609 dakujem za radu, tebe teda pomohlo iba to ,aby si sa dlhšie vymočila ?no ja naozaj tiež par sekund močím.lebo vsak ked u žnejde tak nejde, nevysedavam tam hodiny. bola som tesne po močení na sono mechura, urolog povedal, ze mechurje prazdny.
skor si naozaj myslím, ze budem mat nieco s tou moč. trubicou, zuzena ,alebo co,:( aj ked do pekla nechápem prečo.:(

lelet1609
6. aug 2016

@marisola áno mne pomohlo dlhšie močenie , na začiatku som tiež mala pocit že som prázdna a nic tam už nemám no po chvíli som zistila že sa mýlim , skús odsledovať a uvidíš . Možno naozaj to nieje tvoj prípad ,ale nedas nič za to keď si dlhšie posedieť

obsadenemeno
6. aug 2016

@marisola mozno by si teda mala posluchnut, co ti radia a znova zacat navstevovat psychologa....problem je, ze to je proces na dlhsi cas, nie ako atb, na tyzden

marisola
autor
6. aug 2016

@obsadenemeno neviem si sama poradiť, čo so sebou, ale po psychologoch uz moč nechcem chodiť, lebo v ničom nepomohli, pre mna je to strata času. ako neuzatváram to úplne, ale mám pocit, že čoraz viac je toho na mna zlého,.
@lelet1609 a mala si iba teda problém v tom, že si krátko cikala ? či aj nejaké hnusné bakterie si tam mala ?a teraz ti už vobec nie je nič ?
koľko rokov a ako casto si to mala ?

lelet1609
6. aug 2016

@marisola najprv som mavala opakovane zápaly každý mesiac som chodila k doktorovi a mávala som aj krv v moči , čiže som curala iba krv následne zas antibiotika a isla som na urológiu vyšlo mi že mam nejaku baktériu kt treba dať preč ,ďaľšie antibiotika a ptm sa mi to zas zopakovalo a dr sa má pýtal ako čuram lebo nemala som tam baktériu tak mi kázal viac posedieť na záchode a hold to zabralo ... asi rok a pol to trvalo všetko

obsadenemeno
6. aug 2016

@marisola psychologovia ti nepomohli, lebo si ich nenechala, aby ti pomohli. Oni su tam na to, aby ti pomohli zistit, preco su veci v tvojom zivote take, ake su a pomohli ti najst cestu a sposoby ako tieto veci zmenit. Ale velku cast tohto procesu musis urobit ty. A nie len pocas toho sedenia tam, je to dlhodoby proces. A je to narocny proces, pretoze vyliecit mozog a zmenit sposob myslenia - to je najtazsia liecebna procedura na svete.