Ležím s napuchnutým členkom a cítim sa mizerne
Žienky som taká nemožná , ležím s boľavým napuchnutým členkom a cítim sa mizerne. Muž mal zase raz pravdu.
Celé leto som sa s deťmi nedostala na kupko a už je koniec leta, teplo už nebude. V júli sme v práci finišovali s veľkým projektom vedela som že na dovolenku nie je šanca aj pár víkedov som musela byť v práce. Tešila som sa na august ale keď som mala pá dní dovolenky akurát bola zima a deti ochoreli. Muž má takú prácu že robí na smeny či piatok či sviatok. Dohodli sme sa vopred, že posledné augustové dní de bereme dovolenku. Deťom som sľúbila že niekam konečne pôjdeme, snívala som o bazéne s teplou termálnou vodou,ale mužovi odvolali dovolenku. Uvažovala som nad tým, že pôjdeme aspoň na najbližšie kupko, tam je len studená voda v bazéne, málo vybudované deti to nemajú radi, nudia sa tak vymýšľajú. Navyše sama na šesťročnú a päťročné som málo. Pochytili sme sa s mužom, tak som sa rozhodla že pôjdem aspoň na malý výlet s deťmi, skončilo to tak že som musela volať muža ,že sa na vlastných nohách domov nedostanem, bum ďalšia hádka. Ozaj neviem, v poslednom čase vo všetkom strácam trpezlivosť.
ahoj, rozumiem ti, niekedy to na cloveka dolahne a plany nevychadzaju. ale dnes uz su take moznosti, ze nie je dovod si zufat, pozbieraj sa, bude dobre 🙂
Ani neviem kde začať, mám 6 ročnú a 5 ročné dvojičky, mimochodom veľmi živé neposedné, stolové hry a podobné u nich nehrozia. Ako som už písala muž robí každý deň vrátane sviatkov a víkendov(zastupuje aj dovolenkujúcich kolegov) začiatkom leta 2t bola ešte riadne škôlka. Pár dní sa riešilo inou škôlkou v meste. Svokra mi už nežije, kým žila nepostrážila žiadne vnuča. Moje deti nemajú ani bratrancov ani sesternice. Pár dní som platila kočku na stráženie, ale po pár dňoch to zrušila.
Keďže sú deti také živé, bála som sa sama s deťmi a s haldou vecí vybrať busom. Nedá sa mi držať 3deri za ruku a ešte aj tašky, už sa mi stalo že sa vtrhol počas prechádzky, skoro ho auto zrazilo.
Keď šla na dovolenku vedúca tak som nemohla. V auguste sme riadne odcestovali na dovolenku do Nemecka, kde žije švagriná, lenže tam bola taká zima, že deti ochoreli, tak sme sa vrátili domom. Horko ťažko som vyžobrala týchto pár dní a zase nič. Kebyže mám možnosť dovolenky v exotike tak neplačem nad 3 dňami vo Vadaši. Od 1.8. robil muž každý víkend.
A komu včerajšku, vybrali sme sa s deťmi k vyhliadkovej veži neďaleko nás, dá sa tam aj opekať, v lese som sa pošmykla a spadla. Neviem čo by sa stalo s deťmi kebyže si udriem hlavu o kameň stratím vedomie alebo ešte niečo horšie... Muž sa bojí aj medveďov
@janinah to ako? Ja som si v lete s celkovej výmere dovolenky vybrala 3 týždne a muž tiež, len teraz posledného týždňa musel včera a predvčerom robiť, to si mám celé 4 týždne čerpať v lete a čo potom? Jesenné a zimné prázdniny nič?

A tiež súhlasím, že si je fajn rozmyslieť čo sľúbiš. Ja už si tak dávam pozor, ako právnik na súde😁 Takže áno ak to bude možné, urobím všetko preto, aby....
Sľubujem, že do konca roka sa vyšantiť v bazéne...A pod.
Ja som jeden rok riešila tak, že dcéra, ktorá túžila po plávaní išla na týždeň na denný plavecký tábor.
Ono zas nie je na škodu ak deti takto zažijú život v realite. Že človek mieni, ale často to vypáli inak. Že je normálne, že im je ľúto, že to nevyšlo, a brat to ako príležitosť vyrovnať sa s takými situáciami v živote. Že sa stáva, že to nie je koniec sveta a hľadať s nimi riešenie, čo by sa dalo a ako vymyslieť.