icon

Mám ísť na pohotovosť s bolesťou v boku?

23. dec 2023

Asi 2 hodiny ma uz picha v 30sekundovych intervaloch v dolnom pravom boku. Uz som aj spala a nepomohlo mi to. Picha to stale.
Nechcem byt za hypochondricku ani zdrziavat lekarovov mojimi problemami ale neviem co robit ci ist na pohotovosz alebo nie. Navyse este mam aj covid bojim sa ci to nebude slepe crevo.

Strana
z2
doriiis
23. dec 2023

Slepé črevo nepicha v 30 sek.intervaloch,boli stále a len málokto pri tom dokáže spat

ska1991
23. dec 2023

Ku slepemu črevu bývá aj nevolnosť, vracanie, hnačka
Mas aj to?
Este má napadlo, nemoze to byt ovulacia?
Držím palce ať to nic nie je

stanulienkat
23. dec 2023

Nepojedla si niečo ťažké? Odchádzajú ti vetry? Skús si dať nejakú bublinkovú minerálnu vodu, daj si teplu sprchu, masáž brucha. Nemas pred menzesom? Je tá bolesť nevydržateľna?

autor
23. dec 2023

@doriiis no mna pichne(bodne) potom sa ta bolest rozplynie a po asi 30sek zas.

@ska1991 Nemam, mojej mame vyberali tvrdi mi ze nemala ziadne ine priznaky okrem pichania v pravom dolnom boku

@stanulienkat Nepojedla. Nechuti mi jest kvoli covidu

ska1991
23. dec 2023

Pockala by som este
Až pokial sa to bude stupňovať by som isla

jana1342
23. dec 2023

Zavolaj na pohotovosť že máš covid a pichá ťa v boku. Ak je to veľmi skús niečo od bolesti, teplú vaňu, možno zastavené vetry. Možností je veľa ale ja by som zavolala normálne na pohotovosť. Je to tvoje zdravie a bojíš sa to je normálne

guiseppinka
23. dec 2023

Toto isto nie je na pohotovost. Navyse ak mas este aj kovid. Uz je tam strasne vela dlho cakajucich ludi, ktori isto netuzia este po kovide... Moze to byt ovulacia, menzes... Sleduj si to.. ak by sa to zhorsilo, tak najskor zavolaj na pohotovost... drzim palce...

autor
23. dec 2023

@stanulienkat menzes by som mala mat, ale som 8m po porode a nemam to este ustalene, cize mi ,,meska,, nejake 3 tyzdne uz. Tehotna nemam byt z coho

autor
23. dec 2023

@guiseppinka covid uz mam 5dni, cize indekcna uz nie som pravdepodobne. Aj ked vcera som si robila test a bol edte pozitivny ale tak to moze ukazovat aj 2 tyzdne pozitivitu nie?

janinah
23. dec 2023

Infekcna si,na pohotovosť to zatiaľ nie je,zober si no,spu tbl.

mamina7070
23. dec 2023

mas covid pozitivny test este nech ti ani nenapadne s takouto blbostou ist rovno na pohotovost a nakazit tam ludi

moze to byt ovulacia zastavene prdy alebo len priznak covidu

daj si nospa a termofor na tu oblast a oddychuj a liec sa z covidu

petronellla87
23. dec 2023

Tiez by som skusila vanu, alebo nieco teple na brucho

autor
23. dec 2023

@mamina7070 nemam nospu, mam male dieta preto sa bojim

mamina7070
23. dec 2023

a co s tym ma dieta ? tak co mas doma espumisan alebo si uvar feniklovy caj a daj tu vanu ci termofor

zmrzlinka2021
23. dec 2023

Mňa picha v boku, keď ovulujem. Ak tak prídeš, že máš covid a pichá ťa v boku, tak budeš ma nepríjemnú reakciu

tatisna
23. dec 2023

@mamina7070 no dieťa má s tým to, že keď jeho mamu skoli nejaký záchvat tak bude samé, aspoň ja to tak chápem...a teda malé dieťa bez dozoru...hm

stanulienkat
23. dec 2023

Inak ja som mala veľmi veľké bolesti brucha pri kovide. Skoro dva týždne som mala žalúdok tvrdý ako jamen, nic som nemohla jesť, kŕče, bolesti.

autor
23. dec 2023

@stanulienkat mna neboli zaludok mna picha v boku a uz zacina aj druha strana

autor
23. dec 2023

@tatisna dakujem ❤️

stanulienkat
23. dec 2023

Ak máš pocit, že to neprejde a že to nie je OK, tak choď na pohotovosť.

domka222
23. dec 2023

Však si zavolaj na pohotovosť. Nasmerujú ťa, čo môžeš ešte skúsiť, poprípade povedia,že to musia skontrolovať. Samozrejme spomeň, že si pozitívna

julia2002
Odpoveď bola odstránená
aliaray1
23. dec 2023

Navarila by som si piriadny feniklovy, rascovy caj, alebo dala espumisan, alebo cosi na vetry. Toto byva velmi casta pricina. Bez srandy

autor
23. dec 2023

@aliaray1 vetry zastavene nemam, aj na wc som normalne bola

1mata
23. dec 2023

Zavolaj na pohotovosť. Ja keď si nie som istá mojím, alebo stavom mojích detí, vždy zavolám. Vyhneš sa nepríjemným pohľadom a narážkam, pokiaľ by to bola nejaká prkotina.
Držím palce

lukbe
23. dec 2023

Radšej zavolaj. A teplý kupel, ani obklad by som si nedavala,ak by to nahodou bolo sklepe črevo, dáva sa na to studené,čo ja viem...

guiseppinka
23. dec 2023

Minuly rok som mala take bolesti krizov a brucha, ze som myslela, ze mam zapal mocaku. Moc negativny, sedela som obalena v paplone, v teple... Kedze som este cyklus od porodu (skoro 2 roky) nemala, tak som ratala s tym, ze by to mohla byt aj ovulka. Bol to masaker, nevedela som ist ani do sprchy, lebo som mala nastastie online kurz. Skus teplo - termofor, deky, paplon, vanu atd... ak to neprejde, resp sa pridruzia ine problemy - horucka, tak chod... Inak odvtedy ma pri ovulke vzdy par hodin picha v boku. Naposledy to tiez bolo v pravom boku. Do par hodin ale bolo po bolesti.. drzim palce. A este pokial mas pozitivny test, tak stale mozey byt infekcna... Drzim palce

zuzula507
23. dec 2023

Ja som už viackrát volala na pohotovosť ak som si nebola istá a chcela sa poradiť , oni ťa najlepsie nasmerujú čo robiť, kam ísť. A s covidom tam ísť to už absolútne, by si si riadne vypočula a hlavne ja by som mala výčitky voči ostatným (či už lekárov alebo pacientom) .

euka210
23. dec 2023

Urob si test...skoc z gauca ci skac na jednej nohe...ak nebudu hrozne bolesti pri tom, tak to slepak nie je. Slepak skor boli ako picha...

medda_beda
23. dec 2023

U mňa pichanie predpovedalo buď obličkovú koliku alebo problém s obličkou.

Strana
z2