Mám ísť na pohotovosť s bolesťou v boku?
Asi 2 hodiny ma uz picha v 30sekundovych intervaloch v dolnom pravom boku. Uz som aj spala a nepomohlo mi to. Picha to stale.
Nechcem byt za hypochondricku ani zdrziavat lekarovov mojimi problemami ale neviem co robit ci ist na pohotovosz alebo nie. Navyse este mam aj covid bojim sa ci to nebude slepe crevo.
Ku slepemu črevu bývá aj nevolnosť, vracanie, hnačka
Mas aj to?
Este má napadlo, nemoze to byt ovulacia?
Držím palce ať to nic nie je
Nepojedla si niečo ťažké? Odchádzajú ti vetry? Skús si dať nejakú bublinkovú minerálnu vodu, daj si teplu sprchu, masáž brucha. Nemas pred menzesom? Je tá bolesť nevydržateľna?
@doriiis no mna pichne(bodne) potom sa ta bolest rozplynie a po asi 30sek zas.
@ska1991 Nemam, mojej mame vyberali tvrdi mi ze nemala ziadne ine priznaky okrem pichania v pravom dolnom boku
@stanulienkat Nepojedla. Nechuti mi jest kvoli covidu
Zavolaj na pohotovosť že máš covid a pichá ťa v boku. Ak je to veľmi skús niečo od bolesti, teplú vaňu, možno zastavené vetry. Možností je veľa ale ja by som zavolala normálne na pohotovosť. Je to tvoje zdravie a bojíš sa to je normálne
Toto isto nie je na pohotovost. Navyse ak mas este aj kovid. Uz je tam strasne vela dlho cakajucich ludi, ktori isto netuzia este po kovide... Moze to byt ovulacia, menzes... Sleduj si to.. ak by sa to zhorsilo, tak najskor zavolaj na pohotovost... drzim palce...
@stanulienkat menzes by som mala mat, ale som 8m po porode a nemam to este ustalene, cize mi ,,meska,, nejake 3 tyzdne uz. Tehotna nemam byt z coho
@guiseppinka covid uz mam 5dni, cize indekcna uz nie som pravdepodobne. Aj ked vcera som si robila test a bol edte pozitivny ale tak to moze ukazovat aj 2 tyzdne pozitivitu nie?
mas covid pozitivny test este nech ti ani nenapadne s takouto blbostou ist rovno na pohotovost a nakazit tam ludi
moze to byt ovulacia zastavene prdy alebo len priznak covidu
daj si nospa a termofor na tu oblast a oddychuj a liec sa z covidu
a co s tym ma dieta ? tak co mas doma espumisan alebo si uvar feniklovy caj a daj tu vanu ci termofor
Mňa picha v boku, keď ovulujem. Ak tak prídeš, že máš covid a pichá ťa v boku, tak budeš ma nepríjemnú reakciu
@mamina7070 no dieťa má s tým to, že keď jeho mamu skoli nejaký záchvat tak bude samé, aspoň ja to tak chápem...a teda malé dieťa bez dozoru...hm
Inak ja som mala veľmi veľké bolesti brucha pri kovide. Skoro dva týždne som mala žalúdok tvrdý ako jamen, nic som nemohla jesť, kŕče, bolesti.
Však si zavolaj na pohotovosť. Nasmerujú ťa, čo môžeš ešte skúsiť, poprípade povedia,že to musia skontrolovať. Samozrejme spomeň, že si pozitívna
Navarila by som si piriadny feniklovy, rascovy caj, alebo dala espumisan, alebo cosi na vetry. Toto byva velmi casta pricina. Bez srandy
Zavolaj na pohotovosť. Ja keď si nie som istá mojím, alebo stavom mojích detí, vždy zavolám. Vyhneš sa nepríjemným pohľadom a narážkam, pokiaľ by to bola nejaká prkotina.
Držím palce
Radšej zavolaj. A teplý kupel, ani obklad by som si nedavala,ak by to nahodou bolo sklepe črevo, dáva sa na to studené,čo ja viem...
Minuly rok som mala take bolesti krizov a brucha, ze som myslela, ze mam zapal mocaku. Moc negativny, sedela som obalena v paplone, v teple... Kedze som este cyklus od porodu (skoro 2 roky) nemala, tak som ratala s tym, ze by to mohla byt aj ovulka. Bol to masaker, nevedela som ist ani do sprchy, lebo som mala nastastie online kurz. Skus teplo - termofor, deky, paplon, vanu atd... ak to neprejde, resp sa pridruzia ine problemy - horucka, tak chod... Inak odvtedy ma pri ovulke vzdy par hodin picha v boku. Naposledy to tiez bolo v pravom boku. Do par hodin ale bolo po bolesti.. drzim palce. A este pokial mas pozitivny test, tak stale mozey byt infekcna... Drzim palce
Ja som už viackrát volala na pohotovosť ak som si nebola istá a chcela sa poradiť , oni ťa najlepsie nasmerujú čo robiť, kam ísť. A s covidom tam ísť to už absolútne, by si si riadne vypočula a hlavne ja by som mala výčitky voči ostatným (či už lekárov alebo pacientom) .
Urob si test...skoc z gauca ci skac na jednej nohe...ak nebudu hrozne bolesti pri tom, tak to slepak nie je. Slepak skor boli ako picha...

Slepé črevo nepicha v 30 sek.intervaloch,boli stále a len málokto pri tom dokáže spat