Manželovi vyberali znamienko, simuluje bolesť alebo nie ?
Manželovi pred tromi týždňami vyberali malé znamienko na hrudi. Normálne chodí do práce, ma sedavé zamestnanie ale čo doma stvára mi rozum neberie. Nechce nič fyzické robiť, ani len z umývačky vybrať po jednom tanieri. Keď ideme do obchodu tašku nesiem ja a on ide vedľa mňa a ruky ma vo vreckách. Všetkým hovorí, že bol na operácii a nemôže 6 týždňov nič robiť. Keď aj niečo urobí, vzdychá viac ako ja pri pôrodoch. Stále sa chytá za hruď a tvári sa ako utrpenie. Mne je to niekedy smiešne, niekedy ma to už rozčuľuje. Má 1,9 m a 110 kg. Myslím si, že simuluje. Alebo mu krivdim? Mne ešte znamienko nevyberali. Ale rodila som 3 x a pár dní po pôrode som už doma makala, tiež ma nastrihli aj zašívali. A to som sa tak nelutovala.
Ja viem, ze to nie je vtipne a byt na Tvojom mieste, asi ma porazi .... Ale ked si tu citam tie nabrusene briskno-vtipne komenty od inych zien ... musim sa rehotat 👍😂
jaj, vzdy, ked zabrdnem okom o tuto diskusiu,len ma tak cukne ... hadam aj po operacii srdca uz po 6 tyzdnoch ludia su doma a zaraduju sa do bezneho zivota. a tuto pankovi trebakoselu zapinat ....

Mne vyberali znamienko pred 10r. - klasicky nie laserom, mala som ho tam, kde začína krčná chrbtica, doktor mi povedal že žiadne prudké pohyby, aby mi nepraskli štichy a to bolo celé. 6týž ma fakt pobavilo 😀
Muži všetko veľmi prežívajú! Môj prekonal pred rokom a pol infarkt v 33 rokoch! Odvtedy som zrelá na psychiatriu, 4 mesiace bol doma, potom pochodil vyšetrenia, všetko mal dobre, išiel do prace! Od vtedy sa strašne pozoruje, len ho kdesi čosi pichne a už aby som záchranku volala! Viem, toto je už ina kategória ako znamienko, ale proste meram mu tlak skoro každý deň, lebo mu je zle, pritom tlak ma úplne super a to už je po infarkte! Stále ho pichá na hrudi, boli ho hento a toto, pritom užíva lieky a chodí po doktoroch a všade mu povedia, že je ok! Proste si myslím, že už to má v hlave a každú bolesť prisudzuje infarktu! Okrem toho som tehu a fakt mi to nerobí dobre, pretože každý večer čakám v akom stave zas príde a na pohode mi to vôbec nepridáva
Každý muž prežíva bolesť inak ..... Ty sama musíš vedieť či simuluje alebo nie . .... To ,že to niekoho neboli neznamená,že to nebolo nikoho . Aj ženy pri pôrode prežívajú bolesť inak ....jedna ma neskutočne bolesti a druhá odrodi ani nevie ako .
Mne vyberali znamienko za uchom, takze som vlastne bola na operacii hlavy 😂🙈😂🙈😂 Simuluje, je to zakrok rychly a bezbolestny. Urcite sa ani neda porovnať s porodom.
tak mne vyberali dvakrát po 3 ks znamienok, v oboch prípadoch som normálne fungovala, len v jednom prípade som mala prvý deň teplotu. Lenivec
A po cisárskom čo je teda iná jazva mi dali na druhý deň malého a starala som sa aj o neho.
Porazilo by ma z takého chlapa... Takto ked to čítam sa smejem .. Ale mat toto doma, by som asi musela na tých jeho 6tyzdnov odist z domu 🤦🏽♀️ fakt by som nemohla počúvať chlapa čo sa ľutuje ako malé decko KOLI ZNAMIENKU 😂😂
😊 pekné a úsmevné. Mne vyberali znamienko. Neboli to vobec ani potom ani niky. Mala som ho na krku zo zadu. Velka pohoda. Mzi su ako deti chcu aby sme ich obcas pomojkali a polutovali 👍😉
Hrozné, typicky chlap , simulant 🙄 Mne vyberali 4 znamienka behom 2 týždňov, vybrali stehy po prvých dvoch a už mi aj rezali ďalšie dve. Doma 1,5 ročné dieťa, ktorému sa treba venovať a starať sa oň, takisto s domacnostou mi nepomohol nikto, normálne som fungovala ako dovtedy. Jasné, že som sa zbytočne nenaťahovala a nepreťahovala miesta, kde boli stehy, ale teda všetko fungovalo doma ako malo.
Vyberali mi a do hodky som bola vo fitku xD aj napriek neodporucaniu, ale nic sa nestalo 🙂
Vyberali mi znamienko a fungovala som ešte v ten deň po zákroku naplno.Pobolievalo to,priznávam....ale je to len znamienko s malou ranou na zahojenie,nie skutočná operácia,kde sa piplu v tele a potom to už skutočne moc boli 🤦 Ako keby som čítala o mojom bratovi 😬😬🤔 Tiež taký simulant 🤷🤦
Zena v akych inych oblastiach zivota ta tento chlap este taha za nos ked si sa toto musela spytat na koniku? :D
Prepaaaaanajana. Vyberali mi 4 naraz. Vobec som to neriesila a fungovala bezne.
Vyberali mi cca 30 znamienok z roznych casti tela. Rozne velkosti, rozne hlbky, vsetko vyrezavali. Neboli to takmer vobec, max.den, potom zalezi od miesta. Na ramenei sitie prasklo, lebo som si uz sla zahrat volejbal, podavam zhora, tak to urobilo puk a kusok zakrvavalo, ale to bol svih rukou, ze jo? Inak bezne beci robit moze samozrejme. Ked sa boji, ze mu to praskne, nech este prelepi leukoplastom, ci Cosmopor-om.
Simuluje
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Musela som, môj 13r. si dal vybrať 5 naraz a zijeeeee😂😂 a jasne, prvý týždeň ôk ma pravo na za hojenie a potom sa vyhýbať kúpanie, len spracovať, ale toto je groteska😂😂😂
Vyberali mi naraz 8 znamienok na trupe dookola a niektoré mali aj viac ako 2 cm a fungovala som hneď a normálne 🤦♀️ chlap no... Ach... 😂 Neskakala som hneď a nenatahovala sa intenzívne, pochopitelne, ale toto nie.
Ešte ma napadlo, vyberali mi fibroadenom 4x3x3cm a už z nemocky som išla rovno na nákup 🤦♀️
@lenka2710 môj bol takto v lete v nemocnici, ATB 2 mesiace a výsledok, všetky ok.. 🤦♀️ Pn mal doteraz, všetci po špičkách okolo neho, pritom mi už dávno nič nie je a keď dovtedy bol precitlively, tak teraz je to už vrchol...
@simca06022011 môj bol zasa dnes u dr, ekg dobre, výsledky krvi tiež, tak dúfam, že aspoň týžden bude v pohode 😉
@lenka2710 😂 ach, no prajem ti 😂. Môj by si už EKG domov kupoval a točil 3x denne...
Moje nervy nič mu nie je len si zvykol na full servis 😁aj mne vyberali obrovské a bruchu jazvu mám dodnes ako Terminátor a v ten deň som šla normálne do nočnej hoci ma to bolelo dala som si ibalgin a premohla sa
A nemá nejaké iné zdravotné problémy?Nemôže to súvisieť s niečím iným?Skús ho pohnať k lekárovi a trochu povyzvedať kde presne ho bolí a nech ti presne popíše aké má ťažkosti ak sa bude vyhýbať a vyhovárať tak simuluje.Joj ale to musí byť dobrý úlet keď ti tam "veľké zviera" narieka ako malý chlapček🤣 A samozrejme šetriť sa musí aj v posteli celých 6 týždňov takže večer nič🙃
Ved dobre.Ale tak mu vysvetli ze treba ratat aj s tym,ze bude chodit 6 tyzdnov bez cisteho pradla a 6 tyzdnov mu nebudes varit a podobne...a ak chce namietat nemas problem s nim skocit k lekarovi co mu to vyberal nech mu vysvetli co moze a nemoze.Mne vyberali uz aspon 7 znamienok.Tie ktore mali stehy som si tyzden,tyzden a pol davala bacha len nech neroztrhnem steh,ale normalne som fungivala.Vyuziva ta hajzik.
Inak,môj svokor je taky, čokoľvek bol u mudr. si myslí, že nemôže robiť a ruky ma priviazané k telu, podotýkam, že robotu ľúbi rozdelovat🤮

Zjavne sa mu to hoji dobre, ked nema ziadne problemy, tak ako neverim, ze by ho to mohlo az tak boliet, ze proste nic nemoze. Toto su chlapi, boze im ked maju daco robit, to je hotovo