icon

Máte skúsenosti s liekmi Paretin, Xanax, Kventiax a Amitriptylín?

alan12
5. júl 2026

Má niekto skúsenosti s liekmi paretin 40mg, xanax 2mg, kventiax 150mg a aminitriptilin 25mg

evkamotka
5. júl 2026

Ja napríklad

alan12
autor
5. júl 2026
@evkamotka

Ja napríklad

@evkamotka a ako u teba fungujú,kedy zabrali a aký bol priebeh nastupu

anonym_587a4a
5. júl 2026

Paretin som brala 18 rokov, xanax nie, ale frontin 0,25x4 denne, kventiax nie, amitripiln nie

evkamotka
5. júl 2026
@alan12

@evkamotka a ako u teba fungujú,kedy zabrali a aký bol priebeh nastupu

@alan12 take dva tri mesiace nastup ucinku ale co ja viem, nepridu mi ako zazrak. Trocha zmiernuju ocd

euka210
5. júl 2026

@alan12 silne, ja mam len xanax 0,25 a kvantiax 25, mne zabera, je ok. Kventiax zabera hned.

anonym_e75c31
5. júl 2026

Mne paretin zabral asi po dvoch týždňoch

alan12
autor
6. júl 2026
@anonym_e75c31

Mne paretin zabral asi po dvoch týždňoch

@anonym_e75c31 aký bol priebeh nastupu ja momentálne som na dne a už je to neznesiteľné

anonym_e75c31
6. júl 2026
@alan12

@anonym_e75c31 aký bol priebeh nastupu ja momentálne som na dne a už je to neznesiteľné

@alan12 doktorka mi prvé dni dala polovičnú dávku a potom som už bral plnú. Prvé dni som necítil nejakú zmenu a po nejakých dvoch týždňoch som bol na tom podstatne lepšie. Predtým som mal úzkosti a panické ataky a potom to úplne zmizlo. Bral som ho asi 2-3 roky, zastabilizovalo sa mi to a už ho neberiem asi 2 roky. Len najlepšie je za mňa brat to, čo ti predpise doktor, aj s dávkovaním, lebo sám od seba by som sa bál si určovať lieky a množstva

anonym_7697a8
6. júl 2026
@alan12

@alan12 akého nástupu?

alan12
autor
6. júl 2026
@anonym_7697a8

@alan12 akého nástupu?

@anonym_7697a8 nástup lieky zo začiatku

evkamotka
7. júl 2026
@alan12

@anonym_7697a8 nástup lieky zo začiatku

@alan12 vsak si davaj xanax kym ti zaslapu lieky

alan12
autor
7. júl 2026
@evkamotka

@alan12 vsak si davaj xanax kym ti zaslapu lieky

@evkamotka xanax beriem už pomaly tri roky už mi vôbec nezaberá, takže neviem ako ďalej

evkamotka
7. júl 2026
@alan12

@evkamotka xanax beriem už pomaly tri roky už mi vôbec nezaberá, takže neviem ako ďalej

@alan12 hospitalizacia? Ked som bola v nemocnici na psych., boli tam aj taki, co si odvykali od benzakov, lebo im uz nezaberali

alan12
autor
7. júl 2026
@evkamotka

@alan12 hospitalizacia? Ked som bola v nemocnici na psych., boli tam aj taki, co si odvykali od benzakov, lebo im uz nezaberali

@evkamotka bol som aj dvakrát v nemocnici ale nepomohlo, predtým som benzace vysadil sám bez problémov. Trvalo to ale vysadil som docela rýchlo ani doktor o tom nevedel, ja neberiem nejaké vysoké dávky iba 2mg rozdelené na celý set

evkamotka
7. júl 2026
@alan12

@evkamotka bol som aj dvakrát v nemocnici ale nepomohlo, predtým som benzace vysadil sám bez problémov. Trvalo to ale vysadil som docela rýchlo ani doktor o tom nevedel, ja neberiem nejaké vysoké dávky iba 2mg rozdelené na celý set

@alan12 kde si bol v nemocnici a na ako dlho? Lebo nie je hospitalizacia ako hospitalizacia

alan12
autor
Autor odpoveď zmazal
alan12
autor
8. júl 2026
@evkamotka

@alan12 kde si bol v nemocnici a na ako dlho? Lebo nie je hospitalizacia ako hospitalizacia

@evkamotka dva mesiace a potom jeden mesiac v Michalovciach a Košiciach

evkamotka
8. júl 2026
@alan12

@evkamotka dva mesiace a potom jeden mesiac v Michalovciach a Košiciach

@alan12 to je malicko. Ja som bola s obycajnym ocd a uzkostami v pezinku tri a pol mesiaca. X terapii, sledovanie liekov atd.