Máte skúsenosti s liekmi Paretin, Xanax, Kventiax a Amitriptylín?
Má niekto skúsenosti s liekmi paretin 40mg, xanax 2mg, kventiax 150mg a aminitriptilin 25mg
Paretin som brala 18 rokov, xanax nie, ale frontin 0,25x4 denne, kventiax nie, amitripiln nie
Mne paretin zabral asi po dvoch týždňoch
Mne paretin zabral asi po dvoch týždňoch
@anonym_e75c31 aký bol priebeh nastupu ja momentálne som na dne a už je to neznesiteľné
@anonym_e75c31 aký bol priebeh nastupu ja momentálne som na dne a už je to neznesiteľné
@alan12 doktorka mi prvé dni dala polovičnú dávku a potom som už bral plnú. Prvé dni som necítil nejakú zmenu a po nejakých dvoch týždňoch som bol na tom podstatne lepšie. Predtým som mal úzkosti a panické ataky a potom to úplne zmizlo. Bral som ho asi 2-3 roky, zastabilizovalo sa mi to a už ho neberiem asi 2 roky. Len najlepšie je za mňa brat to, čo ti predpise doktor, aj s dávkovaním, lebo sám od seba by som sa bál si určovať lieky a množstva
@alan12 akého nástupu?
@alan12 hospitalizacia? Ked som bola v nemocnici na psych., boli tam aj taki, co si odvykali od benzakov, lebo im uz nezaberali
@evkamotka bol som aj dvakrát v nemocnici ale nepomohlo, predtým som benzace vysadil sám bez problémov. Trvalo to ale vysadil som docela rýchlo ani doktor o tom nevedel, ja neberiem nejaké vysoké dávky iba 2mg rozdelené na celý set
@evkamotka bol som aj dvakrát v nemocnici ale nepomohlo, predtým som benzace vysadil sám bez problémov. Trvalo to ale vysadil som docela rýchlo ani doktor o tom nevedel, ja neberiem nejaké vysoké dávky iba 2mg rozdelené na celý set
@alan12 kde si bol v nemocnici a na ako dlho? Lebo nie je hospitalizacia ako hospitalizacia

Ja napríklad