icon

Menzes mám iba ak mám hormonálne tabletky

pepiska2812
21. jan 2014

Lekari nemozu prist na to z coho to prameni.Od prveho menzesu som mala nepravidelnu,potom nasledovala par rokov antikoncepcia a vsetko islo ako malo...ale po vysadeni znova ten isty kolotoc.Nedostala som asi rok vkuse,som na vine ja,ze som to neriesila,ale bala som sa vsetkeho...a ked sme sa uz s teraz manzelom dohodli,ze zacneme pracovat na babatku nedarilo sa nam.Zacala som s vysetreniami,a kedze nemam menzes,nemam ani ovulaciu...dal mi duphaston,vtedy som mala,vysadila som a zas nic...mate niektora take problemy?Robili mi hormonalne testy a vraj je to v poriadku.Uz som zufala z coho to prameni a babatko velmi chcem

zuzi79
21. jan 2014

Ahoj. Ako keby som čítala o sebe, presne do bodky všetko. Mne bola zistená znížená funkcia štítnej žľazy a polycystické vaječníky. K otehotneniu mi dopomohol Clostylbegyt. Ale teraz som začala pred tromi mesiacmi brať prírodný doplnok stravy - INOFOLIC , úplný zázrak, dostávam menzes, nemôžem doteraz tomu uveriť. 🙂

adeala
21. jan 2014

@pepiska2812 tebe vôbec nepríde MS, ak neberieš nejaké hormóny alebo ti príde po dlhej dobe?

makika
21. jan 2014

navštív určite endokrinologa

luciko
21. jan 2014

mam stejny problem, takze jina ochrana nez tabletky u me nepripada v uvahu. o prvniho syna jsme se snazili rok, bylo to prave kvuli tomu, ze mam nepravidelnou.

pepiska2812
autor
21. jan 2014

Dievcata u mna je to divne,uz som bola aj u endokrinologicky,ze nic mi nie je,ale dala mi Euthyrox 25 ,ze ako pomoc a zacala som aj s Inofolicom,lebo som citala dobre recenzie,beriem ho mesiac...aj clostyl mi davali spolu s duphastonom a proste robili mi folikulometriu a ani raz som nemala dostatocnu velkost folikul...ked nemam tabletky alebo vyvolavacku sama od seba nedostanem...dnes mi kamoska prehovorila do duse,az ma rozplakala,ze som sa rozhodla ,ze s tym musim raz a navzdy nieco spravit....

zuzi79
21. jan 2014

@pepiska2812 a čo navštíviť centrum asistovanej reprodukcie? Myslím, že to určite za pokus stojí, lebo netreba dlho čakať v tvojom prípade.

pepiska2812
autor
21. jan 2014

Gynekolog mi povedal,ze musi mat manzelov spermiogram a ak bude to v poriadku,tak treba laparoskopiu a ak ani to tak uz zostava len to centrum

ckatka
21. jan 2014

@pepiska2812 presne ako u mna, akurat ze ja som MS mavala, ale ovulku nie... teraz pijem caje od jednej liecitelky a chodim na akupunkturu a zda sa ze to konecne zabera, tento mesiac som asi prvykrat mala ovulku

ivushka14
22. jan 2014

@zuzi79 Ahoj , ja som natom rovnako az nato ze este nemam bábo.. chcem sa opytat ako dlho si brala clostil kym ti zabral a otehotnela si?

zuzi79
22. jan 2014

@ivushka14 ja som brala Clostylbegyt celkovo 3 cykly, vždy mi zabral hneď, prvý krát to bol ale potrat, druhý krát moja dcérka a tretí krát žiaľ tiež potrat. Ale zaberal mi na 100 %.

ivushka14
22. jan 2014

@zuzi79 aha... cize to zas nebol hladky priebeh... ale precalen super ze to zabralo a mas dcerku... pytam sa preto ze ms mam sama koly stitnej a hormonom tak 3-4 krat za rok... a clostil som este len zvazovala... keby to pomohlo tak najstastnejsi rok pre mna...

stellamaris
22. jan 2014

@pepiska2812 alchemilkovy caj si skusila pit? pomaha pri zenskych problemoch,mozes pit dlhodobo.Stale pchat do seba hormony nie je riesenie,ak chces otehotniet.Skus este ineho lekara,nech ti urobi este jeden hormonalny profil.Niekde mas problem,drzim ti palce!
Inak mne pred rokmi vypadla po dvojrocnom brani antiky Triregol uplne menstruacia,chodila som na injekcie Agolutin,potom mrcha prisla.Cyklus zrovnat mi pomohla bez injekcii prave ta alchemilka.....