icon

Menzes mešká 14 dní a test je negatívny

maminka1980
11. nov 2013

Maminy ahoj,,,som tu nová ....a už zufala ako sa len dá,,,, :p testy sa asi všetky bláznili...,a a ja tiež...posledný menzes som mala 29.9 a ,,,snažíme sa s priatelom mať dieťatko už ai pol roka,,,a nič,,,meška mi to už skoro 14 dní,,,dnes som si robila test a znovu nič,,, :( jedna čiarka,,lekár ma objdenal len o dva týždne mám všetky príznaky tehu,,točí sa mi hlava,,,,mam bolave prsia výtok ,,,bolesti v podbušku ako na menzes,,kedže mám nepravidelnu menštraciu aj ovulácia musela prísť neskor,,,,chcem sa vás len opýtať či máte skusenosť s tým že ste mali negatív test a boli ste tehu ?? ☹ ☹

iwusik74
•
11. nov 2013

Mam tiez nepravidelnu menstruaciu...a ked mi meskala 2 tyzdne, tak som si urobila test a nic a potom asi o tyzden a nieco a uz bol pozitivny a dnes mame male stasticko 🙂 len netreba stresovat, co ma prist to pride 🙂

ksisi
•
11. nov 2013

Nestresuj sa, ukáže sa to v pravý čas. Len buď trpezlivá...
🙂

dimitra
•
12. nov 2013

No ja mam takto 3deti a pri 2mi ani krv neukazala

kika8561
•
12. nov 2013

ahojte, maminky,,, som tu tiez nova ,,mohli by ste poradit. poslednu mrchu som mala 2.10. a odvtedy nic ,mala som nechraneny styk cely cas a tiez som mala aj malu cystu ,vten den 2.10 som bola na sone kvoli cyste ,ale vraj zmizla.Som v anglicku a neviem ake su tu dobre testy ,robili som ich XXX a stale su negativne, obcas bol na niektorych len akysi obrys tej druhej.co si myslite otom..prosim poradte ak ste mala niektora taky problem.dakujem

extrem000
•
12. nov 2013

poradte mi prosím tiež, kto je natom rovnako ako ja, lebo neviem čo s tým, lekárovi ešte nechcem íst, raz som už šla a to bolo skoro....takže...mešká mi menzes 7 dní, prsia ma nebolia, nič, a test som si robila jeden, no duch, kedy si mám další spravit? Krámy mi nikdy takto nemeškávali, poradte, kto má tuto istu skusenost!

maruska24
•
13. nov 2013

@extrem000 tiež mi to mešká, teraz prvý krát, vždy som mala pravidelnosť ako hodinky. Nehoda s kondomom bola v septembri, dostala som aj mrchu, síce takú inú ako inokedy, ale dostala a teraz nič. Test som ešte nerobila, lebo sa mi zdá nepravdepodobné aby som od septembra bola v tom keď som mrchu dostala.Skôr si myslím že je to nejaký hormonálny problém, alebo niečo sa v tele porobilo. snáď to nezľahčujem. Ak sa nedostaví ešte týždeň tak volám doktorovi. Takže tiež ti radím objednaj sa k lekárovi, budeš múdrejšia.