Môže byť podozrivý nález na päte melanóm?
Ahojte mam toto na päte všade čítam googlim ze novy útvar lebo asi je fakt nový a predtým som ho tam nemala je melanom baby mali ste niečo podobné? Ja som taka priestrasena teraz. Takto vyzerajú melanomy? Bože až mi je ťažko od toho stresu a trasiem sa od strachu
Včera som ti písala...prestaň googlit, choď v pondelok koznej, ona to pozrie, nie je všetko hneď melanóm...
@marcellka32 najbližší termín pre objednanie ma až v auguste ale asi si poriesim inú súkromnú lebo som z toho strašne vystresovana a do augusta psychicky nedám čakanie len som chcela vedieť ci iné ženy mali niečo podobné a tie ktoré náhodou mali melanom ci takto vyzeral alebo co
@marcellka32 najbližší termín pre objednanie ma až v auguste ale asi si poriesim inú súkromnú lebo som z toho strašne vystresovana a do augusta psychicky nedám čakanie len som chcela vedieť ci iné ženy mali niečo podobné a tie ktoré náhodou mali melanom ci takto vyzeral alebo co
@tanymarmier chod ku sukromnej, lebo dovtedy zosialies. je tonormalne znamienko, nic podozrive, zaplat si tych par eur a budes pokojnesia. jedine co si treba davat bacha aby si si to nedrazdila a nerozkrabla. ale to si mozeme kazda na hlave kde si ani nevidime,.
klud
Nerobte paniku pre jednu bodku,nie je na to dôvod.A popracujte na svojom postoji,lebo aj životne problemy a vyzvy treba zvladat bez toho,aby ste odpadavala od strachu.A toto ten vás zivotny problem isto nie je.V dobrom to pisem.Mam skusenosti zdravotnika a ženy v zrelom veku.
Nerobte paniku pre jednu bodku,nie je na to dôvod.A popracujte na svojom postoji,lebo aj životne problemy a vyzvy treba zvladat bez toho,aby ste odpadavala od strachu.A toto ten vás zivotny problem isto nie je.V dobrom to pisem.Mam skusenosti zdravotnika a ženy v zrelom veku.
@janinah ďakujem, pochopila som ako ste to mysleli. Ja viem ze mam popracovať na mojej psychike. Aši najskôr psychológ a kožná počká aj na augustový alebo septembrový termín (skôr volne nema)
@janinah ďakujem, pochopila som ako ste to mysleli. Ja viem ze mam popracovať na mojej psychike. Aši najskôr psychológ a kožná počká aj na augustový alebo septembrový termín (skôr volne nema)
@tanymarmier urob to presne opačne...najprv kožná na súkromnej klinike a potom si ries psychológa... nechcela som ti písať ale už musím: moja mama mala na päte a muselo ísť von, histologia bola ok, no sledovaná bola 10 rokov, choď koznej
Ja mam taketo podobne na chodidle, kozna to videla, zatial ok. Skoc ku kozne, ukludnis sa a usetris za psychologa. Ak to bude treba dat von, tak sa to poriesi co najskor. Lekar zhodnoti.
@tanymarmier urob to presne opačne...najprv kožná na súkromnej klinike a potom si ries psychológa... nechcela som ti písať ale už musím: moja mama mala na päte a muselo ísť von, histologia bola ok, no sledovaná bola 10 rokov, choď koznej
@marcellka32 a mala na pate takéto niečo nevieš? Ale jasne ze pôjdem no
Ja mam taketo podobne na chodidle, kozna to videla, zatial ok. Skoc ku kozne, ukludnis sa a usetris za psychologa. Ak to bude treba dat von, tak sa to poriesi co najskor. Lekar zhodnoti.
@hradnapani neposlala by si mi prosím fotku kľud e aj do správy ďakujem moc
@tanymarmier áno mala na päte, vybrali to
Dôvera má benefit lekár na dialku, pošleš fotku a ich lekár posúdi a navrhne spôsob liečby. Možno majú aj ostatné poisťovne niečo podobné.
https://www.dovera.sk/poistenec/benefity/vsetky...
Choď k obvodnej lekárke, tá ťa vezme hneď a povie ti čo ďalej a keď tak, pošle ťa na urgentne vyšetrenie a vezmú ťa skôr ako v auguste. Mne moja takto vybavila neurologičku, ku ktorej by som sa inak dostala za 4 mesiace
@tanymarmier môžeš ísť aj na plastickú chirurgiu (súkromný dermatológ). Tam ti to odstránia a dajú na rozbor - do týždňa máš aj výsledky. Ja som tak bola odstraňovať jedno z nohy. Na nohe ti to tak či tak nenechávajú, lebo je to kritické miesto, kde sa to môže poškriabať, poškodiť, takže odstraňovať budeš tak či tak. Len v štátnej nemocnici si počkáš. Kľudne aj 2 mes na vyšetrenie a 2 ďalšie na chirurgiu.. v súkromnej zaplatis okolo 100€ ale máš to do týždňa hotové a vieš na čom si.
@tanymarmier ahoj. Na poliklinike v Karlovej vsi je kožná lekárka, ktorá ordinuje bez objednania. Len si pozri ordinačné hodiny. Jeden deň v týždni pracuje aj popoludní. V čakárni priloz kartičku na automat a vyber čo chces riešiť. Keď budeš na rade, zavolá ťa. Je to veľká odborníčka. Odporúčam.
@hradnapani neposlala by si mi prosím fotku kľud e aj do správy ďakujem moc
@tanymarmier ako si dopadla bola si?
@tanymarmier ahoj. Na poliklinike v Karlovej vsi je kožná lekárka, ktorá ordinuje bez objednania. Len si pozri ordinačné hodiny. Jeden deň v týždni pracuje aj popoludní. V čakárni priloz kartičku na automat a vyber čo chces riešiť. Keď budeš na rade, zavolá ťa. Je to veľká odborníčka. Odporúčam.
@alzbetsl a ako sa vola.prosim? Ja mam termín u mojej až v auguste a chcela by som teda skôr
@tanymarmier ako si dopadla bola si?
@balerina2025 dala.mi až na august termín ale poslala som jej fotku ale nič na to neodpísala
@balerina2025 dala.mi až na august termín ale poslala som jej fotku ale nič na to neodpísala
@tanymarmier drzim palce. a nechcela si to riesit sukromne to byhmali skor termin, mala by si pokoj
@tanymarmier drzim palce. a nechcela si to riesit sukromne to byhmali skor termin, mala by si pokoj
@balerina2025 myslíš ze to vyzerá podozrivo? Asi skúsim súkromné teda ďalší týždeň niečo pozrieť
@balerina2025 myslíš ze to vyzerá podozrivo? Asi skúsim súkromné teda ďalší týždeň niečo pozrieť
@tanymarmier jaaaj nie preto ja lenze ja ked mam mat z dacooho stres radsej to riesim inac nez cakat par mesiacov tak som myslela
@tanymarmier vyzera to normalne, ale nemam ten pristroj. u nas kukali znamienka za dakych 25 eur a necakala som dlho na termin. a mala som pokoj
@tanymarmier vyzera to normalne, ale nemam ten pristroj. u nas kukali znamienka za dakych 25 eur a necakala som dlho na termin. a mala som pokoj
@balerina2025 aaj obvodná mi povedala ze to vyzerá normálne ale tak asi sa skúsim objednat niekde skôr... obvodná povedala ze nemá to tie znaky ze zle okraje zmenené farby a nejaké stupnici ABCD ci co hovorila ze to je okej nech sa v rámci prevencie objednám ku kožnej no a ta mi dala termín ale tak neskoro asi
@alzbetsl a ako sa vola.prosim? Ja mam termín u mojej až v auguste a chcela by som teda skôr
@tanymarmier MUDr. Gabriela Kolatorova
@tanymarmier MUDr. Kolátorová je staršia prísna pani, ktorej správanie niektorí pacienti nedokážu rozdýchať. Ale nenechaj sa odradiť, je to fakt super odborníčka a tvojmu problému sa bude venovať dovtedy, kým ho nevyrieši.
Už to tam nemám odpadlo to bola to spigmentovana koža kozna to pozrela potrela niečím a ze mi to odpadne .... a tak aj bolo
Už to tam nemám odpadlo to bola to spigmentovana koža kozna to pozrela potrela niečím a ze mi to odpadne .... a tak aj bolo
@tanymarmier tak este ze tak 🙂

Včera som ti písala...prestaň googlit, choď v pondelok koznej, ona to pozrie, nie je všetko hneď melanóm...