icon

Nepríjemná skúsenosť u lekára po operácii ramena

simi231
24. júl 2025

Ahojte. Nedávno som bola na kontrole u dr po operácii ramena. Na vyšetrení mi dr povedal ze sa mam postaviť a vystriet ruku pred seba. Myslela som,že bude iba sledovať hybnost môjho ramena stojaci predomnou. No po chvíli som zacítila že stojí za mnou a hrudou sa dotýka môjho chrbta,v podstate ako keby som sa o neho opierala.v prvej chvíli som zľakla co ide robiť?!potom mi chytil lakeť a cvičil mi z rukou,skúšal hybnost ramena.ked ma už zabolelo rameno, tak som sa cez slzy zasmiala a opýtal sa ma ci plačem alebo sa smejem. Po chvíli ma tam nechal stáť samu ,že si môžem už sadnúť. Mala som oblečené klasické tielko s čipkou a keď dom si sadla na stoličku tak mi povedal,že sa môžem obliecť. Prišlo mi to čudné nakoľko to bolo oblečenie klasické a slušné na nosenie von pre dospelú ženu. Tak som si teda dala riflovu bundu aby sa necítil neprijemne s čoho som to logicky usúdila že sa necítil asi komfortne. Tak sa pýtam ci to bolo ok alebo som si iba domyslala?🙂

kavasmliekom
•
24. júl 2025

@simi231 ja som čakala väčšiu zápletku...neviem co za čipkované tielko si mala, ale ja tielka s čipkou vonku nenosím, len na spanie 🫣

anonym_e22198
•
24. júl 2025

@simi231 asi nevedel, že tričko s čipkou sa nosí bežne na von.Stare babky to nosia slávnostne k lekarovi

mk1111111111
•
24. júl 2025

Ty si si domyslela asi viac ako on

lukbe
•
24. júl 2025

Haha, on si myslel, že v tielku sa nepríjemne cítiš ty. Ved co si tam mala dokedy byť vyzlecena, ked ťa už vyšetril?

rozculena
•
24. júl 2025

chodím na rehabilitácie,po skončení mi sestrička povie,že sa môžem obliecť,myslíš,že ONA sa cíti nepríjemne?
Iba ti dal najavo,že vyšetrenie skončilo.Ty si nebola ešte u doktora?

kavasmliekom
•
24. júl 2025
@rozculena

chodím na rehabilitácie,po skončení mi sestrička povie,že sa môžem obliecť,myslíš,že ONA sa cíti nepríjemne?
Iba ti dal najavo,že vyšetrenie skončilo.Ty si nebola ešte u doktora?

@rozculena ona sa namotal na scénku odzadu.. A on "trápny" len ramenom potočil 🤣

zuzanaete
•
24. júl 2025

Nic extra to neboli. Lekar ti vysetril ruku. Mozno ani riadne nevninal, co mas oblecene, ake je pocasie. Videl, ze si tak pomenej oblecena a tak povedal svoju klasicku vetu, ze sa mozes obliect. Niektori maju cez tielko este nejaku koselu.

taktotedanie
•
24. júl 2025

@simi231 namyslas si, fantazia ti zapracovala az velmi

zanka777
•
24. júl 2025

@simi231 akože toto celé je tak odveci.....proste si bola na kontrole u dr ktorá prebehla úplne bežne v poriadku verím že vo všetkej početnosti ... Len tebe asi fantázia a namyšlanie si funguje na úplne inej úrovni ako bežným ľuďom

motylik2559
•
24. júl 2025

Toto vazne?😂 Prepac, ale to keby si kazdy mal takto domyslat ako ty, tak cervena kniznica moze ist do zadku. Tiez som bola par rokov dozadu s ramenom, bola tam lekarka, nie lekar, najprv stala zpredu a potom aj zozadu...a ano potom mi aj povedala,ze sa mozem obliect, dokonca sa ma aj opytala, ci to zvladnem...mam si teraz mysliet,ze bola lezba?😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ A to keby sa ta este spytal, ci to zvladnes, tak uz ozaj si neviem predstavit ako nafuknuto by si tuto temu napisala😂 Prepac, ale toto fakt pobavilo.