icon

Opakovaná bolesť hrdla, ktorá sa vracia

Včera o 17:29

Ahojte,

chcel by som sa opýtať na skúsenosti, lebo som už z toho trochu zúfalý a neviem, čo mám robiť.
Už asi 2 dni cítim miernu bolesť alebo podráždenie v hrdle. Niekedy to cítim viac, niekedy menej. Občas bolesť vystrelí smerom k uchu pri prehĺtaní. Zaujímavé je, že keď prehĺtam sliny, často to nebolí, ale pri jedle alebo keď zakašlem, hrdlo ma niekedy zabolí.
Hrdlo ma aj trochu svrbí a svrbí ma aj nos. Zatekajú mi hlieny do hrdla a potom si ho dráždim, lebo sa ich snažím dostať von.
Nemám horúčku, teplota je okolo 36,4 – 36,6. Dal som si spraviť CRP test v lekárni a vyšiel 1.
Používam:
Lyzozym Imuno
GeloRevoice
Strepfen sprej
Bactoral
Z vitamínov beriem vitamín C, vitamín D, zinok, laktoferín, kozie kolostrum a probiotiká.
Som alergický na liesku, jelšu, brezu a roztoče a užívam Zenaro a nosový sprej Dymista.
Podobný problém som mal už predtým – začalo to 27. februára (piatok), potom to po pár dňoch prešlo a 3. marca sa to objavilo znova.
Chcel by som sa spýtať:
stretol sa niekto s niečím podobným?
môže sa to ešte zhoršiť?
dokedy sa môže objaviť teplota?
mám navštíviť lekára, alebo ešte počkať?
Budem veľmi rád za vaše skúsenosti a rady.

autor
Včera o 17:35

Fotky posielam

xsuzannex
Včera o 17:53

Chod si dat k dr porobit vytery z hrdla. Kludne to moze byt streptokok pripadne iny ..kok 🙂

autor
Včera o 17:56
@xsuzannex

Chod si dat k dr porobit vytery z hrdla. Kludne to moze byt streptokok pripadne iny ..kok 🙂

@xsuzannex nemáš skúsenosti? Čo to môže byť podľa teba.

xsuzannex
Včera o 17:58
@anonym_autor

@xsuzannex nemáš skúsenosti? Čo to môže byť podľa teba.

@anonym_autor streptokoka mavam dost casto.. mala som uz aj stafylokoka. Dostala som vzdy atb a preliecilo sa to. Len to ti z pohladu do hrdla nepovie nikto, treba tie vytery..

anonym_14e29d
Včera o 18:22

Mne pomohol kvercetin