Poraďte výživové doplnky na zvýšenie myslenia a regeneráciu mysle
Ahojte, poslednú dobu mám dni kedy popri učení mi vypadáva predom naučená zložka, ťažko sa mi vybavuje staršie učivo a všeobecne citim vyčerpanosť v oblasti myslenia popri učení. Vedeli by ste poradiť nejaké voľnopredajné doplnky alebo vitamíny ktoré by mi v tomto pomohli? Alebo aj niečo na prírodnej báze?
@bibulkaa1 probiotické potraviny - kvasená kapusta, domáci kefír... vyčistia črevá od toxínov, osviežia pamäť, znížia stres, úzkosti...
Detoxikovať organizmus, viac pohybu, zdravšiu stravu, obmedziť mobil a doplniť vitamín D3, železo podľa potreby, urobiť krvné testy na chýbajúce minerály a vitamíny, relax a čítať knihy.
A co tak miesto doplnkov, zmenit styl ucenia? Ziadne doplnky ti nasilu nenechaju vedomosti v hlave ak sa nevies ucit.
A co tak miesto doplnkov, zmenit styl ucenia? Ziadne doplnky ti nasilu nenechaju vedomosti v hlave ak sa nevies ucit.
@anonym_dd0d9e svoj spôsob učenia využívam už xy rokov a zatiaľ ma nesklamal 🙂 mám žiaľ väčšie hormonálne výkyvy, ktoré ovplyvňujú môj stav viac, takisto aj túto sféru a nakoľko je teraz tých látok viac všímam si na sebe že tieto týždne sú komplikovanejšie než obvykle.
Sport. U mna ucenie po treningu pomohlo s tym, ze stacilo si raz precitat a netrebalo dokolecka opakovat.

@bibulkaa1 omega 3, magnezium, ginko biloba