Prehnalo ma z klobásky či z majonézy?
Včera som jedla klobásku s majonézou a prehnalo ma zo 3x, myslíte, že som to mala z klobásky alebo z majonézy?
Dnes som jedla tresku v majonéze a rožek, zas ma prehnalo.
@anonym_7bd55d pažravá som
@anonym_autor si Banskobystričanka? Lebo Zvolenskí hokejoví fanúšikovia hovoria na Bystricu že pažravci.
Klobasa a majoneza, tak to je super kombinacia presne na behanie na zachod 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️
@anonym_aa0d4c Ano, mala som na tanieri klobasku a k tomu majoneza, kečup a horčica . Ale kečup a horčica sú ok, z tých mi nikdy nie je zle.
@anonym_autor Vražedná kombinácia.Skus trochu šetriť tráviaci systém.Zacni živočíšnym uhlím , dostatočne pi a jesť veľmi striedmo -banan, detské piškóty...na ďalší deň chudé masko na prírodno s ryžou, zeleninová polievka bez zahustenia, jemne solena.Chlebik s džemom,medom, nesladeny čaj.Inokedy pečivo s maslom a šunkou.Na horčicu, majonézu,smotanu, ostré, mastné, údené na chvíľu zabudni Pokiaľ to máš len /prepáč/z pažravosti,postupne ti bude lepšie a občas budeš môcť aj kúsok klobásy, inokedy malé množstvo majonézy, len prv nech sa trávenie zregeneruje a už nikdy to nenechaj zájsť do štádia,v ktorom práve si.
Majonéza. To je aj salmonela a šecko možné. Omáčky nezvyknem moc. Aj do kebabu pýtam menej sósu a viac zeleniny. Klobásu a slaninu jedávam nasucho, maxinálne s chrenom alebo horčicou. Bagety si dávam najmenej práve kvôli majonéze. Tam kde sa bagety skladajú že nie tie balené ale čo v bagetérii poskladajú tak si dávam bez majonézy len pikantné a vela zeleniny.
Majonéza. To je aj salmonela a šecko možné. Omáčky nezvyknem moc. Aj do kebabu pýtam menej sósu a viac zeleniny. Klobásu a slaninu jedávam nasucho, maxinálne s chrenom alebo horčicou. Bagety si dávam najmenej práve kvôli majonéze. Tam kde sa bagety skladajú že nie tie balené ale čo v bagetérii poskladajú tak si dávam bez majonézy len pikantné a vela zeleniny.
@unbeholfen Takze uz ani ty najvacsi jedak na MK by si nezjedol klobasu s majonezou 😀? Tak tato autorka temy ma este horsie chute ako ty.
@anonym_autor si Banskobystričanka? Lebo Zvolenskí hokejoví fanúšikovia hovoria na Bystricu že pažravci.
@unbeholfen som Zvolenčanka 😀
@anonym_874142 ešte mi ostala sekaná v chladničke, najprv tú musím dojesť.
@anonym_autor Priznaj farbu, len nás natahujes.Predsa nikto,komu je zle,nebude robiť veci,aby .mu bolo ešte horšie...
@anonym_autor Vražedná kombinácia.Skus trochu šetriť tráviaci systém.Zacni živočíšnym uhlím , dostatočne pi a jesť veľmi striedmo -banan, detské piškóty...na ďalší deň chudé masko na prírodno s ryžou, zeleninová polievka bez zahustenia, jemne solena.Chlebik s džemom,medom, nesladeny čaj.Inokedy pečivo s maslom a šunkou.Na horčicu, majonézu,smotanu, ostré, mastné, údené na chvíľu zabudni Pokiaľ to máš len /prepáč/z pažravosti,postupne ti bude lepšie a občas budeš môcť aj kúsok klobásy, inokedy malé množstvo majonézy, len prv nech sa trávenie zregeneruje a už nikdy to nenechaj zájsť do štádia,v ktorom práve si.
@anonym_dd1223 ďakujem za normálny a pekný komentár, nie len, že mám jesť sucháre
@unbeholfen som Zvolenčanka 😀
@anonym_autor tak si bryndziarka nie pažravá. To sú bystričania.
@anonym_autor tak si bryndziarka nie pažravá. To sú bystričania.
@unbeholfen a ty máš aké chute? Keď tu píšu, že si najväčší jedák ?
@anonym_autor no nazdar, daj si ju medzi sucháre, ale bez majonézy 😍
@anonym_autor blééé....si tehotná?
@unbeholfen a ty máš aké chute? Keď tu píšu, že si najväčší jedák ?
@anonym_autor aj ja jedávam také extrémy že lúpačky s chorizo salámou a podobne. Ja jem skôr množstvá nie kombinácie. A niesom ani tehotný. Napríklad jem čisto len cesnakový langoš. Nedávam si na neho ešte XY ďalších vecí, ale zjem ich aj 3. Alebo klobásu jem len s rožkami a horčicou alebo zeleninou. Ale velké množstvo.
@anonym_autor aj ja jedávam také extrémy že lúpačky s chorizo salámou a podobne. Ja jem skôr množstvá nie kombinácie. A niesom ani tehotný. Napríklad jem čisto len cesnakový langoš. Nedávam si na neho ešte XY ďalších vecí, ale zjem ich aj 3. Alebo klobásu jem len s rožkami a horčicou alebo zeleninou. Ale velké množstvo.
@unbeholfen no my by sme si rozumeli, ja mám rada rožok s kačacou paštikou a na to jahodový džem. Alebo minule fazuľová polievka s vianočkou
@anonym_autor mňam, daj si a nezabudni k tomu tú majonézu 😀 dobrú chuť.
@anonym_7bd55d pažravá som
@anonym_autor 😄😄😄
jasné,ze majoneza😄 Ale aspon si sa precistila😄
Normálne viróza, žiadne také, že z jedla, mňa šľak triafa, ked niekto povie, že mu bolo zle z jedla, mne sa to nestalo za celý život a to môžem také kombinácie robiť, že dovi, daj si pepsi a sucháre, hylak a vybavené
@unbeholfen no my by sme si rozumeli, ja mám rada rožok s kačacou paštikou a na to jahodový džem. Alebo minule fazuľová polievka s vianočkou
@anonym_autor očuj jak sa najem aj náhodne. Na vintede som kupoval nejaké veci, vyšlo najavo že predávajúci je z nášho mesta, tak som si šiel po ne. Cestou bol stánok s rýchlým občerstvením, a minul som tam viac peňazí ako za tie veci z inzerátu. Dal som si cigánsku pečienku, čapovanú kofolu, kuracie nugetky s hranolkami a budúci týždeň budú mať kurací špíz. Určite pôjdem. Zajtra idem na bál do Nových Zámkov a skús uhádnuť či sa cestou zastavím v McDonaldste alebo v stánku s Kebabom? Obe sú v rovnakej lokalite. V chladničke mám 6 zákuskov. Takže maškrtenie pri TV zaručené.
Jaaaaaaj milujem maškrtenie a pažravosť. Nič príjemnejšie nepoznám.
@unbeholfen tomu ver. Aj ja, sladké, slané, mne je jedno. Pre mňa je jedlo ako droga. Aj keď mi je zle ako včera z tej klobásky s majonézou, aj tak nemôžem jesť len sucháre čosi. To ja do úst ani nedám. Radšej sa poriadne najesť z chuti. Dnes som mala chuť na tresku v majonéze tak som zjedla 2 balenia plus rožky, to boli raňajky, obed syrová sekaná s pečenými zemiakmi a potom samozrejme ešte niečo sladké - urobila som si puding s banánom, potom som si išla kúpiť mega hotdog na pumpu a na večeru niečo ľahšie - chleba vo vajci. A maškrtenie je dobré aj pri telke . To milujem
@unbeholfen tomu ver. Aj ja, sladké, slané, mne je jedno. Pre mňa je jedlo ako droga. Aj keď mi je zle ako včera z tej klobásky s majonézou, aj tak nemôžem jesť len sucháre čosi. To ja do úst ani nedám. Radšej sa poriadne najesť z chuti. Dnes som mala chuť na tresku v majonéze tak som zjedla 2 balenia plus rožky, to boli raňajky, obed syrová sekaná s pečenými zemiakmi a potom samozrejme ešte niečo sladké - urobila som si puding s banánom, potom som si išla kúpiť mega hotdog na pumpu a na večeru niečo ľahšie - chleba vo vajci. A maškrtenie je dobré aj pri telke . To milujem
@anonym_autor tak asi aj tvoje BMI vyzera
A potom už len témy - pribrala som na 140kg čo teraz?
A potom už len témy - pribrala som na 140kg čo teraz?
@anonym_8389d3 minú sa peniaze potom sa bude chudnúť lebo nebude na klobásky. Budeme radi ak nazbierame na sáčkovú polievku každý druhý deň. Možno autorka má taký príjem že jej to vykryje celý mesiac. Mne toto prežieranie sa vykryje príjem tak na 3 týždne.
Jaaaaaaj milujem maškrtenie a pažravosť. Nič príjemnejšie nepoznám.
@unbeholfen inak príjemnejšie je jedine sex
Takze uz mame piatu verziu nazvu 😅 Kolko kreativity o hnacke 😅 Vzdy hovorim, ze hnacka je univerzalna tema na debatu, tyka sa kazdeho bez ohladu na vek, pohlavie, vzdelanie, nabozenske presvedcenie, socialny status, plat a sexualnu orientaciu. Do takej debaty ma kazdy cim prispiet z vlastnych skusenosti
@unbeholfen inak príjemnejšie je jedine sex
@anonym_autor ten je ešte drahší, ale tak druhé miesto je stále dobré. Takže ja som prepadol závislosti na druhej najpríjemnejšej veci.
Ale k tomuto mám storku: Vo fabrike Samsung Display (ešte skôr zatvorená pobočka) medzi Voderadmi a Majcichovom (budova je stále viditelná z cesty D1) som mal kolegyňu Renátu zo Serede. Bavila sa s kolegyňami o nejakom jedle čo jej veľmi chutí, a ludze mojo nikdáj nezabudnem na túto hlášku čo trepla: Mňamm aaaa to je lepšie ako sex. Pozor povedala to vydatá žena ktorá aj ten sex mávala, takže to vedela objektívne porovnať. Ja to nemám s čím porovnávať keďže na sex treba dvoch, kým pri jedle je lepšie jeden, lebo viac mu zostane.

V tejto teme nema cenu sa s*at s odpovedami 🤔