icon

Pretrvávajúce silné bolesti po extrakcii osmičky

diusa8
11. júl 2018
tamvtme
•
11. júl 2018

@diusa8 a co konkretne?

diusa8
autor
•
11. júl 2018

No som tyzden po extrakcii a neboli ma rana ale bia ma okolite zuby a ani nie zadne predne mala ate niekto a tymto taku skusenost? Ked si vyplokam s corsodylom do minuty je ok ale opat to pride uz si to olokam pomaly kazde 15minut

tamvtme
•
11. júl 2018

@diusa8 ja som to mala tak isto, treba dat tomu cas, nech sa to vyhoji...

diusa8
autor
•
11. júl 2018

@tamvtme ale si aj tak caato plokala? Ja neviem je to v proadku? Q riez ta rana nebolela

tamvtme
•
11. júl 2018

@diusa8 tak casto to nevyplachuj, to narobi akurat sarapatu, radsej si vezmi tabletku...a po jedle g plachuj repikovym cajom vlaznym

diusa8
autor
•
11. júl 2018

@tamvtme no tabletky mi nejdu zabrat :(ja uz neviem co robit nechaoem to preco to tak bolai tie zuby

tamvtme
•
11. júl 2018

@diusa8 a mas aj atb? Neurobil sa ti.zapal? Chod sa radsek zajtra ukazat.svojmu zubarovi

diusa8
autor
•
11. júl 2018

@tamvtme no bola som tam pred dvoma dnami tak vyolachol mi to dal dren ze mam si ju na druhy den vybrat a ze uz nemusim chodit ale ako som si vybrala dren opat nastali bolesti porati ma uz mi

diusa8
autor
•
11. júl 2018

@diusa8 a pytala som sa na atb tak ze netrebA

ukulela
•
11. júl 2018

tak casto vyplachovat nemozes. co beries na bolest? skus novalgin ... alebo si chod zajtra pytat silnejsie ...

diusa8
autor
•
11. júl 2018

@ukulela tak ja to ani nevyolachujem ale len drzim na tCh prednych zubach a prestanu boliet... A beriem uz vselixo aj novalgin aj valetol ale flectoe no nic moc

ukulela
•
11. júl 2018

@diusa8 ani tak to podla mna nie je uplne OK, tak casto davat corsodyl ... skus radsej ten repik, alebo salviu, ... a teda ak to stale boli, chod si zajtra radsej daco pytat. prezit noc a potom sa nadopujes 🙂
keby tu bola nejaka sestricka/dok, a aspon odhadla, z coho tie predne zuby bolia ... mne napr na infekcie v ustach pomaha florsalmin sprej.

diusa8
autor
•
11. júl 2018

@ukulela tan som si dnes kupila ale to mam do rany si strieknut? A inak ty si mala zasitu ranu? Lebo ja ju nemam a mam tam taku rierku kde vidim nieco zlte vnutri

tiumen
•
11. júl 2018

@diusa8 napr ja som 1x brala atb (vtedy som to aj mala šité) keď som bola 2x s hornými tak mi atb nedal a nešil mi nič.. ale na bolesť mi zaberal novalgin (ten mi dala sestrička od mojej zubárky)

alenky
•
11. júl 2018

@diusa8 pockaj este den ci sa to neukludni, skus nalgesin s ten je na zuby naj nevyplachuj casto corsodylom. Pokial sa ti neulavi bolo by dobre zajst mozno na pohotovost nech sa na to pozrie iny lekar, mohlo sa ti opat zapalit to lozko

diusa8
autor
•
11. júl 2018

@alenky pojdem zajtra este raz za mojim ked ka mam taky strach tiwz z tych pohotovosti bo to nebies na akeho lekara natrafis rano skocim tam a uvidim no dovne je len to ze ja toe dasna mam normalne ruzive ani nie cervene ani opuchnuta uz nesom len neotvorim usta a bolia tie zuby na boku v predu

tiumen
•
11. júl 2018

@diusa8 to je normálne že nevieš ústa poriadne otvoriť - tiež som to mala po prvej extrakcii spodných osmičiek.. ak ťa to už nebolí treba to pomaly začať "rozťahovať"

diusa8
autor
•
11. júl 2018

@tiumen no praveze boli ma tak zvlastne pod jazKom ked jem alebo otvaram usta aj teba to bolelo tak?

zuzanars
•
11. júl 2018

Ja som bola po extrakcii osmičky 10 dní na flectore. Bez neho som mala bolesti nielen zubov ale celej hlavy, mala som modrinu na líci aj celom krku smerom, vyzerala som fakt hrozne. Flector je svinstvo, brala som ho dvakrát denne, dlhodobo sa to nesmie, tak som som ho po par dňoch chcela vymeniť za nejaký liek od bolesti, ale žiaľ nezabralo mi nič. Flector som teda brala dokopy 10 dní, bolesti som mala aj potom, ale to už boli znesiteľné bolesti, ktoré som zvladla bez liekov. Boleli ma tiež všetky spodné zuby, kde sa trhala osmička, miestami aj vrchné. Ústa skús otvárať čímskôr aj nasilu, normálne to po kúsku rozťahuj, aby ti to tak nezostalo. Mňa s tým dr. strašil, tak som si na to dala pozor. Neboj, určite to je v pohode, bol to zákrok a chce to čas.