Pretrvávajúce silné bolesti po extrakcii osmičky
No som tyzden po extrakcii a neboli ma rana ale bia ma okolite zuby a ani nie zadne predne mala ate niekto a tymto taku skusenost? Ked si vyplokam s corsodylom do minuty je ok ale opat to pride uz si to olokam pomaly kazde 15minut
tak casto vyplachovat nemozes. co beries na bolest? skus novalgin ... alebo si chod zajtra pytat silnejsie ...
@diusa8 ani tak to podla mna nie je uplne OK, tak casto davat corsodyl ... skus radsej ten repik, alebo salviu, ... a teda ak to stale boli, chod si zajtra radsej daco pytat. prezit noc a potom sa nadopujes 🙂
keby tu bola nejaka sestricka/dok, a aspon odhadla, z coho tie predne zuby bolia ... mne napr na infekcie v ustach pomaha florsalmin sprej.
@alenky pojdem zajtra este raz za mojim ked ka mam taky strach tiwz z tych pohotovosti bo to nebies na akeho lekara natrafis rano skocim tam a uvidim no dovne je len to ze ja toe dasna mam normalne ruzive ani nie cervene ani opuchnuta uz nesom len neotvorim usta a bolia tie zuby na boku v predu
Ja som bola po extrakcii osmičky 10 dní na flectore. Bez neho som mala bolesti nielen zubov ale celej hlavy, mala som modrinu na líci aj celom krku smerom, vyzerala som fakt hrozne. Flector je svinstvo, brala som ho dvakrát denne, dlhodobo sa to nesmie, tak som som ho po par dňoch chcela vymeniť za nejaký liek od bolesti, ale žiaľ nezabralo mi nič. Flector som teda brala dokopy 10 dní, bolesti som mala aj potom, ale to už boli znesiteľné bolesti, ktoré som zvladla bez liekov. Boleli ma tiež všetky spodné zuby, kde sa trhala osmička, miestami aj vrchné. Ústa skús otvárať čímskôr aj nasilu, normálne to po kúsku rozťahuj, aby ti to tak nezostalo. Mňa s tým dr. strašil, tak som si na to dala pozor. Neboj, určite to je v pohode, bol to zákrok a chce to čas.

@diusa8 a co konkretne?