icon

Problém so stolicou i napriek pestrej strave

dancul987
17. mar 2019

Vedel by mi niekto poradiť čo je dobré na zapekanie.chodim na veľkú potrebu raz za tri až 5 dní.mam stále tvrdú stolicu.pritom mám pestrú stravu.jem strukoviny veľa pijem.jem aj veľa vlákniny prosím vás o radu.dakujem.

login17
17. mar 2019

Dobrý deň mohol by mi niekto poradiť môj 5 mesačný syn kaká každý 5 deň. Niekedy je to aj. Viac .... Je kojeny ale už ho aj prikrmujem .... Keď kaka tak už je celi červený a tak silno tlačí skúšala som aj jablkovu stavu a nič už som zúfalá ....

katarinamarkova
17. mar 2019

@dancul987 definuješ presnejšie čo znamená zdravo? uvedieš jedálniček?

caroline_
17. mar 2019

Každé ráno na lačno 2 lyžičky psyllia

katarinamarkova
17. mar 2019

@login17 hovoríš o príkrmoch - aké? čo presne mu dávaš?

luckaajanko
18. mar 2019

@login17 ahoj mali sme tento problém a vieš čo nám pomohlo? Dávať vločkovu kašu .dáš si prevariť mlieko ,hodis tam vločky obyčajne ovsené ,daj ich viac až ti stuhne a je to ako kasicka .ja do nej pridávam kokos a lyžičku medu ,ale môžeš si dať aj mák alebo nastrúhané jablko .skús to kombinovat a dávať každý deň na raňajky alebo večeru .ja som tak dávala mesiac a pomohlo odvtedy problém nemame a malým kašička chutila ;)

luckaajanko
18. mar 2019

@luckaajanko a ešte mrkvovu štavu aspom raz za deň ;)

adelita37
18. mar 2019

@dancul987 tiež mam ten problém vyskúšala som už asi všetko jedine co mne zaberie je psyllium 2 lyžičky ráno a dve večer zaberie to asi po týždni brania

login17
18. mar 2019

@katarinamarkova dávam mu stavicky jablkové mrkvove ale tie len sem tam.kedze sa nevie e vykakať výživy jablkové ....

login17
18. mar 2019

@luckaajanko ďakujem vyskúšam lebo fakt už neviem

katarinamarkova
18. mar 2019

@login17 to je všetko? Z tých dvoch veci co si uviedla tak jednoznacne mrkva zapeka. Žiadne iné potraviny nedavas?

luckaajanko
18. mar 2019

@login17 určite vyskusaj nám nič nepomáhalo len toto zabralo