Skoro ráno sa sama zobudím
Ahojte. Od posunu casu mam pocit ze ma z nicoho nic telo zobudi, o 6, pred 6. Dnes vychod slnka bol 5:50 podla googlu, mna zobudilo 5:55. Budik si davam na 7:30. Rada by som sa zobudila neskor. Mam zatiahnute zaluzie plus zaclonu, aj tak vsak prejde minimum svetla, zakryjem si oci ale uz nezaspim.
Stravu som nemenila, ani navyky pred spanim. Neviete cim to moze byt? 🙂
Ja sa budim o piatej obcas skor posledny rok a pol, to bude ale dietatom.
Teraz vazne: kedy chodis spat? Mozno sa to chvilu upravi.
ja tiež ako príde leto, sa budím pomaly s východom slnka, a tiež mám tmavé závesy, ale tak ja som meteosenzitívna a bohvie na čo všetko moje telo reaguje
keď je silný spln, to ledva spím pár hodín
@tenerifka o 23:00, ale skusala som ist aj polnoci ale stale som sa zobudila v rovnaky cas
tvoje telo vie, co potrebuje, ale skus ist o 30 minut skor, aby si bola viac oddychnuta. Ak prechadza co i len trochu svetla, tak sa zobudis tak ci tak, tak sa len s tym zmierit, ze v lete vstavas skor. Ja si pamatam, pre mña bol pobyt na Slovensku v lete hrozny, uz po 4 rano svetlo a vtaci.
No a ak to chces naozaj riesit, tak proste zabezpecit v spalni uplnu tmu
Telo vie kedy mu staci...ja tiez vstavam okolo 6 a nemusim...jednoducho sa zobudim
Vies co, ja to mavam v poslednej dobe tak isto. Ak jed idem spat skoro aj neskoro, zakazdym sa zobudim pred 6 a nie a nie zaspat nazad, no unavena nejak nie som
Ja to mam cely zivot. A to mam vonkajsie rolety a v izbe absolutnu tmu, ale s vychodom slnka som hore. Musim byt ozaj uplne ko, aby som spala dlhsie.
to sa aj mne občas stáva, že sa budím tak skoro :D akože nemyslím si, že je to niečo zlé, aspon máš dlhši den, ked skoro vstaneš.. niektorý ludia ktorí sa nemôžu vykopať z postele by za to dali dušu :D :D
Nie je to nahodou tak ze po zmene casu si sa zacala budit skoro a hnevalo ta to a snazila si sa zaspat a potom si to zacala ocakavat... ze ci sa aj dnes skoro zobudim. Cim viac clovek na to mysli, tym viac si to privolava. Skus to prijat ako uplne normalnu vec a spravmu pre teba. Rano ked sa zobudis, tak sa potes, ze takto je to spravne ale ze si v posteli este chvilu polezis, kdze nemas co robit.
Ja ked sa takto zobudim a hnevam sa a chcem zaspat, tak sa mi to urcite nedari.
Mozno chod spat skor...Aspon male deti to tak maju...cim menej spanku..tym skor sa budia..este pred 6tou.. Dostatocny a kvalitny spanok = zobudia sa po 6tej.
Neporadím, lebo take niečo sa mi v živote nestalo, možno ti telo dáva vediet že si ranné vtáča 🙂
Ráno je skôr svetlo, tak sa aj skôr zobudíš. Budis sa o 6 nie o 4, takze žiadny problém. Čítaj knihy, využi ten čas. Ja tak vstávam denne.. cez tyz potrebujem a Vik už automat. Zamestnaj sa povinnosťami nech máš deň akčný, budeš spat ako drevo,
Skus si kúpiť masku na spanie. Ja som s týmto tiez mala problém a odkedy mam prekryté oci tak sa vzdy zobudím az na budík. Idealne je hodvábna, ale dajú sa kúpiť aj lacnejšie uz v podstate v hocijakom obchode

o kolkej chodis spat?