Skúsenosti a liečba vnútorných hemoroidov
Dobrí deň ma niekto skúsenosti pravdepodobne z vutornimy hemoroidamy ?? Potreboval by som poradiť pri liečbe a porovnať príznaky . Ďakujem
chod za dr
@anonym_904cd9 ahoj chcem sa ta spitat mal si aj ty také problémy?
ja som si myslela ze mam hemerodiy a bol to polyp, ktory mi museli vyoperovat. opakujem chod za dr!
ja som si myslela ze mam hemerodiy a bol to polyp, ktory mi museli vyoperovat. opakujem chod za dr!
@anonym_904cd9 mám strach
tak sed doma v strachu a trp na bolestivy konecnik 😨
tak sed doma v strachu a trp na bolestivy konecnik 😨
@anonym_904cd9 ďakujem za povzbudzujúcu odpoved , očakával som pochopenie
@anonym_904cd9 ďakujem za povzbudzujúcu odpoved , očakával som pochopenie
@mario1978 ake pochopenie ocakavas? Mas problemy tak chod k lekarovi. To co mas ty nemusel mat niekto iny. Zajtra k vseobecnemu pre vymenny listok bud na chirurgiu alebo proktologiu. Ci sa nazdavas, ze ked ta polutujeme, tak sa ti stav zlepsi? Nie, pretoze nikto z nas ti do ritnej dierky nevidi. Tam sa pozrie lekar, ked k nemu konecne pojdes.
uz sme ti dve napisali co mas robit, patri to do ruk lekarom, ty si dnu nevidis a nevies co to je. aby sa jeden dospely muz sa bal ist k doktorovi?? to nie je na pochopenie.
Smer lekar, nie, doma Ti do zadku nikto nevidi, lekar ms na to moznosti a tiez vzdelanie a vie pomoct. Len utekat smer lekar.
Strach nie je dobrý pán. Aj keď porovnáš príznaky s inými a vyskúšaš akékoľvek domáce či voľnopredajné prostriedky, až po poriadnom vyšetrení budeš mať informácie o Tvojom zdravotnom stave a budeš vedieť čo sa s tým dá reálne urobiť. Čím skôr absolvuješ vyšetrenie, tým skôr sa zbavíš strachu.
Začni základnými vyšetreniami u obvodného lekára a krok za krokom pôjde strach preč. Kedy si bol naposledy na preventívnej prehliadke?
Musis ist k lekarovi, kamoskin manzel mal nador velky ako grapefruit v hrubom creve, 26 rocny chalan vtedy... tiez si myslel, ze nejaky vnutorny hemeroid a preto krv... ano je to neprijemne, ale dolezite tam ist. .
tak nie si prvy a ani posledny, zase nejde o zivot ohrozujuci pripad, ze by si podla mna potreboval utesovat na modrom koniku. vsetko sa da zvladnut. povedz si, ze to zvladlo kopec ludi pred tebou, zvladnes to aj ty. ja si to hovorim pri vsetkom.
Moja skúsenosť - nepomôže ti nič z lekárne. Ja som vyskúšala už fakt všetko, čo bolo dostupné a nezabralo nič. Žiadne krémy, mastičky, kúpele z dubovej kôry, proste nič. Možno to pomohlo na chvíľu, ale vždy sa to potom vrátilo...
@mario1978 Možno by ti pomohlo dať si trochu alkoholu. Myslím vnútorne, nie na hemoroid. A potom sa osmelíš ísť k lekárovi, naozaj inak neviem. Vieš, koľko takých prípadov tam takí lekári majú? Kľudne choď. Ten alkohol som spomenul len na pobavenie, aby si sa prestal báť.
a ake su priznaky?
1. Obvodny lekar
2. Listok na proktologiu
3. Kolonoskopia
4. Operacia
V pokrocilom stadiu ti ziadne lieky a doplnky nepomozu, navyse krvacanie podla teba z hemoroidov moze byt z polypu alebo rovno z nadoru. Ziadne domace spekulovanie a debaty na internete, jedine ist k lekarovi.
@patrike uz zase mudruješ....
@anonym_c4fe42 Nie, len sa snazim zabranit najhorsiemu. Neskoro diagnostikovane nadory hrubeho creva su tazko liecitelne a laik na zaciatku nerozlisi, akeho je krvacanie povodu, preto sa vykonava kolonoskopia. Bez tej nie su ochotni operovat.

chod za dr