icon

Skúsenosti a rady pri bulímii a PPP

6. aug 2025

Ahojte, pýtam sa za svoju kamošku, ktorá ma bulímiu. Neviem ako dlho, ale podľa mňa dlho.

autor
•
6. aug 2025

Býva jej zle, točí sa jej hlava, máva závraty, nízky tlak, je anemická. Na prvý pohľad ale nevyzerá, že má bulímiu, má aj pár kíl navyše. Je to z toho, tie príznaky? Lebo ona si myslí, že má nejaký iný problém.

anonym_ae11f2
•
6. aug 2025

no znaky bulimie je vidno aj na rukach napriklad, podla toho vies detekovat ako dlho, kolko atd. i ked aj to sa da ofajcit, zalezi ci ide o epizody, ktore vznikaju situacne, alebo chronicky stav, zuby ma ake? vredy? moze to byt z toho, ale aj nemusi. Dolezita je intenzita

miskajerry
•
6. aug 2025
@anonym_ae11f2

no znaky bulimie je vidno aj na rukach napriklad, podla toho vies detekovat ako dlho, kolko atd. i ked aj to sa da ofajcit, zalezi ci ide o epizody, ktore vznikaju situacne, alebo chronicky stav, zuby ma ake? vredy? moze to byt z toho, ale aj nemusi. Dolezita je intenzita

@anonym_ae11f2 môžeš to, prosím, vysvetliť, kde na rukách to vidieť alebo ako rozpoznať dĺžku, len ma to zaujíma, ďakujem

autor
•
6. aug 2025
@anonym_ae11f2

@anonym_ae11f2 tak neviem ci ma vredy, ale asi nie. Zuby ma pekne. Skor sa jedna o to, ci tieto stavy su z vracania, lebo ona tvrdi, ze nie, ze to ma dlho a tieto stavy nemala nikdy.

autor
•
6. aug 2025
@miskajerry

@anonym_ae11f2 môžeš to, prosím, vysvetliť, kde na rukách to vidieť alebo ako rozpoznať dĺžku, len ma to zaujíma, ďakujem

kiki68
•
6. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to ma clovek prave ked je to pomerne nove, po 5 rokoch a pod to zaludok riesi sam a pumpuje vsetko hned von.

anonym_ae11f2
•
6. aug 2025
@kiki68

@anonym_autor to ma clovek prave ked je to pomerne nove, po 5 rokoch a pod to zaludok riesi sam a pumpuje vsetko hned von.

@kiki68 to nie je pravda, trpela som epizoduckou bulimiou 18 rokov a nikdy to same von neslo. Mala som lepsie a horsie obdobia. Ale nikdy to neslo same

kiki68
•
7. aug 2025
@anonym_ae11f2

@kiki68 to nie je pravda, trpela som epizoduckou bulimiou 18 rokov a nikdy to same von neslo. Mala som lepsie a horsie obdobia. Ale nikdy to neslo same

@anonym_ae11f2 no asi ako kto, ale vacsine ludi staci lepsie sa predklonit. Ako hovori moja kamoska, ked mas problem grcas elegantne a potichu 😉 Ma pravdu. Mala som dve sefky, obe tazke bulimicky. Nikto by to z ruk nepoznal

mirola
•
Autor odpoveď zmazal
•
anonym_bbb33b
•
10. nov 2025

Ahojte všetci 👋

Píšem bakalárku a súrne by som potrebovala vašu pomoc. 🙏 Týka sa to témy sebahodnotenia a spokojnosti s telom u žien.

Budem vďačná každej žene, ktorá si nájde asi 25 minút a vyplní mi tento anonymný dotazník. Každá odpoveď sa počíta!

Link je tu: https://forms.gle/7VMXRramcg3s1C5V8

Ďakujem krásne za pomoc a pokojne zdieľajte ďalej 😊