Skúsenosti s liečbou nádoru na obličke
Zdravim chcem sa trošku po informovať, pred troma týždňami mamke našli na obličke nález nádor ,poslali ju do Košíc šli sme tam na urológiu, nehospitalizovali ju poslali ju domov že o 2 dní má ísť naspäť, prešli dva dni šli sme no ten pán doktor povedal takto , nádor je dosť veľký že to není len tak jak mi si myslíme že ju tam nechajú operujú a dobre že to musia zobrať vzorku poslat na rozbor a až tak sa nasadí liečba že oni zavolajú kedy pôjde mamka na hospitalizáciu že zoberú vzorku ubehlo už dva týždne stále nevolali a mi každý deň len čakáme a čakáme kedy zavolajú prosím kto s tým má skúsenosť nech mi napíše ako to funguje koľko sa čaká lebo ja som už aj zúfalá , a ešte povedal takto že na 99 percent je tam nádor zhubný tak aj pre to sa bojim ženy sa to mamke nerozšírilo mali by konať čo najskôr 😥
volat a volat a cim skor termin, my sme na samotnu histologiu cakali dalsi mesiac a zial rakovina pankreasu, co je teda este horsie....:( Velmi tazke srdce mam na nase zdravotvnictvo a postoj doktora, ktory este povedal, ze sak nemate Metastazy, tak je to zatial OK...Nebudem pisat dalej, lebo je mi zle , niektorym lekarom brat licencie a za gule do prievanu jedine..
Takze tlacit na termin a cim skor, chapem , ze je vela chorych ludi a malo miest, ale kedze v tomto state sa radsej riesia duhove farby , nez nase nemocnice a hospice, co viac dodat
drzim palce !
Liga proti rakovine má onko poradňu. Bývajú tam rôzni lekári. Skús si pozrieť

Veď tam volajte vy. Ja by som volala každý deň. Za dva týždne môže nádor nárast