icon

Skúsenosti s liečbou nádoru na obličke

Včera o 20:37

Zdravim chcem sa trošku po informovať, pred troma týždňami mamke našli na obličke nález nádor ,poslali ju do Košíc šli sme tam na urológiu, nehospitalizovali ju poslali ju domov že o 2 dní má ísť naspäť, prešli dva dni šli sme no ten pán doktor povedal takto , nádor je dosť veľký že to není len tak jak mi si myslíme že ju tam nechajú operujú a dobre že to musia zobrať vzorku poslat na rozbor a až tak sa nasadí liečba že oni zavolajú kedy pôjde mamka na hospitalizáciu že zoberú vzorku ubehlo už dva týždne stále nevolali a mi každý deň len čakáme a čakáme kedy zavolajú prosím kto s tým má skúsenosť nech mi napíše ako to funguje koľko sa čaká lebo ja som už aj zúfalá , a ešte povedal takto že na 99 percent je tam nádor zhubný tak aj pre to sa bojim ženy sa to mamke nerozšírilo mali by konať čo najskôr 😥

anonym_8b95b7
Včera o 20:42

Veď tam volajte vy. Ja by som volala každý deň. Za dva týždne môže nádor nárast

anonym_576303
Včera o 20:48

volat a volat a cim skor termin, my sme na samotnu histologiu cakali dalsi mesiac a zial rakovina pankreasu, co je teda este horsie....:( Velmi tazke srdce mam na nase zdravotvnictvo a postoj doktora, ktory este povedal, ze sak nemate Metastazy, tak je to zatial OK...Nebudem pisat dalej, lebo je mi zle , niektorym lekarom brat licencie a za gule do prievanu jedine..
Takze tlacit na termin a cim skor, chapem , ze je vela chorych ludi a malo miest, ale kedze v tomto state sa radsej riesia duhove farby , nez nase nemocnice a hospice, co viac dodat
drzim palce !

janinah
Včera o 20:56

Hned zajtra volaj.

anonym_8b95b7
Včera o 21:43

Liga proti rakovine má onko poradňu. Bývajú tam rôzni lekári. Skús si pozrieť

https://www.lpr.sk/onkoporadna/