.
Ahojte, prosím vás užívate resp máte niekto skúsenosti s l-tryptofánom pri miernej poruche spánku? Melatonín nemôžem ten neznášam, užívala som doxylaminsuccinát ale ten sa nemôže dlhodobo. Tak že by som skúsila toto. Alebo viete niečo iné odporučiť ktoré vám pomohlo? Ďakujem
potom este magnesium na vecer a fytofem-neviem kolko mas rokov, po 40 ke moze pomoct....
potom este magnesium na vecer a fytofem-neviem kolko mas rokov, po 40 ke moze pomoct....
@anonym_f06443 fytofem nemôžem kvôli poruche zrážanlivosti krvi, lagosu ako čítam tiež nemôžem. Magnézium nepomohlo to som už skúšala. A štuple mi sú neni potrebné keďže hluk tu vôbec nie je ani svetlo, v spálni je totálna tma jak v hrobe ale ďakujem
tak vyskusaj akupresuru s devitom a magnesiom...
Ďakujem ale toto naozaj nie
tak vyskusaj akupresuru s devitom a magnesiom...
@anonym_f06443 asi nevieš čítať, magnézium nepomohlo a vit D užívam na obed
@modrykonik poprosím tému vymazať keďže som nedostala adekvátne odpovede a moju druhú založenú tému ste mi zmazali. Ďakujem
@anonym_f06443 asi nevieš čítať, magnézium nepomohlo a vit D užívam na obed
@anonym_autor nepochopila si, samotne mg nemusi zabrat, ale v tejto kombinacii co uvadzam, moze hlavne to spravne a vyssich davkach...nie kazdy D vit. rovnako zabera...
nemusis byt drza, clovek sa ti snazi poradit...
myslim ze komu niet rady tomu niet pomoci
@anonym_autor nepochopila si, samotne mg nemusi zabrat, ale v tejto kombinacii co uvadzam, moze hlavne to spravne a vyssich davkach...nie kazdy D vit. rovnako zabera...
@anonym_f06443 nie som drzá, normálne som odpovedala a k tomu večer resp na noc magnézium nemôžem. Najneskôr do 17 h po 17 h už nemôžem.
@anonym_f06443 pýtala som sa na l tryptofán resp na iné účinné tabletky na spanie

tryptofan mne nepomohol...pomahaju: devit forte 3 kvapky hodinu pred spanim, potom sa lepsie spi po lagose-je na predpis-na pecen, aj po 1 caj. lyzicke makoveho oleja, po masazi noh na pristroji beurer fm 70, alebo stlacat akupresurny bod na cele medzi obocim cca 3-5 min. v posteli pred spanim, ked spravne najdes, spis ako zarezana...potom pomahaju stuple do usi na eliminaciu zvukov...