Som veľmi meteosenzitívna. Je tu niekto taký ako ja?
Ahojte je tu niekto kto tým trpí ako ja ?? Dajte rady ,,,,, ja mam hlavne zavrate a migreny 🙂 ak je tu takato tema omluvam sa rada to tam presmerujem 🙂
@moon1979 tak to mas teda perne. Ze z coho to mas....
@radkatalajkova
no čistá lotéria 😀
@radkatalajkova brutálne nízky tlak a bolesti hlavy....nech už je jar 😔
@evkakorcek No mi hovor, ale pred cca pol hoďku ma tak strašne začala bolieť hlava, že som si musela dať hneď nalgesin a trošku to prešlo.... ale naozaj som s tým zmierená, že dokým nepríde jar, bolesť hlavy tu bude stále na dennom poriadku ☹ 😒
Baby kebz len bolest hlavy ta prejde po poriadnej davke tbl... ale tie zavrate ma privedu do blazninca :-/
@radkatalajkova ale stale vselijako. len teraz ked mam doma 2 deti, tak nemam cas si ani uvedomit, ze mi je naprd. jednoducho musim fungovat, ci sa mi to lubi alebo nie.
@radkatalajkova nooo ja sa mamm hore dole,,,niekedy ma aj 3dni hlava bolí čo mam take migreny..hlavne klby(kedže mam ochorenie) ...nič sa mi nechce celí den by som len ležala
Ahojte baby ...no ja mam presne toto isté síce migreny len ked mam tie naše dni ale závrate strašne ☹ ..linda niekedy som na to ako ty,že nevladzem prejst na záchod :(.pijem vela kazdy den ..uz viac sa ani neda.a nič nepomaha :(
@trish31 stale rovnako 😀 a mam pocit, ze to takto aj ostane do konca mojho zivota 😀 este ako na potvoru mame u nas v NL strasne premenlive pocasie. takze si to fakt uzivam 😀 ...
Odkiaľ viete že tieto stavy máte z počasia?

@radkatalajkova
neviem zodpovedne povedať momentálne, či je ten blbý stav spôsobený blížiacim sa pôrodom, prechodom luny do dalšieho znamenia, alebo výraznou zmenou počasia 🙂 no jedno je isté, cítim sa fakt na prd ... 😖