icon

Som závislá na sladkom

bakiska
29. máj 2015

Ahojte, som závislá na sladkom.. Chcela by som schudnúť, ale ta túžba sladkého je silnejšia.... Neviem si predstaviť nejesť sladké jedlá... Štatistika na dnes mazanec s džemom, 2 horalky kroasant, študenská pečať a to je 13.00 do večera to bude ešte viac... Dá sa táto moja závislosť nejak liečiť?

Strana
z2
beton
31. máj 2015

@lucinkaboz ak si na protikvasinkovej diete je potrebne vylucit na min.2 tyzdne sacharidy uplne. Potom pridas tie pomale,co pises. Na kvasinky plati len vyhladovanie. Za normalnych okolnosgi,ked kvasinky nie su premnozene,tak ano sacharidy musia byt v zdravej forme a miere.suhlasim. 🙂

bandura
1. jún 2015

@peneloppe suhlasim moje deti najstarsi syn len zeleninu a ovocie by jedol...nema problem vytiahnut si mrvu alebo uhorku s chladnicky osupat a jest namiesto cukrikou, kdez to jeho sestra moja dcerka 🙂 by iba cokoladu a meso jedla a mlieko pila...dvaja surodenci dve rozdielne chute ...tak isto ich vychovávame aj ked je pravda ze prvému synovi som nedala sladke do roka kdez to dcerke som dovolila sladke uz ked mala pol roka...myslim ze ju to dost ovplyvnilo..hovori sa ze aj to co podate myslim prvy pokrm dietatu ked ho zacinate prikrmovat tak nato si zvykne a bude pytat...no myslim si ze najlepsia zbran a nechut vôbec k sladkému je ked vas niekto fajne urazi....a fajne vas to zaboli potomuz ani jest sa vam nebude chciet 😀

timea7
1. jún 2015

@bandura ja si nemyslím, že si to ovplyvnila tým, kedy si im dala sladké, brat má dvojičky, stravujú sa rovnako, ten jeden čokoládu môže na kg, tak ju radšej nekupuje, má rád sladké jedlá - buchty, palacinky a pod. ten druhý je na mäso, o čokoládu nezavadí.

Strana
z2