icon

Tenzná bolesť hlavy po zjedení čerstvého pečiva?

9. dec 2024

ahojte,mate skusenost? vcera som jedla rozmrazene rozky a nic mi nebolo,dnes rano cerstve pecivo z pekarne a uz mi pulzuje hlava,a to sa nestalo takto prvy krat

taktotedanie
•
9. dec 2024

Daj si urobit potravinove alergie a intolerancie
Ale vobec to s tym nemusi mat suvis

autor
•
9. dec 2024

@taktotedanie pred par mesiacmi som bola na gastroskopii aj u alergologicky a nic mi nenasli

taktotedanie
•
9. dec 2024

Tak pricinu hladaj inde a je len nahoda co si pri tom jedla

lujziana44
•
9. dec 2024

Tiež si nemyslím, že je to z pečiva, bude to pravdepodobne len náhoda, že sa ti to udialo práve vtedy. Ale tak môže to byť spôsobené nejakou potravinou, netvrdím, že nie.

tanyan
•
9. dec 2024

Ak je to reakcia na kombináciu, tak to ti alergologické testy neodhalia. Niekedy sú tie alergie a intolerancie kombinované a nemusí to byť iba kombinácia potravín. Ak ti niečo spôsobuje problémy a nie je to nevyhnutné, tak sa tomu vyhýbaj. Problém s čerstvým pečivom nie je až taký výnimočný, niekto môže iba staršie (aspoň jeden deň) alebo opečené (hrianky, toasty) a niekto žiadne.

dadka1997
•
9. dec 2024

Urcite to nie je z pečiva

matrioshka333
•
9. dec 2024

Nemôžeš mať zapálený nerv alebo zubný koreň? Že keď silno zatlačíš sánku, zuby tlačia na nervy? To mi len tak napadlo 🤷

kiki68
•
9. dec 2024

Kamos mal velke migreny a bum ho, tazka alergia na lepok.

slecna...
•
14. okt 2025

Ja to mám asi tiež - akurát teraz začiatkom týždňa ma perfektné škoricové slimáky z remeselnej pekárne vyradili dvakrát na pár hodín. Pritom pečivo jedávam, ale väčšinou slatinský chlieb a dopekané kaizerky. V minulosti, keď som chodievala na obedy do táckarní, ma často po jedle "vyplo" a dve-tri hodiny som bola ospalá, v mozgovej hmle. Už tam nechodievam a "postgastrálnu demenciu", ako to nazval jeden kolega, pociťujem výrazne menej. Tiež som si vypestovala "syndróm čínskej reštaurácie" - kedysi mi ázijské jedlá nerobili problém, v posledných rokoch ma po nich väčšinou rozbolela hlava.

Aj včera a dnes to bola podobná bolesť hlavy. Už po včerajšom olovrante som si hovorila, že to mám asi z tých škoricových slimákov, lebo sa to spustilo prakticky hneď, ale neodolala som ani dnes. 🙄 Škorica samotná mi problém nerobí.