Trápi ma rok trvajúca zvýšená teplota
Ahojte. Chcela som napísať...už to bude rok, čo ma trápia zvýšené teploty počas dňa, ktoré večer klesajú. Pochodila som xy vyšetrení, som z toho unavená a hlavne..veľmi psychicky vyčerpaná. Človek, keď si prečíta, že zvýšené teploty sú pri rakovine...tak ma prepadá strašný pocit zúfalstva. Neviem, čo ešte môžem urobiť, kam sa pýtať, kam ísť. No mám pocit, že sa už zbláznim.
to mas ako rok v skuse teploty a na nic neprisli? podla mna musis mat niekde v tele zapal nejaky, ked ich mavas takto casto. skus zmenit lekara
@darinagod Rok v kuse..Ja som sa už toľko doktorov a ľudí pýtala, že čo stým...sama som prišla za obvodnou, že chcem ísť ešte na také a hentaké vyšetrenie...Teraz ma moja doktorka na ORL posiela, že dáme von mandle, že tam je ten chronický zápal, no veľa ludí mi povie, že si nemám dávať mandle von. Tak už neviem..
Zvysena na aku teplotu? Okrem teploty, mas nejake ine priznaky? Pises, ze si unavena, len neviem ci z tych vysetreni bez vysledkov, ci to je dalsi priznak
@danka_111 vysetrenia si proste musis vypytat od lekarov, lebo to na ziadnu vahu nebudu brat...
Vyskočí mi tak na 37,3...37,4....A unavená z tých vyšetrení, z toho, že som toho toľko prechodila, toľko riešila. Za ten rok toho bolo strašne veľa.
moja znama mala nieco podobne, nakoniec to bolo borelioza a mala aj plucne chlamýdie, skuste este vyšetrenie na infekčnom
@maminkasisa Ďakujem za radu....A presne si myslím aj ja ešte na tu boreliozu a nejaké chronické chlamýdie.... Mna sa vtedy len opýtali či som mala kliešťa a ja že nie, tak mna vlastne nikto nikde testy na boreliozu nerobil. Pozrela som všetky papiere aj z infekčného. A nič. Tak môžem ísť za svojou obvodnou a sama ju poprosiť, či nebude taaaaaka dobra a neurobí mi ich. Ach..
@danka_111 ja som mavala tiez zvysenu teplotu dlho, bolo to pred 10 rokmi, doktor mi vzal krv, mala som Aslo 2000, jednoznacne si daj urobit ASLO..ja som prekonala vtedy mononukleozu, a moje aslo uz nikdy nebude nulove, normalna hodnota je do 200, ja uz budem mat vzdy okolo 300..drzim palce aby ti zistili co ti je, ta neistota je na prasky 😔
@danka_111 tiež som to mala,zvýšené teploty...u mňa ale zistili nábeh na astmu a alergiu
@danka_111 sranda, ja mam tiez 32 a tiez som z Mi a mame deti v podobnom veku 🙂 mila nahoda
@alchemilkazltozelena Ahoj....dakujem za odpoved...🙂 A je to sranda, lebo este aj syn sa ti volá tak ako ten môj:D
@danka_111 to nemyslis vazne 😎 tak to je sila 👍 ja uz 9 rokov byvam v BB, akurat minuly tyzden som bola v Mi pri mame s malym 🙂
Je to milé, že takto podobne🙂 A som rada, za skúsenosť tvoju. Tak ma to povzbudí, že sú tu ľudia, čo sa s tým stretli, že ma možno vedia niekam nasmerovať, poradiť.
@mimka11111 A alergiu na čo?
@danka_111 urcite chod na odber krvi..
@danka_111 klasika,čo má každý druhý človek...prach,baktérie,roztoče
A na potravinove intolerancie ci histaminovu intoleranciu ta netestovali?
@danka_111 Mala som v minulosti podobný problém. Niekoľko mesiacov som mala permanentne zvýšenú teplotu 37,0-37,2. Z teploty som bola permanentne unavená a bolela ma hlava. Jediný ďalší príznak, ktorý sa u mňa objavil boli opakujúce sa žihľavky (čo je v podstate alergická reakcia ale nikdy nezistili príčinu). Robili mi vyšetrenia na alergológii, imunológii, ORL, reumatológii, endokrinológii a kompletné gynekologické vyšetrenie, stomatologické a aj očné. Vyšetrenie na potravinové alergie, celiakiu, parazity, sono brušnej dutiny a každý mesiac kompletný krvný obraz. Okrem mierne zvýšenej hladiny ASLO (mala som dlhodobo hodnoty okolo 400, norma je do 200) mi nezistili NIČ. Brala som dlhodobo ATB a žiadna zmena, ASLO stále zvýšené.
Už som si pripadala ako blbec-hypochonder. Všade sa na mňa pozerali, ako čo riešim mierne zvýšenú teplotu, oni tam mali iné vážnejšie prípady... Ale ja som sa cítila permanentne zle. Tento stav trval skoro rok. Potom teplota i žihľavka samovoľne ustúpila, rovnako aj ASLO sa vrátilo do normálu. Doteraz neviem, čím bol tento stav spôsobený.
@titla Vidím, že ste si tiež niečím prešli....Aj tými vyšetreniami...podobne ako u mňa....A ja si ako blbec pripadám od začiatku. Raz mi neviem kde, tuším na gastre, aj išiel doktor merať tú teplotu, či ju mám naozaj takú. Keď pojdem znovu za obvodnou, tak verím, že na mňa bude pozerať jak na blbca. No som udivená, že vám to takto samo odišlo....Určite to niečo bolo, s čím vaše telo prechádzalo, ale asi ste to porazili, preto teplota ustúpila🙂
Môj syn mal dlhodobé teploty, únava, aj bolesti hlavy, nakoniec sme skončili na infekčnom, a brali mu likvor, takže išla by som týmto smerom. A áno, mám doma aj astmatika, kt. vždy prvy deň prejavov ma aj teplotu. Prekonal mononukleozu a bolo podozrenie aj na autom. ochorenie, samozrejme z likvoru ti povedia už všetko.
@danielahamar My sme si už písali, pamätám si. A synovi nakoniec zistili čo?

reumatologia, mozno nejake autoimunitne ochorenie? treba poriesit ci su aj ine priznaky, ci len ta zvysena teplota.