Uniflox mi išiel do hrdla
Nestane sa nič?muž mi išiel kvapnut do nosa,stlačil to,že mi preplachol nos a išlo mi to do hrdla.
@ariannazara no a?normálne sa pýtam.je rozdiel jedna kvapka a keď mi to tam stretol prúdom 🙈
vieš o tom že nos a hrdlo su prepojene ?? že ked si strekneš no nosa kvapky tak to citiš v hrdle ?? 🙂
Neboj, nič sa nestane, je to normálna vec a pri kvapkách sa s tým počíta, nie je to žiaden jed 🙂
@helcanw áno.je to Nová móda u niektorých lekárov.ale to chvíľkové pôsobenie tých pár kvapiek na sliznici je nedostatočné.skor placebo efekt.Manzel je starý ORL dr.nikdy ATB kvapky do nosa nepredpisuje.ani deťom ani dospelým.Sme preantibiotikovani.rezistencii je viac ako je žiadúce.uz by sa nad tým mal niekto kompetentný zamyslieť.
@zuzubb007 základ je fúkať resp.odsavat sople a používať kvapky do nosa typu nasivin atď..veľa matiek toto podceňuje to odsoplovanie.zo soplov vznikajú zápaly ušiek... ...sinupret z liekov ale pri priesvitné soploch ho ešte netreba... suche teplo na dutiny nie inhalacie ani konvičkovanie...a hlavne robí vytery z nosa.hrdla...a celkovo ATB ak je to ozaj nutne
@janinah má 3 roky kvapkat som mala 3xdenne jednu kvapku do každej nosnej dierky do vyčisteneho a nezapchateho nosa. Nos pravidelne fúka, ale samozrejme nie všetko vždy vyfúka, tak aj odsajem vysávačom aby mu to zbytočne nezatekalo do hrdla, už sám povie, že mu to vadí.
A otázka z tomu inhalovaniu, radšej to nerobiť počas choroby? Lebo preventívne inhaluje, ale počas choroby sa snažím ho inhalovať viac. 🤔

To akože vážne? Myslíš túto otázku? Áno zomries😂 to už fakt niekedy sa zamýšľam 🙈