icon

Úzkosť a strach. Môže sa to vrátiť po týždni?

slavomirtokar57
Dnes o 13:20

Dobrý deň chcem sa opýtať či má stim niekto skúsenosti
Bolo mi možno týždeň dobre ale zase pociťujem strach točenie hlavy bušenie srdca sa mi normálne,,podlamuju nohi keď s niekim rozprávam richlo musím ísť domov a si ľahnúť lebo sa zle cítim stále si dávam magnézium neviem či to môze súvisieť stim že som vynechal už fakt neviem pálenie v žaludku niekedy ma až na ruke prsty bolia dve lopatky tak tiež má bolia viem že nie ste tu žiaden (Dr ) ale aspoň či má stim niekto skúsenosti
Budem rád za každenužitočné informácie ďik 🙂

slavomirtokar57
autor
Dnes o 13:29

@slavomirtokar57 ešte sem doplním ,, stále keď pijem vodu žiadne energetické nápoje nepijem vôbec alkohol.nepijem tiež tak neviem už naozaj keď sa dobre cítim začne sa mi točiť hlava ťaha má do jednej stráni keď chodím proste točenie hlavy strach až niekde v žalúdku a pocit neopísateľný na hrudi prosím.niejake radi

anonym_b1c1a7
Dnes o 13:59

@slavomirtokar57 mne to pripomina tetaniu, tieto dni to mam podobne, aj ma silno picha v hlave, tlak na hrudi, horsie videnie, uzkost, svalove krce, pocit ze sa nemozem nadychnut

slavomirtokar57
autor
Dnes o 14:08
@anonym_b1c1a7

@slavomirtokar57 mne to pripomina tetaniu, tieto dni to mam podobne, aj ma silno picha v hlave, tlak na hrudi, horsie videnie, uzkost, svalove krce, pocit ze sa nemozem nadychnut

@anonym_b1c1a7 presne ako pišete mám tieto stavy proste už neviem čo mám robiť keď som pohode cítim sa dobre smejem sa hneď to na mňa príde bum ako bomba strach točenie hlavy pocit nevoľnosti slabosť v nohách

slavomirtokar57
autor
Dnes o 14:09
@anonym_b1c1a7

@anonym_b1c1a7 tak tiež sa nemôzem nadýchnuť si myslím že sa už udusim

slavomirtokar57
autor
Dnes o 16:54
@anonym_b1c1a7

@anonym_b1c1a7 chcem sa este opitat neviete alebo nepoznáte niekoho kto si stim prechádza teraz mám bolesť na oboch stranách a bolesty hlavy chrbát má bolí tiež ale neviem či je to krcna chrptica nebo čo ukážem.vam.obrazok budem rád za každú negatívnu správu

slavomirtokar57
autor
Dnes o 16:55
@anonym_b1c1a7

@anonym_b1c1a7