icon

Úzkosť a strach. Môže sa to vrátiť po týždni?

slavomirtokar57
2. jún 2026

Dobrý deň chcem sa opýtať či má stim niekto skúsenosti
Bolo mi možno týždeň dobre ale zase pociťujem strach točenie hlavy bušenie srdca sa mi normálne,,podlamuju nohi keď s niekim rozprávam richlo musím ísť domov a si ľahnúť lebo sa zle cítim stále si dávam magnézium neviem či to môze súvisieť stim že som vynechal už fakt neviem pálenie v žaludku niekedy ma až na ruke prsty bolia dve lopatky tak tiež má bolia viem že nie ste tu žiaden (Dr ) ale aspoň či má stim niekto skúsenosti
Budem rád za každenužitočné informácie ďik 🙂

Strana
z2
anonym_2bf4ed
Včera o 13:41
@slavomirtokar57

@anonym_2bf4ed dr ma poslal na neurologické vyšetrenie len že tam sa čaká dlho vraj že to mám s krčnej chrbtice

Môže to byť tak neviem krcna chrbtica robí problémy dlhé roky aj mne .

anonym_591f8a
Včera o 15:39
@slavomirtokar57

@anonym_2bf4ed dr ma poslal na neurologické vyšetrenie len že tam sa čaká dlho vraj že to mám s krčnej chrbtice

@slavomirtokar57 nemas to z krcnej chrbtice. Je to psychika.

slavomirtokar57
autor
Včera o 15:52
@anonym_591f8a

@slavomirtokar57 nemas to z krcnej chrbtice. Je to psychika.

@anonym_591f8a áno aj ja si to myslím aj práve mi vravel ujo že to je psichika totálne má to z unavilo môzem vám napísať súkromnú správu?

anonym_591f8a
Včera o 16:03
@slavomirtokar57

@anonym_591f8a áno aj ja si to myslím aj práve mi vravel ujo že to je psichika totálne má to z unavilo môzem vám napísať súkromnú správu?

@slavomirtokar57 chod k neurologovi. Ten ti pomoze, da ti liecbu.

slavomirtokar57
autor
Včera o 17:09
@anonym_591f8a

@slavomirtokar57 chod k neurologovi. Ten ti pomoze, da ti liecbu.

@anonym_591f8a práve som došiel domov som bol na pohotovosti má pichli a poslali na psychiatricke oddelenie a neurologické vyšetrenie

anonym_591f8a
Včera o 17:44
@slavomirtokar57

@anonym_591f8a práve som došiel domov som bol na pohotovosti má pichli a poslali na psychiatricke oddelenie a neurologické vyšetrenie

@slavomirtokar57 takze ti poradili to iste, co zeny tu. Tak si to zacni vybavovat.

slavomirtokar57
autor
Včera o 17:57
@anonym_591f8a

@slavomirtokar57 takze ti poradili to iste, co zeny tu. Tak si to zacni vybavovat.

@anonym_591f8a áno som.im.opisal čo a ako mi je tlak som.mal.dobri tak mi dali apaurin a tiež novalgin sa cítim.ospali

Strana
z2