Úzkosť a strach. Môže sa to vrátiť po týždni?
Dobrý deň chcem sa opýtať či má stim niekto skúsenosti
Bolo mi možno týždeň dobre ale zase pociťujem strach točenie hlavy bušenie srdca sa mi normálne,,podlamuju nohi keď s niekim rozprávam richlo musím ísť domov a si ľahnúť lebo sa zle cítim stále si dávam magnézium neviem či to môze súvisieť stim že som vynechal už fakt neviem pálenie v žaludku niekedy ma až na ruke prsty bolia dve lopatky tak tiež má bolia viem že nie ste tu žiaden (Dr ) ale aspoň či má stim niekto skúsenosti
Budem rád za každenužitočné informácie ďik 🙂
@slavomirtokar57 mne to pripomina tetaniu, tieto dni to mam podobne, aj ma silno picha v hlave, tlak na hrudi, horsie videnie, uzkost, svalove krce, pocit ze sa nemozem nadychnut
@slavomirtokar57 mne to pripomina tetaniu, tieto dni to mam podobne, aj ma silno picha v hlave, tlak na hrudi, horsie videnie, uzkost, svalove krce, pocit ze sa nemozem nadychnut
@anonym_b1c1a7 presne ako pišete mám tieto stavy proste už neviem čo mám robiť keď som pohode cítim sa dobre smejem sa hneď to na mňa príde bum ako bomba strach točenie hlavy pocit nevoľnosti slabosť v nohách
@anonym_b1c1a7 tak tiež sa nemôzem nadýchnuť si myslím že sa už udusim
@anonym_b1c1a7 chcem sa este opitat neviete alebo nepoznáte niekoho kto si stim prechádza teraz mám bolesť na oboch stranách a bolesty hlavy chrbát má bolí tiež ale neviem či je to krcna chrptica nebo čo ukážem.vam.obrazok budem rád za každú negatívnu správu
@anonym_b1c1a7
@slavomirtokar57 ano toto presne aj mna bolieva pri zachvate, akoby mi celu siju stiahne, ci akoby mi nieco tazkevsedelo na krku a hrudi naraz, udajne to je zo stresu a kvoli mineralnej nerovnovahe vapnika a horcika. Mam na to predpisane velke davky magnesia a b complex forte. Skuste vysetrenie na neurologii. Dychat pri zachvate pomaly, pripadne do papieroveho vrecka, pomaha to.
Prečo nejdeš k lekárovi?
Panicky atak.Neurastenia.Niekedy som ledva vydržala pri pokladni v obchode medzi ľuďmi
@slavomirtokar57 ano toto presne aj mna bolieva pri zachvate, akoby mi celu siju stiahne, ci akoby mi nieco tazkevsedelo na krku a hrudi naraz, udajne to je zo stresu a kvoli mineralnej nerovnovahe vapnika a horcika. Mam na to predpisane velke davky magnesia a b complex forte. Skuste vysetrenie na neurologii. Dychat pri zachvate pomaly, pripadne do papieroveho vrecka, pomaha to.
@anonym_b1c1a7 no ja už fakt neviem čo mám robiť k Dr sa bojím ísť že mi niečo povie zle naozaj mám dní keď mi je lepšie a dní keď mi je horšie mám predpísané magnosolv praški magnézium tiež ale niči to nezaberá paracetamol mám stále piť ale nič 🥺
Panicky atak.Neurastenia.Niekedy som ledva vydržala pri pokladni v obchode medzi ľuďmi
@anonym_2bf4ed veď to sa nedá vydržať fakt inak ďakujem vám krásne za každú jednu odpoveď 🙂
Znie to ako tetania. Neurolog moze pomoct. Na uzkostne stavy mne pomohla ashwaghanda (ale treba obcas davat pauzu), plus magnazium bisglycinat.
Znie to ako tetania. Neurolog moze pomoct. Na uzkostne stavy mne pomohla ashwaghanda (ale treba obcas davat pauzu), plus magnazium bisglycinat.
@anonym_2d3ff9 vieš niekedy si myslím že už mám vážnu chorobu rakovinu alebo niečo také 😭😭
@anonym_2d3ff9 to sú tabletky niejake ?
@anonym_2bf4ed veď to sa nedá vydržať fakt inak ďakujem vám krásne za každú jednu odpoveď 🙂
Presne viem o čom hovoríš mne sa to začalo cca keď som mala 24 .Pre mladého človeka je to peklo .Rado sa stalo rada poradím keď viem 🙂
Presne viem o čom hovoríš mne sa to začalo cca keď som mala 24 .Pre mladého človeka je to peklo .Rado sa stalo rada poradím keď viem 🙂
@anonym_2bf4ed katastrofa ešte keď vidím niečo po socialnich sieťach tak stále to všetko beriem na seba všelijaké diagnozi a veľmi strach mám že čo ak to mám i ja alebo čo ak sa to stane i mne už fakt neviem 😭😭
@anonym_2bf4ed katastrofa ešte keď vidím niečo po socialnich sieťach tak stále to všetko beriem na seba všelijaké diagnozi a veľmi strach mám že čo ak to mám i ja alebo čo ak sa to stane i mne už fakt neviem 😭😭
Mne sa to dialo aj v robote stačilo menšie rozrušenie tak som šla k lekárovi poslal ma na interné vyšetrenia,EKG všetko bolo ok fyzicky.Tak ostala jediná možnosť že to je psychicky problém
Mne sa to dialo aj v robote stačilo menšie rozrušenie tak som šla k lekárovi poslal ma na interné vyšetrenia,EKG všetko bolo ok fyzicky.Tak ostala jediná možnosť že to je psychicky problém
@anonym_2bf4ed mali ste aj také závraty točenie hlavy vertygo prosím ??
@anonym_2bf4ed mali ste aj také závraty točenie hlavy vertygo prosím ??
Áno.Tocenie hlavy, búšenie srdca,studeny pot ma oblieval,ruky sa mi začali triasť proste katastrofa.Myslela som si že mám infarkt.Musela som ísť proste rýchlo domov do kľudu do svojho prostredia a potom to prešlo
Akože nevieš čo máš robiť? Veď choď k lekárovi. Chod k neurológovi, alebo psychiatrovi. Toto je vážny zdravotný problém. Teraz sa ti to vráti raz za dva týždne, neskôr raz za týždeň a o dva roky to budeš mať dennodenne. Prečo to chceš nechať rozrast do takých rozmerov? Na co cakas? Veď sa chod liečiť. Načo vypisuješ nonstop o úzkostných stavoch. Ty ma ty máš regulárne panické ataky, to je na liečbu. Chlape a trochu popracuj na gramatike a na texte, je to hrozné čítať.
Akože nevieš čo máš robiť? Veď choď k lekárovi. Chod k neurológovi, alebo psychiatrovi. Toto je vážny zdravotný problém. Teraz sa ti to vráti raz za dva týždne, neskôr raz za týždeň a o dva roky to budeš mať dennodenne. Prečo to chceš nechať rozrast do takých rozmerov? Na co cakas? Veď sa chod liečiť. Načo vypisuješ nonstop o úzkostných stavoch. Ty ma ty máš regulárne panické ataky, to je na liečbu. Chlape a trochu popracuj na gramatike a na texte, je to hrozné čítať.
@anonym_591f8a na tvoj názor sa nikto nepýtal už keď tak okj netreba urážať kto a ako píše
Áno.Tocenie hlavy, búšenie srdca,studeny pot ma oblieval,ruky sa mi začali triasť proste katastrofa.Myslela som si že mám infarkt.Musela som ísť proste rýchlo domov do kľudu do svojho prostredia a potom to prešlo
@anonym_2bf4ed tak to mám isté ruki sa mi trasu tiež ďakujem vám pekne za každú radu naozaj ste veľmi zlatá
@anonym_2bf4ed tak to mám isté ruki sa mi trasu tiež ďakujem vám pekne za každú radu naozaj ste veľmi zlatá
Nieje zač 🙂
Nieje zač 🙂
@anonym_2bf4ed
@anonym_2bf4ed ešte otazocka mali ste takí vnútorný nepokoj ?.krásne cítim takí vnútorný nepokoj
@anonym_2bf4ed
@anonym_2bf4ed ešte otazocka mali ste takí vnútorný nepokoj ?.krásne cítim takí vnútorný nepokoj
@slavomirtokar57
@slavomirtokar57 strašne
@anonym_2bf4ed
Celkovo som bola nepokojna nevedela som vyhnúť hlavu stále som akoby čakala že sa niečo stane
@anonym_2bf4ed
Mne sa toto celé začalo diať potom ako som bola dlhodobo v strese zo zlej existencnej situácie .Keď som už mala všetko vyriešené všetko klapalo ako malo zrazu sa to na mňa akoby zosypalo.Dolahlo alebo neviem ako to povedať .Neviem či by ste boli v takej životnej situacii ktorá to mohla spustiť
Celkovo som bola nepokojna nevedela som vyhnúť hlavu stále som akoby čakala že sa niečo stane
@anonym_2bf4ed ďakujem vám naozaj vážim si to ja som takí teraz nepokojný z vnútra 😭😭 až mi je tažko samého seba 😭😭
@anonym_2bf4ed ďakujem vám naozaj vážim si to ja som takí teraz nepokojný z vnútra 😭😭 až mi je tažko samého seba 😭😭
Toto ide ruka v ruke s depresiou.Kazdopadne bolo by ísť na vyšetrenie radšej
Toto ide ruka v ruke s depresiou.Kazdopadne bolo by ísť na vyšetrenie radšej
@anonym_2bf4ed dr ma poslal na neurologické vyšetrenie len že tam sa čaká dlho vraj že to mám s krčnej chrbtice

@slavomirtokar57 ešte sem doplním ,, stále keď pijem vodu žiadne energetické nápoje nepijem vôbec alkohol.nepijem tiež tak neviem už naozaj keď sa dobre cítim začne sa mi točiť hlava ťaha má do jednej stráni keď chodím proste točenie hlavy strach až niekde v žalúdku a pocit neopísateľný na hrudi prosím.niejake radi