icon

Vyzývam nás všetkých o opatrnosť!

jajko22
10. mar 2020

aby sme brali zodpovedne a vazne tuto situaciu s virusom a upozornovali nasich rodicov, starych rodicov, mladež, aby nechodili medzi ludí, naozaj si uvedomme, že na virus sa zomiera a treba teraz zachovat co najviac izolaciu medzi sebou, kludne aj dva metre stat od seba, kychat do vreckoviek, pleca, nie do rúk. Naozaj je situacia vazna, v Taliansku davaju chorym liek na ebolu a nestihaju, zamedzme sireniu virusu, nech sa najdu chory a izoluju, aby sa virus nešíril. Vláda sa nezachovala obozretne, na dva tyzdne ako je inkubacna doba by sme mali vsetci byt v karantene, nech sa vychytaju chorý, kto viete apulujte na vladnych cinitelov.

akinom0077
10. mar 2020

@luccija / ja viem....len ti poviem ja som mala kolegynu co chodila 3 roky do prace s infekcnym ochoreni..je... s prepacenim na to...opakovali s ajej problemy...dva tyzdne mala zmiernene priznaky dalsie dva tyzdne bola na tom zle nedali sme si rady s nou nikto

luccija
10. mar 2020

@tinkag vieš teraz všetci ukazujú prstom inokedy sa choré usoplene ukaslane deti tolerujú všade aj v škole aj v skolke

veronikaszabova
10. mar 2020

@zuza2801 tak u nas - okres Senica, vsetko zatvorili

luccija
10. mar 2020

@akinom0077 u nás v triede non stop chory chlapec polka triedy má stafylokoka, a iné zlé výsledky z vyterov triedny aj riaditeľ povedal, že nemajú páky, aby matku a celú rodinu dostali na vytery.Ludia sú nezodpovedni.Je smutné, že všetci podceňujú situáciu a majú x odpovedí prečo ich sa to netýka.Polka školy bola v Rakúsku Taliansku na lyziach

sims4
10. mar 2020

Veľa ľudí si nemôže len tak dovoliť zostať doma

akinom0077
10. mar 2020

@sims4
@sims4 / mozo hej...ale pripade mojej kolegyne...keby ostane doma nepride o vyplatu....ani PN nepotrebuje

akinom0077
10. mar 2020

Partizánske- len panika, nic nezatvorili...akurat vykupili Sanytoli a dettoli🙂 mam blizku rodinu zijucu v ITA v Rimini a lekar jej hovoril ze na to na dezinfekciu zabera len SAVO cize pripravky obsahujuce chloridan sodny...a ludia saleju za Sanytolom...🙂 no ja osobne kazdy tyzden pri uprtovani pouzivam Sanytol...neviem ci ludia bezne nepouzivaju take veci...

zuza2801
10. mar 2020

@veronikaszabova u nas v Skalici len SŠ. ZŠ a škôlky normálne fungujú, možno na pár vynimiek .

akinom0077
10. mar 2020

@luccija / mam aj odtial denne info s pravej ruky

basullinka
10. mar 2020

@vamajka su zrusene bohosluzby takze netreba riesit kostoly 🙂

stanzi
10. mar 2020

@jajko22 Prosim ta to mas odkial taku blbost ze Taliani liecia liekom na ebolu? 🤦‍♀️ Toto sa fakt moze asi len na Konovi sirit....

akinom0077
10. mar 2020

@stanzi vobec nie ved vravim uz im je...ludom co rozpravju za nezmysli

nini1010
10. mar 2020

U K L U D N I S A!!! Chcelo by to denne davky magnezia skor ako Ccka.

nini1010
10. mar 2020

@jajko22 A chcela by som ta upozornit ze sirenie takychto poplasnych sprav je trestny cin.

tslobik
10. mar 2020

@judar Presne, a potom idem kúpiť jedno balenie toaleťáku ako obyčajne a kde nič, tu nič. Kvôli tým čo ich majú doma kopy.

veronvh
10. mar 2020

Ja sa pripojím aj keď neviem či to zrovna sem pasuje.. Tiež tieto veci okolo celého vírusu neberiem na ľahkú váhu a snažíme sa s priateľom prioritne zdržiavať hlavne doma a to najmä kvôli bábätku ktoré čakáme veď ani nevieme aký by to mohlo mať dopad. Nerobíme si doma mesačné zásoby ale snažíme sa brať situáciu zodpovedne. ALE 28 máme mať svadbu neviem ako sa k tomu teraz postaviť ako jasné bezpečnosť, zdravie...... Ale rušiť svadbu kvôli vírusu? 🤷‍♀️🤷‍♀️

zdenusa4
10. mar 2020

Mňa by zaujímalo ako prídu na tých chorých, keď vôbec nechcú robiť preventívne odbery. Človek tam aj zavolá a aj tak mu povedia, že prídu až keď bude v ohrození života. Tak sa potom nečudujme, že sa to bude šíriť ďalej

akinom0077
10. mar 2020

@zdenusa4 : vystizne

montemotherone
10. mar 2020

@jajko22 môj manžel je lekár. Od zajtra bude doma. Poviem mu... len počkaj, kto ťa potom bude liečiť keď ťa to drapsne 🤔

montemotherone
10. mar 2020

@nini1010 a izoláciu, aby nešírila paniku. Tá je horšia ako vírus

simca06022011
10. mar 2020

@veronvh u nas uz su odporucene svadby len s najblizsimi, ako som citala na webe... neviem do kedy...v

jajko22
autor
10. mar 2020

@nini1010 KLUDNE MA ZAŽALUJ ked robim trestny cin je to tvoja povinnost!

jajko22
autor
10. mar 2020

To mam z toho videa z fb od katky katky

jajko22
autor
10. mar 2020

@montemotherone karantena sa nevztahuje predsa na vsetkych.

jajko22
autor
10. mar 2020

@nini1010 no vazne ma kludne zazaluj, budem rada, ze robim zbytocne poplach. Kiež by tak bolo a nikto neumrel.
Hlavne ked je autohavaria napr. placeme ze desiati umreli, ale toto je nam jedno.

nini1010
10. mar 2020

@jajko22 Mala by si si naozaj trosku schladit hlavu.

jajko22
autor
Autor odpoveď zmazal
tilonka
10. mar 2020

"Koronavirus je nebezpecnejsi ako chripka"
https://www.ta3.com/clanok/1178173/koronavirus-...

jajko22
autor
10. mar 2020

@stanzi to ze liekom na ebolu liecia mam z videa z fb od Katka Katka, tusim z prievidze, na fotke ma take dve baby s kvetmi, ona prelozila z telky zaznam o korone a toto tam bolo

jajko22
autor
10. mar 2020

@nini1010 ale tak trochu od veci ze sa vyhrazaš trestnou zalobou.