Vyzývam nás všetkých o opatrnosť!
aby sme brali zodpovedne a vazne tuto situaciu s virusom a upozornovali nasich rodicov, starych rodicov, mladež, aby nechodili medzi ludí, naozaj si uvedomme, že na virus sa zomiera a treba teraz zachovat co najviac izolaciu medzi sebou, kludne aj dva metre stat od seba, kychat do vreckoviek, pleca, nie do rúk. Naozaj je situacia vazna, v Taliansku davaju chorym liek na ebolu a nestihaju, zamedzme sireniu virusu, nech sa najdu chory a izoluju, aby sa virus nešíril. Vláda sa nezachovala obozretne, na dva tyzdne ako je inkubacna doba by sme mali vsetci byt v karantene, nech sa vychytaju chorý, kto viete apulujte na vladnych cinitelov.
@akinom0077 u nás v triede non stop chory chlapec polka triedy má stafylokoka, a iné zlé výsledky z vyterov triedny aj riaditeľ povedal, že nemajú páky, aby matku a celú rodinu dostali na vytery.Ludia sú nezodpovedni.Je smutné, že všetci podceňujú situáciu a majú x odpovedí prečo ich sa to netýka.Polka školy bola v Rakúsku Taliansku na lyziach
Partizánske- len panika, nic nezatvorili...akurat vykupili Sanytoli a dettoli🙂 mam blizku rodinu zijucu v ITA v Rimini a lekar jej hovoril ze na to na dezinfekciu zabera len SAVO cize pripravky obsahujuce chloridan sodny...a ludia saleju za Sanytolom...🙂 no ja osobne kazdy tyzden pri uprtovani pouzivam Sanytol...neviem ci ludia bezne nepouzivaju take veci...
@veronikaszabova u nas v Skalici len SŠ. ZŠ a škôlky normálne fungujú, možno na pár vynimiek .
Ja sa pripojím aj keď neviem či to zrovna sem pasuje.. Tiež tieto veci okolo celého vírusu neberiem na ľahkú váhu a snažíme sa s priateľom prioritne zdržiavať hlavne doma a to najmä kvôli bábätku ktoré čakáme veď ani nevieme aký by to mohlo mať dopad. Nerobíme si doma mesačné zásoby ale snažíme sa brať situáciu zodpovedne. ALE 28 máme mať svadbu neviem ako sa k tomu teraz postaviť ako jasné bezpečnosť, zdravie...... Ale rušiť svadbu kvôli vírusu? 🤷♀️🤷♀️
Mňa by zaujímalo ako prídu na tých chorých, keď vôbec nechcú robiť preventívne odbery. Človek tam aj zavolá a aj tak mu povedia, že prídu až keď bude v ohrození života. Tak sa potom nečudujme, že sa to bude šíriť ďalej
@jajko22 môj manžel je lekár. Od zajtra bude doma. Poviem mu... len počkaj, kto ťa potom bude liečiť keď ťa to drapsne 🤔
@veronvh u nas uz su odporucene svadby len s najblizsimi, ako som citala na webe... neviem do kedy...v
"Koronavirus je nebezpecnejsi ako chripka"
https://www.ta3.com/clanok/1178173/koronavirus-...

@luccija / ja viem....len ti poviem ja som mala kolegynu co chodila 3 roky do prace s infekcnym ochoreni..je... s prepacenim na to...opakovali s ajej problemy...dva tyzdne mala zmiernene priznaky dalsie dva tyzdne bola na tom zle nedali sme si rady s nou nikto