Zobudila som sa kričiac: Mám depresiu?
Dobrý deň.Dnes som sa zobudila a od rána len kričím,dostala som taký záchvat hnevu,že ma počula celá dedina hádam.Totiž vplýva na mňa veľa vecí,cítim sa neobľúbená,závislá nainých,mám nízke sebavedomie,uviazla som v situácii,ktorú neviem,ako dlho vydržím akceptovať,čo sa týka rodinných vzťahov.Mám už ad,to užívam vyše roka,ale mám pocit,že musím urobiť nejakú zmenu,nech pocítim úľavu.No zároveň neviem vyhodnotiť🙈,do akej miery je chyba vo mne...či je to ťažkou situáciou,alebo mám ja problém sama so sebou.Z obojho trocha,ale taký zmätok mám.Ak niekto dočítal až sem,môže mi niečo k tomu napísať.Problemy nechcem špecifikovať ani takto anonymne.Dakujem♥️
Mala by si byt k sebe uprimnejsia.... pride mi to ako keby si sama seba blokovala na ceste uzdravenia.. .mozno potrebujes cas, uplne sa niekomu otvorit, zverit...
Skus sportovat, mas prilis vela energie, zvys davky magnezia. Rob veci, ktore Ta trochu bavia. Ak mas zahradu, skus pestovat, praca so zemou ukludnuje, zaroven bude za Tebou vidiet praca.
@zuwa78 áno,chce to čas...nemám dobrú skúsenosť s psychologičkou a súkromnú si platiť nechcem
Krikom chceš zo seba dostať von ten hnev, smútok, frustráciu a pretlak emócií. A zrejme Ťa samu nemilo prekvapilo, ako ďaleko si už zašla, keď to držíš v sebe a situáciu neriešiš. Niekomu krik pomôže, ale ako čítam, tak Ty potrebuješ dostať von tie svoje pocity tým, že sa niekomu zveríš, vyrozprávaš. To by Ti pomohlo najviac. Rozmýšľam, čo také Ťa ťaží, že to nechceš zo seba dostať von ani anonymne. Veľmi by sa Ti uľavilo, keby si sa niekomu zverila❤
Vďaka,budem na to myslieť

@zuwa78 Neviem povedať,možno