icon

Zvraciam po vajíčkach

22. jún 2023

Baby máte to niektorá? Už vyše 10 rokov mám tento problém. Bola som už asi 2x na UZ žlčníka a kamene tam vraj nemám. Čo vám pomohlo?

bluka2
22. jún 2023

Však vajíčko je alergén, je na tom niečo také cudne? Asi tvojmu telu nerobí dobre

pribinak
22. jún 2023

Tak proste vajcia nejedz. Bielok je mimoriadne silný alergén

terry2003
22. jún 2023

S najväčšou pravdepodobnosťou máš alergiu. Proste ich nejedz, pretože očividne tvojmu telu vajíčka a potraviny z nich nerobia dobre.

vanilkovazmrzka
22. jún 2023

Nejest vajcia? 😅

januska12323
22. jún 2023

A skúšala si ich čo ja viem, nejesť?

autor
23. jún 2023

Žiadne prejavy alergie som nikdy nemala. Začalo to u mňa po dvadsiatke. Samozrejme že ich nejem v čistej forme. Zaujímavé že ak sú napr. v koláči je to ok.

autor
23. jún 2023

Zvracanie podľa mňa nie KE prejavom alergie, sle zažívacieho problému.

jaskolka
23. jún 2023

Jednoducho sú pre teba ťažké. To nemusí byť nejaký problém zažívacieho traktu. Ale toho, že ty ho máš skrátka "citlivejší". To nie je choroba, len sú sa "takto vyvinula"
Sú ľudia, ktorým je vždy zle napríklad po hriboch, po údenej rybe a podobne. A iným to absolútne nič nerobí.
Ty máš intoleranciu na vajíčka. Tam ich obmedz, alebo vylúč zo stravy a problém máš vyriešený.

ivisva
23. jún 2023

Z vajíčok má napína, ak by som ich zjedla ráno nalačno. Inokedy v priebehu dňa väčšinou stolerujem .

iwesska
23. jún 2023

Nejest to,co mi robi zle. Mne nerobi dobre kava,ani alkohol stretla si sa uz s tym? Co myslis ze robim, aby mi nebolo zle?

basska_b
23. jún 2023

Sak preto sa to uvadza ako alergen... aj mne sa objavila potravinova alergia az po porode... na jablka. Ked su v kolaci, tak oka. Inak kŕče, hnačka

autor
23. jún 2023

Ďakujem za názory a skúsenosti. Ja sa obávam o môj žlčník. Je nejakého iného tvaru čo vraj môže byť horšie ako žlčnikové kamene.