10 ročný nás pristihol pri intímnostiach
Prosim Vas mal niekto skusennost ze ho dieta ako nase skoro 10 rocne pristihlo pri intimnostiach v palil do izby necakane v tichosti a je z toho uplne v traume a ja tiez, neviem uz ako vysvetlovanie typu ak sa rodicia maju radi nezabera je uplne zlomeny............:(
@miskooo1987
no to je v pohode ale myslim ze dost odlisne od toho ked nacapes svojich rodicov v plnej parade
no nic super teda, a zamky , kluce vo dverach neexistuju ?:D:D pre druhý raz....zamykajte sa :D a nemali by ste teraz taký problém. Vždy ked je dieťa v dome, by sa mali rodičia zamykať, ked chcú sexovať. je normálne, že je z toho v šoku. Tak ako ty.
@taskataska tiež mi napadlo niečo podobne, ale nechcel som až tak hlboko zatat🙂...
Mne sa to “postastilo” dva krat. Na druhy krat uz bol otec nasrany a povedal ze to isto robim naschval :D nerobila som, to teda urcite nie :D
Podla mna treba o tom jovorit, ticho a tvarit sa ze nic je cele zle, trapne, napate. Urcite sa netreba tvarit ze sa nic nestalo ani cakat ze sa zacne pytat..
Ja som uz vedela co jensex aj vsetko okolo toho, ale predsa, nechybalo mi to vidiet,’ale teraz sa smejem na tom :D
@taskataska ani by ma nenapadlo do toho tahat pana farara, budem sa opakovat nie sme bigotna katolicka rodina 🙂 po druhe sme to s nim preberali a vysvetlovali vravim dnes je to ovela lepsie, to ze mal z toho sok vsetky co pisu ze je to normalne rada by som videla ich na mojom mieste a ich deti lebo je DIAMETRALNE odlisne poznat pohlavne organy vediet ako sa deti rodia ani som nikdy netvrdila ze to so synom neprebaram ALE vidiet to nazivo verte mi NECHCE ziadne DIETA !
@jenny2009 a on si mysli ze ho doniesol bocian? 🙂
@mamuskazuzuska ano presne to si mysli alebo este aj vrana
@montemotherone moj ma 5 a vie ze semienko ide z pipicka do dierky co ma maminka, co je na tom nenormalne? pytal sa ako sa dostane semienko maminke do bruska 🙂
@mamuskazuzuska nie ani mu nemienim vysvetlovat priebeh pohlavneho styku, tema nie je o tom ci deti vedia ako sa rodia deti ani o tom ci vedia alebo nevedia ze existuje sex, ale to ze pristihol svojich rodicov .....
podla mna to chce cas.. verim, ze to je neprijemne nie len pre neho ale aj pre vas.. ale casom.na to urcite zabudne a zase bude dobre..podla mna to netreba nejako siahodlho vysvetlovat a riesit.. len pre vas to bude ponaucenie, ze musite lepsie zabezpecit spalnu..
Škoda tu začínať nejaku debatu....😕😤
Žiadne rady len si tú každý "vynucuje" svoj názor ako ten najsprávnejší.
Autorka nechcela radu ako vysvetliť 10 ročnému "ako sa to robí" ale ako sa zachovať....
Každý vychováva deti po svojom a tu hneď do toho tisnu farára a neviem ešte koho!
Asi pozná svojho syna tak vie, že nieje z toho ok???? Či?
Mám tiež chlapcov v podobnom veku a zatial nemám takú skúsenosť, chvalabohu, ale myslím, že ho treba nechať nech to predycha a potom mu len povedať, že sa z ockom máte radi a to je asi lepšie akoby sa hádali alebo rozvadzali. Nech si záver urobí sám...
A začať používať zámok.
Tak by som to urobila ja 😉
@jenny2009 ja som nič nepísala o homosexuáloch a pedofiloch, asi si si ma pomýlila s niekým iným z diskusie...
ale opäť ma zaujalo keď sa tvoj syn vyjadril "maminka keď už si mala ten sex tak sa so mnou ponor" - a to akože teraz syn trestá svoju matku za to, že mala sex??? 😨😨😨 prosím ťa, čo chceš aby z neho vyrástlo? to nie je uštipačná poznámka, ale reálna otázka... ty nechceš aby mal raz fungujúcu rodinu? aby si mala vnúča? veď chlapec vôbec nemá (podľa môjho názoru) zdravý pohľad na sexualitu ako takú a aj jeho vzťah k matke je dosť povážlivý v tomto smere...
ps. neodpovedala si, ako vníma, že AJ OTEC mal predsa sex? keď sa teba rozhodol trestať... tak aký postoj zaujal voči otcovi?
@jenny2009 odkial ma to ze to je neciste?z coho bol prekvapeny.?lebo z toho co pises mi to vyznie ze ta komunikacia medzi vami je 0bodov.je uplne ina doba.mi to pride divne aby bol 10r z toho takto zaskoceny.co nato tvoj muz?
@jenny2009 nás načapal 5r a s úškrnom sa opýtal čo robíme. Povedali sme, že sa ľúbime a ďalej to neriešil. Tiež vie že bol v brušku a už sa aj pýtal na rozdiel medzi mnou a ockom. Ja ale nemám problém sa pred ním prezliecť, muž sa s nimi občas kúpe, rozprávame sa o všetkom i keď niečo mu ešte nevysvetlujeme lebo by to nepochopil.
Aj ja som načapala rodičov asi v rovnakom veku. Poslali ma spať a odvtedy sme sa k tomu nedostali 😀 nebojte sa, nič mu nebude len mu treba túto tému neustále vysvetľovať a ako písali ženy, je dosť veľký na to aby sa naučil zaklopať. Ja klopem doteraz rodičom na spalnu keď u nich prespavame a pritom viem že nerobia nič nakoľko s nimi spí vždy jeden z mojich synov 🙂
@damianadam Tak to ste ešte dobre dopadli 🙂
@montemotherone no ono, čo napísala autorka, je to aj otázka viery, či Ty chceš alebo nie...
@jenny2009 prepáč, ale nenapísala si sem náhodou Ty - "chodime do kostola maly aj na nabozenstvo myslim ze asi najviac ho trapi ze je to nieco neciste neviem ci to prejde lebo ma traumy tiky no katastrofa ....." ?? Nuž som reagovala. Rozdiel medzi evanjelikom, katolíkom ja nevidím. Máte toho istého Boha, nie ? To, že evanjl. farár sa môže ženiť a ten druhý nie, je smiešne - je to len a len kvôli cirkv. majetku...
@jenny2009 keby tvoj syn vedel, čo je sex, a že je to normálne vo vzťahu medzi mužom a ženou, tak teraz by nebol zlomený a nemal by tiky.
Nemalo sa to stať, že vás videl a je to vaša chyba. Mali ste ho vychovať, aby sa v noci nezakrádal po byte a mali ste sa zamknúť.
Ale keď už sa to stalo, je načase s chalanom prebrať veci. Ak na to tvoj chlap nemá gule, kúp mu knižku. Je ich na trhu dostatok.
Nemalo sa stať ale už sa stalo, tak mu to treba vsetko pekne v kľude vysvetliť. Časom to bude brať v pohode alebo na to aj zabudne, žiadna tragédia
@libawet ja si myslím že to je rozdiel, podľa mňa evanjelikom tým že sa môžu zenit a sexovať to menej udiera na mozog,pedofilne škandály ako je u katolíkov na dennom poriadku som si u nich dako nevšimla. Každopádne každý náboženský extrém je škodlivý a aj deti veriacich by mali vedieť o čo ide, lebo potom si budú ešte v 15tich myslieť že deti nosí bocian. To len tak na okraj, nechcem tu virit náboženské vásne.
Tu bude asi naozaj chyba ze je az prilis pobozny. Ja si pamatam nasu katechetku a bol to des ( uz som neveriaca ,vdaka bohu 😂) a ze bezne situacie asi doma nevidia (pusa objatie a pod). Ja mam dvoch (4 a 2 r.) A ked pozerame napr. Bol raz jeden zivot hned mu vysvetlujem co ma tato co mam ja vnutri . Bolo by nutne sa uz s tak velkym chlapcom porozpravat

@zuzanka.zuzu
@libawet presne som cakala tento postreh tak ti poviem nieco my sme evanjelici kde nasi farari sa zenia maju zeny deti a maju sex, presne z toho dovodu nemusia byt pedofilli a homosexuali, cize v tomto nemas pravdu a myslim ze maly je v obraze vie co je "chlapec a dievca" a pacia sa mu , cize netvarime sa ze sex neexistuje. inak dakujem za kazdy postreh