Agnucaston a vaše skúsenosti s jeho užívaním
Ahojte snažilky... Mám polycystické vaječníky a snažím sa otehotnieť...užívam duphaston a nedavno som si kúpila AGNUCASTON, čítala som, že pomáha pri úprave nepravidelného cyklu ... Má niektorá skúsenosť s užívaním agnucastonu?Podarilo sa Vám otehotnieť?
@veronikaax nevadí. 2 dni som ich nebrala a menštruácia mi prišla. Zatial ich znášam dobre, predtým som brala duphaston a od nich ma strašne bolievala hlava.
@lucianka01 ja ich beriem cca 2 týždne a zatiaľ v pohode, nepozorujem nejaké zmeny....včera som dostala ms a ani zle mi nebolo len ku večeru ale ibalgin som nebrala...
ahojte chcem sa informovat ci sa nemoze od toho pribrat mne ho predpisal moj gynekolog na bolest v prsniku ak mam dostat menstruaciu strasne ma bolia uz dva tyzdne predtým az si ich necitim a teraz idem uzivat tb raz denne len sa bojim ci nezacnem priberat na vahe podarilo sa mi zhodit 10 kg co som chcela tak mam strach vdaka za kazdu radu
@adrianazs ja ho beriem už druhý mesiac a nepribrala som. Je to na prírodnej báze, tak by si nemala pribrať. 😉
Hm...problem asi hudes mat s tym drvenim tabliet je mal by sa uzivat v celosti naozaj.Ja som s Agnuc.spokojna a citim sa lepsie.
@pusina1230
Baby ja som si pozerala ten Agnucaston a vsimla som si ze obsah vitexu je tam len 40mg (okrem toho sa v tabletke nachadzaju ine "skvosty" ako laktoza, zemiakovy skrob a magneziumstearat). Ja momentalne beriem doplnok stravy co je len cisty vitex jahnaci (agnus castus) a jedna kapsula obsahuje 340mg ... Beriem to asi 2 mesiace a konecne som aj dostala menstruaciu skor ako za 60 dni 🙂 tak dufam ze uz sa to bude len zlepsovat... pri tychto prirodnych pripravkoch treba mat trpezlivost... 🙂
Ostalo mi 8 tabletiek Agnucaston. je mi to luto vyhodit (zaniest do lekarne). posuniem niekomu za poštovne. Dakujem.
Ahojte. Beriete tieto tabletky aj na zvyseny prolaktin?
Baby mam na predaj agnucastom cele nepouzite balenie mate niektora zaujem??
mne moj gyn nasadil medocriptine na zvyseny prolaktin a povedal, že ked sa trosku znizi, tak mi nasadí agnucaston. Zatial mam s medocriptine hrozne stavy, ale vydržím. dúfam, že ma dovedie k ovulacii, ktoru nemam :(
Ahojte, mám na predaj Mastodynon kvapky. ak by mala niektorá záujem napíšte mi správu.
Ahoj. Od januara som na radu svojej lekarky zacala s uzivanim inofolicu a manzel s folandrolom. Snazime sa o baby uz stvrty rok a zatial nic. Mne sa uzivanim inofolicu tak rozhadzal cely cyklus, ze som bola v aprili totalne zufala, co sa deje. V zdravej vyzive mi poradili vitex tablety, uzivam ich cca tyzden, ms prisla presne na 28 dc, co som od januara mavala na takmer 40 dc.dufam, ze to tak ostane a vitex pomoze aj s tym druhym problemom. Inak pms ziaden, bolestiva ms vobec, vsetko sa pekne stabilizovalo. Zatial teda spokojnost. Co sa tyka vsetkych tych super doplnkov typu inofolic uz nechcem ani pocut. Mam jedno balenie bez asi jedneho sacku, takze ak by mal niekto zaujem rada darujem.
@leticia22 ahoj, ano pomohol. Uzivala som ho ani nie dva tyzdne a od januara 2026 som konecne mala cyklus po 28 dnoch. Uvidim co ma caka v juni, ci to isto pomaha, ale na rozdiel od inofolicu je to ovela ucinnejsie. A nebola mi zistena zatial ziadna dg ako PCO, lebo to vraj davaju babam, co to maju, teda ten inofolic, co som zistila na inom fore. Daj si do googlu zafir vitex tbl, vysiel ma na 12,96 na dva mesiace. Tak uvidime ci pomoze aj k dosnazeniu sa.
aha, lebo my sa snažime 8 mesiacov a nič, brala som pol roka inofolic a tiež nič teraz som posledne dva mesiace prešla na gynex, tak uvidím... lebo jeden doktor mi povedal že mám nábeh na PCO, tak neviem už čo užívať 🙂
ahojte zienky. Ja uzivam Agnucaston a krasne mi upravil menstruacny cyklus. Pravdupovediac este som nebola na vysetrení a ci sa mi upravil aj zvýsený prolaktín ale dufam, ze vsetko bude ok 😀 😀
Ahojte dievčatá, nemali ste po agnucastone silnejšiu menštruáciu? Ja som ho začala užívať prvý den menštruácie a tá je o dosť silnejšia ako inokedy.
Dobry vecer pripojim sa k teme ja beriem agnucaston 2 mesiace koli meskajucej menst.a druhy mesiac mam cyklus presne nacas ale bolesti podbruska mam a aj bolesti prsnikov co som nemavala neviem ci to posobi ale budem pokracovat v uzivani dr.povedal ze najmenej 3 mesiace

@lucianka01 podľa mňa je to jedno, je to prírodný doplnok a nič tým nepokazíš.