Ako môžem pribrať?
Hm
Pred hodinou
musíš teraz ako ja :D ale nie... aj tak to prt pomôže, a to som aj fajčiť prestala (tuhý fajčiar). Nuž tu ostáva jediné, počkať na ten ,,správny vek" 🙂
B-complex, B12 ...Učíte priberies ...Ja som 7 kg bribrala beriem to rok a pol ale uz len B-complex....A papať hlavne
nutridrink - predpíše lekár....
Jój kiežby som mala ja takýto problém 🙂
@sofinka156 fakt to pomoze?a za aky cas si pribrala tych 7kil?
neviete o jedalnicku na pribratie s celodennym menu ako tu maju damy na chudnutie prosim ? Ja som taky nenasla nikde , ak nahodou , prosim podelte sa , dakujem ! Mozno pomoze viacerym
ranajky 5 krajcov chleba s maslom sunkou syrom, desiata 2 banany, obed 2 velke rezne zemiaky, olovrant makovy zavin 500 g, 1.vecera segedin s 6 timi knedlami, 2.vecera 3 rezne zemiaky
raňajky klobasa...obed slanina...večera oškvarky a hned by si bola vypasená
@kikundela cca rok
@kopeccc otázka:
cvičíš? športuješ?
ten nutridrink ako sa spomina, to ked vypijes jeden denne popri jedeni ako si zvyknuta tak musis pribrat...ja som pribrala 2kg, po vypiti 24ks...a to ja fakt mega tazko priberam...
Poslem ti svoje zasoby ;)
@kopeccc Ahoj, ja mám podobný problém, neviem pribrať. Podarilo sa mi pribrať na 47kg ale vyššie to už jednoducho nejde.
Bola som aj u DR., šťitna žlaza aj všetko ostatne OK, brala som aj B6 a B12 a nič.. U mňa je to ale genetika - čiže možem sa aj na hlavu postaviť aj tak budem chudá...až moc🙈
Chcela som pribrať aspoň na 50kg lebo sa snažíme o bábo ale vraj som zdravá aj s mojimi 46kg tak som sa s tým už nejak zmierila...že mimo 9 mesiacov budem asi celý život chodiaci vešiak 🙈😃
@katarinamarkova nie
😂
Strašne sa smejem na jedálničku od 👏 ja som tiež dosť chudá no cez deň mi ani moc jesť nechutí.. Chcem pribrať no keď veľa nejem tak to asi nepôjde.. Oblečenie z detského oddelenia mi je najlepšie 😅
@kopeccc no a tu je pes zakopaný.
Ak chceš pribrať, treba začať cvičiť 🙂 nabrať trošičku svaly
k tomu zdravá bohatá strava.
@leeshka 😨 si ma ukľudnila. Ja mám 59 pri 174 a už som z toho na nervy 😒
@leeshka Ja mám sice len 168cm ale 46kg. Podla doktorky by som tiež mala ideálne vážiť 55kg, čiže mám cca 9kg podváhu ale okrem toho, že musim nakupovať väčšinou v detskom obchode to inak nepociťujem.. Cvičím, som zdravá, menzes pravidelný..len keď sa do zrkadla pozriem tak ma to trochu štve🙈
Jaj - a strašia ma, že budem mať ťažky pôrod lebo som úzka.. Ale asi mi nič ine nezostáva keď vaha jednoducho odmieta isť hore. A to mám 28rokov..ja čo zjem to schudnem miesto toho aby som z toho pribrala.
@montemotherone to mas super vahu !! tolko budem mat mozno ako tehotna :DDD

hm... dúfam, že ješ práve teraz. ja áno...