icon

Ako môžem pribrať?

kopeccc
3. dec 2017

Hm

Strana
z2
lara1507
3. dec 2017

hm... dúfam, že ješ práve teraz. ja áno...

kopeccc
autor
3. dec 2017

Pred hodinou

lara1507
3. dec 2017

musíš teraz ako ja :D ale nie... aj tak to prt pomôže, a to som aj fajčiť prestala (tuhý fajčiar). Nuž tu ostáva jediné, počkať na ten ,,správny vek" 🙂

sofinka156
3. dec 2017

B-complex, B12 ...Učíte priberies ...Ja som 7 kg bribrala beriem to rok a pol ale uz len B-complex....A papať hlavne

deti95060810
4. dec 2017

nutridrink - predpíše lekár....

1bambinko1
4. dec 2017

Jój kiežby som mala ja takýto problém 🙂

kikundela
4. dec 2017

@sofinka156 fakt to pomoze?a za aky cas si pribrala tych 7kil?

kopeccc
autor
4. dec 2017

neviete o jedalnicku na pribratie s celodennym menu ako tu maju damy na chudnutie prosim ? Ja som taky nenasla nikde , ak nahodou , prosim podelte sa , dakujem ! Mozno pomoze viacerym

tiper24
4. dec 2017

ranajky 5 krajcov chleba s maslom sunkou syrom, desiata 2 banany, obed 2 velke rezne zemiaky, olovrant makovy zavin 500 g, 1.vecera segedin s 6 timi knedlami, 2.vecera 3 rezne zemiaky

judar
4. dec 2017

raňajky klobasa...obed slanina...večera oškvarky a hned by si bola vypasená

sofinka156
4. dec 2017

@kikundela cca rok

katarinamarkova
4. dec 2017

@kopeccc otázka:
cvičíš? športuješ?

leeshka
4. dec 2017

ten nutridrink ako sa spomina, to ked vypijes jeden denne popri jedeni ako si zvyknuta tak musis pribrat...ja som pribrala 2kg, po vypiti 24ks...a to ja fakt mega tazko priberam...

jozke
Odpoveď bola odstránená
kopeccc
autor
12. dec 2017

@jozke dakujem krasne...este snivam o zostavenom jedalnicku...na chudnutie je ich totalne vela, na pribratie nic

tami2014
12. dec 2017

@kopeccc Ja mam tiez tento problem. U mna sa ako tak osvedcilo pravidelne stravovanie. A tiez mi bolo poradene cvicit a nasledne sa najest. Keby si niekde zohnala ten jedalnicek, daj prosim vediet.

kopeccc
autor
12. dec 2017

@tami2014 urcite ti dam vediet, bola by to uzasna pomocka !

sheepik
12. dec 2017

Poslem ti svoje zasoby ;)

tami2014
12. dec 2017

@kopeccc Ďakujem 🙂

katkaba1
12. dec 2017

@kopeccc Ahoj, ja mám podobný problém, neviem pribrať. Podarilo sa mi pribrať na 47kg ale vyššie to už jednoducho nejde.
Bola som aj u DR., šťitna žlaza aj všetko ostatne OK, brala som aj B6 a B12 a nič.. U mňa je to ale genetika - čiže možem sa aj na hlavu postaviť aj tak budem chudá...až moc🙈
Chcela som pribrať aspoň na 50kg lebo sa snažíme o bábo ale vraj som zdravá aj s mojimi 46kg tak som sa s tým už nejak zmierila...že mimo 9 mesiacov budem asi celý život chodiaci vešiak 🙈😃

kopeccc
autor
12. dec 2017

@katkaba1 ja som pribrala až 30 kg ...neskutočne,ale hneď po som bola na pôvodnej váhe ,to sa dalo čakať

kopeccc
autor
12. dec 2017
nataliaseidlova
12. dec 2017

😂

nataliaseidlova
12. dec 2017

Strašne sa smejem na jedálničku od 👏 ja som tiež dosť chudá no cez deň mi ani moc jesť nechutí.. Chcem pribrať no keď veľa nejem tak to asi nepôjde.. Oblečenie z detského oddelenia mi je najlepšie 😅

leeshka
13. dec 2017

@katkaba1 ja mam 51kg pri 174cm a tiez mam vsetky hodnoty ok (nemam anemiu, mam dostatok vitaminov v krvi) takze zda sa ze moje telo je s touto vahou ok;) aj ked podla tabuliek som min. 6kg v podvahe

katarinamarkova
13. dec 2017

@kopeccc no a tu je pes zakopaný.
Ak chceš pribrať, treba začať cvičiť 🙂 nabrať trošičku svaly
k tomu zdravá bohatá strava.

montemotherone
13. dec 2017

@leeshka 😨 si ma ukľudnila. Ja mám 59 pri 174 a už som z toho na nervy 😒

katkaba1
13. dec 2017

@leeshka Ja mám sice len 168cm ale 46kg. Podla doktorky by som tiež mala ideálne vážiť 55kg, čiže mám cca 9kg podváhu ale okrem toho, že musim nakupovať väčšinou v detskom obchode to inak nepociťujem.. Cvičím, som zdravá, menzes pravidelný..len keď sa do zrkadla pozriem tak ma to trochu štve🙈
Jaj - a strašia ma, že budem mať ťažky pôrod lebo som úzka.. Ale asi mi nič ine nezostáva keď vaha jednoducho odmieta isť hore. A to mám 28rokov..ja čo zjem to schudnem miesto toho aby som z toho pribrala.

leeshka
13. dec 2017

@montemotherone to mas super vahu !! tolko budem mat mozno ako tehotna :DDD

leeshka
13. dec 2017

@katkaba1 no to ze si uzka znamena ze mas uzku panvu a s tym nic nenarobis zial, tak to narastlo....ja chudnem tiez ani neviem ako, mne staci jeden -dva dni jest menej a hned mam kilo, dve dole...

Strana
z2