Ako prebieha liečba zníženého testosterónu u muža?

fliacik
10. aug 2011

Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu. Snúbencovi zistili výrazne nízky testosterón a mal by sa začať liečiť. Zaujímalo by ma, či po liečbe sa obnoví prirodzená tvorba tohto hormónu, alebo ho muž musí užívať už doživotne. Ktorá forma liečiva je najvhodnejšia? Čítala som, že injekcie Nebido spôsobujú vymiznutie spermií a my sa chceme snažiť o dieťatko ☹ Majú tento nežiadúci efekt aj tablety a gély? Upozornil Vašich partnerov lekár aj na nejaké iné riziká? Po akom čase liečby sa u Vašich partnerov prejavili pozitívne efekty a zlepšenie? A po akom čase sa Vám podarilo otehotnieť?

nelynka
10. aug 2011

moj mal Nebido a aj nejake tabletky potom, ale Nebido bral pol roka a nič a tabletky rok a nič..žiadne výsledky, že by sa to zlepšilo.. tak sme sa na to vykašlali..
U nás sa to prejavovalo výraznou nechutou na sex, bol stále unavený..
O iných liekoch neviem, treba sa obrátit na nejakého urológa, ten skorej poradí..

luis75
13. jan 2014

Nebido paradonxe vyničí spermie. Logika hovorí: Viac testo = viac spermií, FIGES!!! prax - po Nebide=0 spermií u mňa, a to sa chytali za hlavu aj V Martine aj v Brne. Pozor, toto by mal každý endokrinológ aj chlap o Nebide vedieť. Ono to spraví z chlapa bujaka, ale holt bez nábojov. Stav je však vratný a po polroku sa to vráti do starých koľají. Má chlap málo spermií? Pomerajte mu testo a LH u uroša a endoša.