icon

Ako predchádzať infekcii močových ciest po plávaní?

tulipanik12
Dnes o 10:34

Ahojte všetci, mám taký problém a to síce, že posledné letá, keď si idem zaplávať, tak mám zakaždým hnisavú infekciu močových ciest. Mám skoliózu, potrebujem chodiť plávať a aj ma to baví, no posledné 3 roky dookola zápal.
Ja neviem prečo? Už som bola aj na urológii pred 2 rokmi, tam všetko OK, dal mi iba Urovaxom.
Neviete niekto poradiť?

Strana
z2
simsalabim
Dnes o 15:30
@tulipanik12

@simsalabim na ten krém sa v každom prípade spýtam, pretože takto ma to už nebaví

@tulipanik12 drzim palce. Za vyskusanie nic nedas, mne neskutocne pomohol. Uz som nevedela, co este skusit, nehovoriac o tom, kolko prachov som minula na probiotika.

siska53
Dnes o 15:38

@tulipanik12 Hned ako vyjdes z vody, tak suche plavky. A ked ides prec, cim.skor sa osprchovat.

ivana11155
Dnes o 15:56

@tulipanik12 v DM si kup tampony specialne urcene do vody. Mne vznika tento problem ked co len trochu zachladnem v mokrych plavkach, hned si musim plavky prezliect aj pri mori napriklad, alebo na plavarni nemozem plavat ked mi zacne byt co len trochu zima, uz musim ist von.

anonym_e9f0ca
Dnes o 16:54

@ivana11155
@procrastique čo stále navrhujete tampóny, keď píše o zápale močových ciest?

tulipanik12
autor
Dnes o 17:06
@simsalabim

@tulipanik12 drzim palce. Za vyskusanie nic nedas, mne neskutocne pomohol. Uz som nevedela, co este skusit, nehovoriac o tom, kolko prachov som minula na probiotika.

@simsalabim ❤️

anonym_a61de1
Dnes o 17:09
@anonym_e9f0ca

@ivana11155
@procrastique čo stále navrhujete tampóny, keď píše o zápale močových ciest?

@anonym_e9f0ca asi si myslia,že je tam len jedna dierka 😃

belllinka
Dnes o 17:27
@anonym_a61de1

@anonym_e9f0ca asi si myslia,že je tam len jedna dierka 😃

@anonym_a61de1 ja by som sa ani necudovala, keby to tak bolo

Strana
z2