Ako riešiť problém s telesným pachom?
Ahojte. Isli by ste do vztahu aj viete o sebe ze rychlo sa zasmrdite aj ked sa denne sprchujete ? Jedna sa o vsetky partie tela.
a ak smrdis moze to znamenat aj nejaku chorobu. ak mas pocit ze je to naozaj take problematicke skus si dat spravit testy.
@anonym_autor môj manžel má tiež tento problém. Proste má taký pot. Neprekáža mi to. Robíme si z toho srandu. Sprchuje sa každé ráno a večer. Niekedy keď ideme večer na rande alebo do mesta tak ešte aj pred tým alebo počas dňa keď sa spoti pri cvičení. Takže, áno išla by som do vzťahu. Je to pre mňa ten najúžasnejší chlap na svete a vôbec mi neprekáža, že sa viac potí. Ono je to druh potu, na ktorý nezaberie antiperspirant
Mali sme vo vchode manzelsky par a ten chlap strasne smrdel. Ked sme sli po nom vo vytahu, bolo to na nevydrzanie. A nikdy sme nepochopili, ako to moze jeho zena tolerovat. Moj muz ked ma viac fyzickej prace, tak mu otvorene poviem, ze smrdi, ze je spoteny a neexist, ze by mi to nevadilo. Nepochopim, ako to niektorym zenam nevadi
A reálne smrdíš alebo sa len viac potíš? Lebo osobne poznám ľudí, čo sa spotia pomerne rýchlo, ale nič od nich necítiť, a to hovorím ako niekto, kto je veľmi citlivý na pachy. Ak sa dobre necítiš, tak sa osprchuj aj dvakrát denne, prípadne nos náhradné tričko so sebou.
Aj môj muž raz dva smrdí.
Existuju dezodoranty, antiperspiranty, telove spreje, telove mlieka, oleje, parfumy, parfumove vody, toaletne vody... Ja kebyze sa len sprchujem a nic viac by som nepouzivala najma v lete tiez by som smrdela a asi kazdy clovek na planete. Navyse zapach potu dost odzrkadluje aj zivotospravu, cim nezdravsia strava tym viac pot zapacha.
@anonym_4b8a8d ja sa iba sprchujem a pouzivam deo sprej pod pazuchy. Nemam pocit ze by som smrdela.. a to sa cucham casto 😀
@anonym_4b8a8d ja sa iba sprchujem a pouzivam deo sprej pod pazuchy. Nemam pocit ze by som smrdela.. a to sa cucham casto 😀
@anonym_ccaf34 ja pouzivam podla potreby a prilezitosti kde idem ale antiperspirant a dezodorant jeden potlaca zapach, druhy samotne potenie takze je to zaklad bez coho nevyjdem z domu.
@anonym_autor Veď každý má niečo...niekto krivé zuby, niekto mykotické nechty, niekto nad/podváhu, niekto zapácha. Nikto nie je dokonalý, ale tie nedokonalosti vždy najviac prežíva ten daný človek - nie jeho okolie ani partner.
Ja mam na sebe odskúšané, že mi smrdí pot psychického charakteru. Pri fyzickej námahe nie.
@anonym_autor treba sa vyhnúť umelohmotnym tričkam typu polyester , nylon, silon. Samozrejme oholené podpazušie....
Nosiť so sebou vlhčené utierky. Často si utierať nimi podpazušie a všetko spotene.Neobliekat si to isté na druhý deň bez oprania. Aj uschnute spotené sako a bunda vie narobiť riadne pachy.
Možno by som používala do prania aj dezinfekciu.Pracku treba tiež riadne vyčistiť a vydezinfikovať Savom.
Uvidíš, ako sa svet zmení
Niektorí ľudia majú špecifický zápach a nepomôže im ani častejšie sprchovanie. Často za to môžu metabolické poruchy, poruchy trávenia, zlé stravovanie...
@anonym_autor Však sa sprchuj.

Existuju dezodoranty, antiperspiranty, telove spreje, telove mlieka, oleje, parfumy, parfumove vody, toaletne vody... Ja kebyze sa len sprchujem a nic viac by som nepouzivala najma v lete tiez by som smrdela a asi kazdy clovek na planete. Navyse zapach potu dost odzrkadluje aj zivotospravu, cim nezdravsia strava tym viac pot zapacha.