icon

Ako riešiť zavádzanie predávajúcej a nesprávny tovar?

31. jan 2025

Dá sa nejako riešiť ak predavajuca na MK zavadza a dodala mi uplne iny tovar?

katica06
•
31. jan 2025

Príliš málo info . Kontaktovať predávajúcu, žiadať o nápravu,napísať zle hodnotenie. Kontaktovať admina.

bloger
•
31. jan 2025

Môžeš to napísať v hodnotení predávajúcej. Najskôr si to skús však s ňou vykomunikovať. Možno len prišlo k omylu, nepochopeniu sa. Možno bude ochotná uznať si chybu a dohodnúť sa.

autor
•
31. jan 2025

@katica06 vsetko vyskusane okrem kontaktovania mk

autor
•
31. jan 2025

@bloger nie bez uspechu , hodnotenie napisane

autor
•
31. jan 2025

Ludia si svine, nech sa vyzerie s tymi mojimi peniazmi ✌🏻

katica06
•
31. jan 2025

Tak napíš adminovi

bloger
•
31. jan 2025

Tak skús potom toho admina kontaktovať. Neviem si však predstaviť ako by to mal riešiť. Pokiaľ sa dotyčná nechce dohodnúť. V každom prípade držím palce a mrzí ma to. Možno je to aj trochu poučenie do budúcnosti. Prečítať si vždy hodnotenia. Tak ako aj pri internetových obchodoch. Veľa šťastia.

autor
•
31. jan 2025

@bloger vsetky hodnotenia boli dobre
A este aj tovar je poskodeny
Napisala som jej svoje do spravy

kvieta
•
1. feb 2025

Ten istý problém som riešila aj ja pred cca 2 týždňami. S predávajúcou sa nedalo dohodnúť na vrátení tovaru, "veľkoryso" mi ponúkla odškodné 7,-, čo vzhľadom na sumu 74,- bol doslova pľuvanec. Preto som sa rozhodla riešiť to s MK, no usudzujem, že moju sťažnosť si ani poriadne neprečítali, keďže fotky poškodených miest z komunikácie pripísali predávajúcej ako jej upozornenie na vady. Kôň nemá záujem riešiť problémy. Biznis beží, peniaze sa sypú, Ty môžeš akurát tak napísať negatívne hodnotenie a niekde si zapísať nick, aby si si od dotyčnej už nikdy v budúcnosti nič nekúpila.

kvieta
•
1. feb 2025

@kvieta Mnou nafotené pri doručení tovaru.

autor
•
1. feb 2025

@kvieta bohuzial podobna skusenost
Sice menej penazi ale predsa..

autor
•
1. feb 2025

@kvieta bohuzial predavajuca mala dobre recenzie ale ze mi posle uplne iny tovar a odmietne hoc aj psotovne zaolatit zato aby som jej to poslala spat kedze urobila chybu je vrchol
Nech sa tymi peniazmi zadusi

kvieta
•
1. feb 2025

Aj ja som si tak nakoniec povedala. Čo už...

Ale tým pádom by mal MK vymazať bod č.7. a 8. z Pravidiel medzi kupujúcim a predávajúcim.

https://www.modrykonik.sk/ine/pravidla-medzi-kupujucim-a-predavajucim/

merrysa
•
1. feb 2025

@kvieta admini majú inú robotu, napríklad označovat použitý tovar ako nový a podobne kraviny. Na reálne problémy už kašlu

nikaeli
•
1. feb 2025

Ja som takú situáciu riešila s adminom. Ten predávajúcej pozastavil bazár, kým mi nevrátila peniaze.

Ešte máš možnosť označiť ju tu, pridaj fotky a uvidíme jej reakciu.

@merrysa to je ich obľúbená aktivita, aj mne to robia 🤷🏻‍♀️

kvieta
•
1. feb 2025

@nikaeli Niekedy to tak bolo. Admin niekedy a admin dnes nie je to isté.

autor
•
1. feb 2025

@nikaeli nech sa tymi peniazmi zadrhne
Islo o malu sumu