icon

Ako riešite menzes, keď ste na dovolenke pri mori?

mon1806
24. máj 2021

Ahojte baby prosím vás ako riešite keď dostanete mrchu rovno na dovolenku pri mori??? Snažíte sa ju nejako oddialiť alebo jednoducho to prežijete s tampónmy? Mi sa chystáme teraz v júni a mam presne na termín dostať menzes 🤔🙈🙈🙈

Strana
z2
kitycat
24. máj 2021

Ja by som si zasla k dr. so ziadostou o oddialenie to posledne co chces na dovolenke je z plaviek trciaca snurka.. Ten hic a neviem co.

maminatimka
24. máj 2021

Mne raz dala asi pred 15.timi rokmi jedna kamaratka ten ascorutin, boli sme na dovolenke a samozrejme hned mi aj prišlo, tak mi dala ascorutin že mi to oddiali a viete čo až 3 mesiace mi neprišlo, som myslela že ju zabijem, ale vtedy som bola ešte mlada tak 18.ročna...odvetdy som už nebrala nikdy, n počula som že niekomu pomaha niekomu nieee..

kiki68
24. máj 2021

Ja normal tamponmi, s norethisteron mam blbe skusenosti ( hnacky a nafukovanie) , to radsej tie tri dni prezijem s tamponmi. Ja potapam vacsinou a riesila som to hlbsimi ponormi. Nejak to pekne na 4 hod zastavilo tie kramy a hlavne tie bolesti. Zmes mi vtedy robi dost dobre prave Nitrox ( obohatene o kyslik na tych 31% ). Takze vacsinou ked rano dam dva ponory, tak mam do takej stvrtej, piatej pokoj od toho. A vacsinou mi menzes vyjde prave na nejaku cast dovolenky. Najhorsie mi to pride v lietadle. Potom uz kdesi na plazi to clovek prezije akosi

domiklik
24. máj 2021

@mon1806 ak užívaš HAK tak sa to dá posunúť že vynechás prázdne dní, alebo si dáš predpísať norethisteron ci ako sa to vola, alebo sa spýtaj svojho gynekológa, sú možnosti, o ktorých my laici nevieme, a sú častokrát šetrnejsie

mon1806
autor
25. máj 2021

Ďakujem vám baby všetkým

rainee
31. máj 2023

My sme chodili roky na lastminute tak aby som to na dovci nemala. Par x som užívala liek na oddialenie ms ak bolo treba, super vynález. Raz sa mi stalo ze som pár dní po MS išla na dovcu a zmenou prostredia sa mi zas spustila, ma piclo. Teraz riešim s dcérou že čo keď jej to vyjde na dovolenku. Len 13r lieky môžu rozhádzať cyklus, ak jej ich vôbec dr predpise.

rainee
31. máj 2023

Ja tiež len vložky, mam silnú ms plnych 7 dni a tampóny sú na mňa slabé a nekomfortne. Keby som to mala ako niektore zeny len 3 dní tak nemusím ani nič riešiť.

Strana
z2