Ako sa prejavovala vaša endometrióza?
Ahojte kedze spektrum symptomov je pomerne siroke, zaujimali by ma vase osobne skusenosti s endometriozou. Vopred dakujem 🙂
Ja nemam skusenost, znama mala/ma extremne bolestivu menstruaciu, pridruzene zazivacie tazkosti.
Čaká ma laparoskopia, takže potom budem vedieť, že či extrémne bolesti a zažívacie ťažkosti spôsobila endometrióza.
Dám vám vedieť 🙂 ak to pomôže.
ja som mala príšerné bolesti, ale také že som ani nemohla chodiť. A moja gynekologička mi neverila a pchala do mňa lieky a pichala injekcie. A stále hovorila- ako vás to môže bolieť, keď ste toho už toľko dostali. Až vyšetrenie v nemocnici odhalilo endometriózu a ihneď ma operovali. Na druhý deň po operácii prišla za mnou -no vidíte, už máte pokoj a vybavím vám kúpele! Tak som si našla iného doktora.
Cysta a strašne bolesti, silné krvácanie, odpadávanie pocas ms.
Ahojte tak ako som sľúbila, tak vám napíšem čo mi zistili po laparoskopii.Našli v dolnej panve ložiská endometriózy.
Počas MS ma vždy bolelo v dolnej panve, neskutočne silno.Bez liekov som nevydržala ani jednu MS.Preháňalo ma a cítila som sa strašne ubolene, vyčerpane.
Boleli ma nohy, nevládala som stáť.
Podotýkam, že až 3tí gynekológ mal podozrene na endometriózu v CAR.Takže nenechajte sa odradiť, že je to v poriadku.
Budem mať 27 rokov a trápim sa takto 16 rokov.
Uvidím aké to bude teraz 🙂

@noramackova mne iba krvacanie medzi cyklom a nasledne agresivne rastuca cysta. Ale kamoska ma viac prejavov, aj silnu ms a bolesti