Ako som sa mohla nakaziť mykoplazmou?

elizme
1. mar 2020

Ahojte baby,

Rada by som si vypočula váš názor. Testami mi bola zistená mykoplazma hominis, čítala som si o tom niečo na internete, jedine čo viem že sa to prenáša pohlavným stykom. Problém je že ja mám stále len jedného partnera už skoro 5 rokov a ešte pred polrokom mi rovnaké testy vyšli negatívne. Netuším akým spôsobom som to potom mohla dostať, keďže kúpať som sa už najmenej toho polroka nikde nebola ani nič podobné. Čo si o tom myslíte, je možné ze sa to prenesie aj nejak inak alebo mám upodozrievať partnera, aj keď on nejaví žiadne známky toho že by ma vôbec len mohol podviesť. Stále nad tým premýšľam.

smutna21
2. mar 2020

@elizme najlepsie sa ho bude asi otvorene opytat 🙂 neutocit hned samozrejme a neobvinovat ho ze urcite si ma podviedol... ale proste to nadhodit a pockat si na reakciu 🙂

anita6666
2. mar 2020

@elizme nakazil ťa partner... bohužiaľ,bol ti neverný
A nečakaj,že sa ti k tomu prizná....

kiki9871
2. mar 2020

@elizme ja by som si ho pekne posadila bez toho, ze by som ho pripravovala, ze bude nejaka debata a povedala by som mu ze toto a toto mi zistili u doktora a prenasa sa to len pohlavnym stykom, takze s kym si spal? A ked uvidis reakciu : “ 😳😳😳 “ je jasny..lebo urcite necaka, ze toto vytiahnes

elizme
autor
2. mar 2020

@kiki9871 no práve som ho konfrontovala s tým, že ako je to možné a priama otázka či ma podviedol. Bol z toho celkom v šoku, a hneď povedal že nie, že ak chcem nech mu aj hneď prehľadam počítač alebo telefón, že on nemá čo skrývať. Mám prístup k jeho telefónu stále a nikdy som ho nekontrolovala ani nechcem. Nikdy som ho nevidela si s niekým vypisovať ani podobne, jednoducho žiadne známky, že by toho bol vôbec schopný. A konzultovali sme odkiaľ inak by som to tým pádom mohla mať... Tak ja neviem už som zmätená.

83lenka83
2. mar 2020

@elizme ja mám ureaplazmu a mykoplazmu, viem že ma manžel neodviedol a môj gynekológ mi povedal, že sa to prenáša aj termalnou vodou a my sme chodili predtým stále do termálnych kúpeľov takze to máme odtiaľ.

katuska810
11. mar 2020

@elizme môžem sa spýtať , ako sa Vám to prejavuje? Ja som mala a neviem, či ešte mám pozitívnu Ureaplasmu, ale žiadne podvádzanie nie je možné, keďže sme 24 hodín skoro stále spolu..

elizme
autor
11. mar 2020

@katuska810 nijak sa mi to neprejavilo... Len som bola na testoch

frida1990
5. mar 2021

@elizme máme to úplne rovnako, a rovnako tomu nerozumiem. Sme spolu 8 rokov, nikdy sme sa nepodviedli, pred polrokom boli stery negatívne, dnes pozitívne na mykoplazmy (snaha o otehotnenie), nemáme žiadne príznaky. Na rovinu som sa ho pýtala bez emócií a priamo a samozrejme že povedal že v žiadnom prípade s nikým iným nebol, čo mu aj verím lebo jednak si ho poznám, ale hlavne my sme nonstop spolu, pracujeme spolu, hobby máme spolu, a najmä teraz počas covidu a lockoutu nie je šanca že by niekde behal. Ale nechodíme ani po wellnessoch tak tomu už vôbec nerozumiem... Aspoň sa vám podarilo sa toho zbaviť?