icon

Ako zabrániť pretečeniu vložiek počas menštruácie v noci?

13. jún 2025

Ahojte, dcéra má 15 rokov a vždy keď ma menštruáciu tak jej na začiatku 3 alebo 4 dní pretečie vložka v noci. Aj keď sa zobudí niekedy v noci a ide si vymeniť tak keď ráno vstane tak ma pretecene. Bud zboku alebo vzadu kde nieje vložka jej to pretecie, dá sa nejak zabrániť aby jej to nepretieklo? Ja uz neviem co robiť. Co robíte vy aby sa vám to nestalo?

Strana
z2
vanilkovazmrzka
13. jún 2025

Vacsie vlozky, kombinacia tampon vlozka, tapon menstruacne nohavicky, kalisok

unicornlady
13. jún 2025

Používam tieto ALWAYS CLASSIC NIGHT, sú hrubšie ako Always ultra night

snažím sa spať na chrbte, nech sa moc neprekrúcam do strán, a dávam si také užšie nohavičky, nech sa mi nehýbe moc vložka s nohavičkami

katica06
13. jún 2025

Kupujem najväčšie aké sú na trhu ale niekedy aj to bolo málo, tak som jej zaobstarala inkontinenčné keď treba tak treba

diewcatqoo
13. jún 2025

Menstruacne nohavicky. Pripadne, ak nie, tak vacsie vlozky, alebo nalepit dve. Ja pouzivam z DM nocne, maju aj vzadu take lepive kridelka. Ak mam prilis silny menzes, tak lepim dve a vyzera to sice, akoby som mala plienku, ale nepreteciem.

adri266
13. jún 2025

Kup jej nohavicky, budes mat po problemoch a ona sa aspon poriadne vyspi. Perties su najsamlepsie, odporucam.

nikha2809
13. jún 2025

Ja si pamätám ze som si spájala dve veľké nočné vložky, akože nie na seba ale tak vedľa seba, mala som ich cez celé nohavičky 😀 po pôrode už mám úplne slabú ms

angeli121212
13. jún 2025

Kupujem si nočné vložky majú ich rôzne značky sú rovnako tenké ako klasické ale predĺžené a rozšírené vzadu

autor
13. jún 2025
@angeli121212

Kupujem si nočné vložky majú ich rôzne značky sú rovnako tenké ako klasické ale predĺžené a rozšírené vzadu

@vanilkovazmrzka
@unicornlady
@katica06
@diewcatqoo
@adri266
@nikha2809
@angeli121212 ďakujem vám skúsim nejaké pozrieť ona teraz pouziva take

nikha2809
13. jún 2025

Tie nočné sú dlhšie, kľudne Narurelly majú tuším dva druhy nočných nech vyskusa

unicornlady
13. jún 2025

Naturella mne sa zdajú slabé, tiež som kedysi používala.
Tie ALWAYS značka sú hrubšie (hlavne tá CLASSIC séria)

a ako som spomínala, treba pevné nohavičky, nech sa to na nej nehýbe

sella38
Autor odpoveď zmazal
sella38
Autor odpoveď zmazal
olimuc
13. jún 2025

Mne sa najviac osvedcilo kupit lacne menstruacne nohavicky s Primarku. (Heavy Duty) kt maju taku “blbost” vsitu cez cely zadok (balik stoji tusim 16 €) a do toho vyssie spomenute always (sice to nie je ich ucel, ale mne to najlepsie funguje) … a mozem spat ako chcem a mrvit sa ako plostica … straaasne mi to ulahcilo zivot

januska12323
13. jún 2025

Menštruačné nohavičky a nočné vložky. Prinajhoršom budík po pár hodinách.

iwesska
13. jún 2025

Najlepsie su cierne Always nocne,su dlhe. K tomu si este do prednej casti nad vlozku vlozim par krat prehnuty zachodovy papier a taky isty si zastrcim medzi polky😃 Pod seba si dam este uterak. Mam fakt velmi silnu MS a takto nikdy nepreteciem.

araavdva
13. jún 2025

Menštruačné nohavičky. Bude to aj pre ňu pohodlnejšie si myslím.
Používam aj ja a žiadne stresy.

tenerifka
13. jún 2025

Ja menstruacne nohavicky, nocnu vlozku, tampon a pod seba este nepremokavu podlozku. Tuzobne cakam,kedy pride moment, ze raz nepride….a uz nikdy🙏

colsami
13. jún 2025

Always nocne, napr., u mna vyborne.
Tie co si dala fakt nie su najlepsie a uz vobec nie su na noc. Takze necudo, ze pretecu 🙃

petracandle
13. jún 2025

Prídu mi vtipné tie vaše menštruačné nohavičky 😃 keďže v živote mi nič nepretieklo viac ako nohavičky a to som mala dobré číslo a tie na silnú..a slávne snuggs

loliki
13. jún 2025

K vitamin.

petracandle
13. jún 2025
@sella38
Odpoveď bola zmazaná

@sella38 tie sú absolútne príšerné, ved nemajú krídelká! To potečie zboku. Mala som tú česť skúsiť.

janetinka27
13. jún 2025

Ahoj, uz ako dieta som pouzivala dve najvacsie vlozky nalepene za sebou, neskor v dospelosti 4 vlozky naraz, ku koncu inkntinencne gate pre dospelych a to bolo najlepsie, lutujem, ze som ich nekupovala uz davno

petracandle
13. jún 2025

Always nočné - akékoľvek. Always sú umelé hnusy ale perfektne sajú a vôbec nepretekajú. Čiže nosím ich na noc. Pripadne 2 naraz nalepiť

luccija
13. jún 2025

Tie vložky som vyskúšala, lebo ich tu ženy chválili.Vobec nesaju a bola som z nich sklamaná.Pouzivam Always nočné a dávam si 2 plus mám pod plachtou podložku.Na zmiernenie krvácania si môže dávať ascorutin je bez predpisu

luccija
13. jún 2025

A úzke vysoké nohavičky nech sa jej to nehýbe, keď sa otáča.Inak hrozne to je čítať čo všetko robíme a aký to je diskomfort mať menzes

ivangeline
13. jún 2025

Nočné, dve za sebou, čo najviac absorpčné.. aj ja mám prvé dva dni otrasne…

marsmykkok
13. jún 2025

Tak ja dávam 2 dlhé vložky vedľa seba a ešte stred podložím hygienickými vreckovkami, sajú lepšie ako toaletný papier. U mňa je problém prvý a druhý deň, dokonca sa mi stáva, že ak som doma ľahnem si cez obed na 20 minút, dám čistú vložku a ešte aj kúsok papiera toaletného a o 20 minút mám od krvi aj nohavičky aj legíny alebo tepláky, proste za pár minút pretečiem... Závidím ženám čo nemajú silnú menštruáciu, u mňa ten prvý deň a pol des.

cukroska
Autor odpoveď zmazal
unicornlady
13. jún 2025

@marsmykkok A zo zdravotného hľadiska si v poriadku? Gynekológ čo na to? Lebo to sa mi zdá dosť, že aj počas dňa za taký krátky čas pretečieš.

mandzula
13. jún 2025

Dobre vlozky a uterak pomedzi nohy, uz roky ma to zachranuje.

Strana
z2