icon

Ako zmiernit rezanie pri močení?

thekacicaa
10. okt 2019

Ahojte, neviete ako zmiernit rezanie pri moceni pri zapale mocovych ciest?
Mam termin u lekarky, ale nez mi urobi vysetrenia a nez budu vysledky, budem musiet takto este asi tyzden trpiet. Prosim poradte. Pijem obrovske mnozstvo tekutin, aby som moc rozriedila, ale na rezanie pri moceni to nema ziadny vplyv :( Dakujem

Strana
z2
10zabka
10. okt 2019

nepočula som o tom, že by lekár nepredpísal žiadne lieky. Hlavne nie pri takomto akútnom stave. Nemôže ťa nechať týždeň bez toho, aby ti nepredpísal aspoň jednorázové antibiotikum Monural. Celé je to nejaké divné...

simcatko17
10. okt 2019

@thekacicaa Skus aspoň napr. Blokurimu, je to nejaký cukor D-manoza, vraj vytvára v mechure nejakú sieť a pomáha aby sa baktérie neusadzovali a zároveň rýchlejšie vyplavovali...a samozrejme veľa piť, najlepšie čistú vodu, nech sa stále baktérie vyplavujú z močovej trubice a časom ti to uľaví 🙂👍🏻 Minimálne kým sa nedostaneš k ATB, mne ta blokurima úplne vyliečila mierny zápal 🙂

lubi47
10. okt 2019

Presne súhlasím s tou D-manoza. V iných krajinách ju už bežne používajú aj lekári pri zápaloch močových ciest. Existujú vedecké štúdie, kt. dokazujú, že D-manoza je pri zápaloch močových ciest rovnako účinná a nemá takmer žiadne vedľajšie účinky, keďže je vlastne aj súčasťou každého ľudského organizmu. Mne vyliečila aj dosť silný zapal. Vrelo odporúčam.

svettii
10. okt 2019

Spravi si teplý kúpeľ a potom choď hneď cikať, to ti pomôže a pi strašne veľa urologického čaju to mne zakaždým pomohlo za deň, za dva som bola ok úplne

stanulienkat
10. okt 2019

@kolieskova232 neraďte jej teplo keď sa tomu nerozumiete, teplo rozširuje zápal. Treba ihneď na to antibiotiká dať , piť 2- 3 litre tekutín denne minimálne. Ak sa to nezačne liečiť, zapália sa aj obličky

77kacena
10. okt 2019

@thekacicaa super sú na zapáli vložky jemná peče a energie života a keď sú problémy s ladvinami tak ešte aj náplaste yaoshen všetko sú to produkty čínskej medicíny.

katie253
10. okt 2019

@thekacicaa urobiť si výluh Z petržlenovej vňate A naparovať sa nad tým, starý babský recept

katie253
10. okt 2019

@thekacicaa A môžeš si urobiť aj petržlenový čaj, ale nesmie sa piť ak si tehotná: https://domacaliecba.sk/100-prirodny-liek-na-in...

zofka227
10. okt 2019

@thekacicaa ahojky ja mám stým veľké skúsenosti mám to už chronické takže sa mi to stále vracia , ja pijem stále praslickovy čaj , a dávam si pozor stále aby som mala kríze v teple v noci spavam na ohrievavom vankúši , inak nič iné mi nepomohol , nohy tiež aby boli v teple a hlavne nechodiť bos bez papuc.

judar
10. okt 2019

Inteligentky čo radia teplý kúpel asi nevedia podstatu chémie a množenia bakterií...teplá voda len podporí množenie bakterií a udrží ba vystupňuje celý zápal

ave_eva
10. okt 2019

Veľa brusnic- kompót, čaj a byť v teple

h2
10. okt 2019

@thekacicaa Ahoj, nečítala som odpovede, ale prečo týždeň? Prečo máš u lekárky termín? Veď normálne choď počas ordinačných hodín, moč Ti vyšetrí na počkanie a predpíše lieky (antibiotiká).
A na to močenie dovtedy odporúčam vlažnú sprchu slabým prúdom priamo na "inkriminované miesto". Držím palce, nech sa z toho rýchlo dostaneš, ja už som to mala X-krát.

pralinka86
10. okt 2019

Uroval manosa z lekárne okrem tekutín a tepla..

neluskas
10. okt 2019

@thekacicaa ahoj, so zapalom mocovych ciest nemam osobne skúsenosti. ale tento problem riesila kazdy mesiac moja znama. nasadila si prirodne produkty a zbavila sa tohto problemu. zacala som ich uzivat aj ja na upravu cyklu a môžem len odporúčať

siska53
24. okt 2019

@thekacicaa brusnice a suche teplo. Nahrej si, ak mas, vankúšik na to určený alebo aspon uterak.

pikuli
2. nov 2020

@lubi47 ahoj si si kúpila na 30 dní ? A koľko trvalo keď už tie bolesti zmizli?

pikuli
2. nov 2020

@neluskas ako aké prírodné produkty mala tvoja známa?

Strana
z2