Ako zmiernit rezanie pri močení?
Ahojte, neviete ako zmiernit rezanie pri moceni pri zapale mocovych ciest?
Mam termin u lekarky, ale nez mi urobi vysetrenia a nez budu vysledky, budem musiet takto este asi tyzden trpiet. Prosim poradte. Pijem obrovske mnozstvo tekutin, aby som moc rozriedila, ale na rezanie pri moceni to nema ziadny vplyv :( Dakujem
@thekacicaa Skus aspoň napr. Blokurimu, je to nejaký cukor D-manoza, vraj vytvára v mechure nejakú sieť a pomáha aby sa baktérie neusadzovali a zároveň rýchlejšie vyplavovali...a samozrejme veľa piť, najlepšie čistú vodu, nech sa stále baktérie vyplavujú z močovej trubice a časom ti to uľaví 🙂👍🏻 Minimálne kým sa nedostaneš k ATB, mne ta blokurima úplne vyliečila mierny zápal 🙂
Presne súhlasím s tou D-manoza. V iných krajinách ju už bežne používajú aj lekári pri zápaloch močových ciest. Existujú vedecké štúdie, kt. dokazujú, že D-manoza je pri zápaloch močových ciest rovnako účinná a nemá takmer žiadne vedľajšie účinky, keďže je vlastne aj súčasťou každého ľudského organizmu. Mne vyliečila aj dosť silný zapal. Vrelo odporúčam.
Spravi si teplý kúpeľ a potom choď hneď cikať, to ti pomôže a pi strašne veľa urologického čaju to mne zakaždým pomohlo za deň, za dva som bola ok úplne
@kolieskova232 neraďte jej teplo keď sa tomu nerozumiete, teplo rozširuje zápal. Treba ihneď na to antibiotiká dať , piť 2- 3 litre tekutín denne minimálne. Ak sa to nezačne liečiť, zapália sa aj obličky
@thekacicaa super sú na zapáli vložky jemná peče a energie života a keď sú problémy s ladvinami tak ešte aj náplaste yaoshen všetko sú to produkty čínskej medicíny.
@thekacicaa urobiť si výluh Z petržlenovej vňate A naparovať sa nad tým, starý babský recept
@thekacicaa A môžeš si urobiť aj petržlenový čaj, ale nesmie sa piť ak si tehotná: https://domacaliecba.sk/100-prirodny-liek-na-in...
@thekacicaa ahojky ja mám stým veľké skúsenosti mám to už chronické takže sa mi to stále vracia , ja pijem stále praslickovy čaj , a dávam si pozor stále aby som mala kríze v teple v noci spavam na ohrievavom vankúši , inak nič iné mi nepomohol , nohy tiež aby boli v teple a hlavne nechodiť bos bez papuc.
Inteligentky čo radia teplý kúpel asi nevedia podstatu chémie a množenia bakterií...teplá voda len podporí množenie bakterií a udrží ba vystupňuje celý zápal
Veľa brusnic- kompót, čaj a byť v teple
@thekacicaa Ahoj, nečítala som odpovede, ale prečo týždeň? Prečo máš u lekárky termín? Veď normálne choď počas ordinačných hodín, moč Ti vyšetrí na počkanie a predpíše lieky (antibiotiká).
A na to močenie dovtedy odporúčam vlažnú sprchu slabým prúdom priamo na "inkriminované miesto". Držím palce, nech sa z toho rýchlo dostaneš, ja už som to mala X-krát.
Uroval manosa z lekárne okrem tekutín a tepla..
@thekacicaa ahoj, so zapalom mocovych ciest nemam osobne skúsenosti. ale tento problem riesila kazdy mesiac moja znama. nasadila si prirodne produkty a zbavila sa tohto problemu. zacala som ich uzivat aj ja na upravu cyklu a môžem len odporúčať
@thekacicaa brusnice a suche teplo. Nahrej si, ak mas, vankúšik na to určený alebo aspon uterak.

nepočula som o tom, že by lekár nepredpísal žiadne lieky. Hlavne nie pri takomto akútnom stave. Nemôže ťa nechať týždeň bez toho, aby ti nepredpísal aspoň jednorázové antibiotikum Monural. Celé je to nejaké divné...