Ako zvládnuť opakované zápaly močových ciest?
Su tu zienky,ktoré maju opakovaný zápal močových ciest ..potrebovala by som nejake rady,uz som všetko vyskúšala,davam taký pozor na seba a stále sa mi to vracia...chodím na urologiu,všetko mam v poriadku,ale bez ANT.sa to nedá zvládnuť ..za každú radu ,dakujem🙂
@kvetinka317 opakované a časte zapaly mávala moja mama .
Pije brusinkovy gel a dava si cesnakové kapsule , , kym sme prišli na túto kombináciu trvalo to a veru zapaly boli kazdy mesiac .
Vyskúšaj , ked si už tolko skusila
Opäť to mam...síce teraz som sa držala 5mesiacov ,skúšala som všetko ,brusnice uz asi ani nezaberajú ,ale tie kabsule odskúšam ...teraz mi kamoska napisala,ze nejaka potravinová -BIO Aronia ...nemáte s tým skúsenosti ???
@kvetinka317 ...nasad si dlhodobo probiotika
Odporucam este dlhodobo rowatinex tabletky,nie kvapky
Ďakujem Vám ,dievčatá 😘😘☺️
Ja som s tym tiez mavala probkemy, mne pomohlo dodrziavanie: pred a po sexe VZDY cikat, a jednu tbl brusinky, vseobecne som zvysila denny prijem tekutin a ked sa mi zazdalo, ze to na mna ide, hned som si nasadila Uroval Akut d-manosa.. klop klop, mam uz roky pokoj, ale vzdy sa premozem a pred aj po idem cvrknut
@kvetinka317 nasadila si si uz nieco? Liecbu tychto problemov odkladat netreba, lebo to moze sposobit nemale problemy. S ktorymi je tazsie zapasit, ked su uz dlhsie, ked uz nejaku dobu to telo otravuju. Ako som ti pisala mne vela dal Wobenzym, sice musela som byt trpezliva, ale vysledky sa dostavili a to je myslim, ze to najdolezitejsie.
Pri takychto problemoch to je jedno ci je leto ci zima vzdy nas dokazu vytocit :/
Po dlhom boji, sa chcem podeliť o svoje skúsenosti a pomôcť. Po ne plánovanom cisárskom reze som začala dostávať zápal močových ciest. Podotýkam do veku 28rokov som nemala tušenia co to je. Nasledovali vyšetrenia, asi všetky a veľa antibiotík zakaždým iné a nič nepomáhalo. Na kultivacii stále vychádzal streptococ agaliale, leukocyty a veľa baktérií. Stav sa vôbec nezlepsoval. Čiže žiadne anticontamination nezaberali, iba oslavovali imunitu a vždy prichádzala mykoza. Samozrejme že som veľa píla čistej vody, urologické čaje, bola v teple... Atď. Ale toto iba potlacalo aby som nedostala silný zápal no neliecilčilo ma to!! Skúšala som aj wobenzym dlhší čas, ďalej urovaxom, vitamín C, aj včeliu materskú kašičku... No výsledok kultivacie stále rovnaký. Streptokok 5/10.a vyše 600 baktérií atď. No a jedine co mi pomohlo bol piť roztok citricidalu 30% dávala som asi 40az 50 kvapiek do litra vody a píla celý deň +100% d manosa ktorú som si objednala z anglickej stránky lebo na Slovensku sa nepredáva. D manosu som brala každé 3 hodiny aj v noci (vždy zapiť) pol čajovej lyžičky. Toto som robila tri dni. Na kultivacii som mala zlepšenie Streptokok 4/10 baktérie 500. Tak som začala s liečbou opäť a užívala som zo takto až týždeň a hotovo, Streptokok žiaden. Som vyliečena a už si nemusím dávať pozor aby som bola v teple, jednoducho žiadne baktérie, žiaden zápal. Trápila som sa rok a pol dúfam že pomôžem aj niekomu druhému. ☺️
@mimika88 ja nedam dopustit na D manozu 🙂 tiez pouzivam 100%-ny prasok, u nas taky nekupit, treba objednat z netu (ebay, iherb, amazon)
Zdravím, ak by niekto mal záujem (aspoň na skúšku) o cistibell, tak mám na predaj 2 balenia (nové, nepoužívané.. mne ich netreba, kúpila som si 6, ostali mi ešte 2; cistibell plus a cistibell normál zelený; tj. 40tab. dokopy), predám oboje za 15e.. v lekárni plusko stojí okolo 12e a zelený okolo 10e.. môže sa používať aj preventívne..
ja som mala dlhe roky problemy,vzdy do mesiaca aspon raz, ...vyskusala som vsetko,antibiotika,urovaxom,d manozu,brusnice,caje,vyplachy,cipky ,robila som si kupele zo sodou ,co malo trosku ucinok ale len na chvilu,moc som mala stale mutny,ledva som dobiehala na zachod a po atb sa mi to este zhorsovao,lebo sa pridala naviac plesen,mykoza , som koli tomu musela uzivat este flukonazal ,bola som zufala,stale ten isty kruh.. no naposledy mi dr dal monural ,jednorazove antibiotikum,ze aspon nieco kym pridu vysledky kultivacie a potom nasadime riadne atb ..tak som si vecer dala sacok monuralu,moc som tomu neverila,ze ako mi uz len toto pomoze..a rano sa konal premna hotovy zazrak! bola som na vc bez palenia,bolesti ,ohromna ulava,az som sa rozplakala od radosti..augmentin som si uz ani nedala,odvtedy je to rok a pol,co mam pokoj,pijem vela vody,caj,a obmedzujem sladke..no ja len nechapem ze tak jednoduche riesenie,a nepredpisuju ten monural ,vyskusajte ,uvidite,ze pomoze,ja to radim vsetkym koho stretnem s tymto problemom,a vsetci dakuju za ten zazrak
Dobrý deň mám otázku ak by ste boli také dobré hodili by ste sem link ktorú používate je ich tam strašne veľa tak neviem ktorý prášok d mannosi objednať 🙂 Po dvoch rokoch sa mi to zasa vrátilo a trpím už 3tí mesiac preto som sa rozhodla to skúsiť ...
@tequelinka ahoj ak chces napis mi správu.
@tequelinka napíšem ti do správy môj mail a ak chces ozvi sa
Ja keď som mávala zápaly vždy od urológa nákazane aj mesiac bez sexu, pred sexom sa oplachbut zo spodu i vycikat a aj po to isté, plus ešte každý deň dlhodobo som pila praslickovy čaj, je ešte lepší než urologicky.
@betka22betka pytaj doktora monural a urovaxom
Ahojte! som tu nová , a už 7 mesiacov trpím prvý krát so zápalom močových ciest. a mám ktomu aj ine zdravotné problémi . a lekári seru namňa. mohli by ste mi odporúčiť niečo!
antibiotiká v žiadnom prípade ešte to je horšie. Aj renol som použivala od energy už 2 mesiace a nechce sa to skončiť. snažim sa byť pozitivna. aj vaginálne čapiky, tabletty som vyskúšal a nič.. mám také rezanie, pálenie pri močení a pritom aj v pošve citim to pálenie a je mi zima v oblasti drieku
Ďakujem za odpoveď
aj tú kapucinku som vyskúšala tie kvapky a aj prasličku roľnú ešte väčšie bolesti som mala., denne pijem 3L čistej vody
@pasikavamacka ahoj! aká značka je najlepšia lebo je z ných veľa?
@pikuli https://www.ebay.com/itm/281491290328 mam toto
@kvetinka317 ahoj už si vyskúšala Bio Aronia?
@tequelinka skús rowatinex

Ahoj, mne zabrali probiotika, Mala som s tym problemy skoro 10 rokov, urcite probiotika denne a dlhodobo a bola som na cystoskopii, nic ine mi nefunguje a to mam za sebou uz vselico, v akutnej faze iba vela pit, atb never, to je zacarovany kruh-nicis mikrifloru a bakterie maju raj