icon

Boobs

karolonakarol
7. okt 2021

určite niesom jediná ktorá má tento problém. Poznáte nejaké prípravky na zvečšie prs? Nechcem si ich dať spraviť ani moc zväčšiť ale baby ktoré nemáte “nič” tak určite chápete. Niečo čo je overené a pomáha to. Ďakujem

pondelok01
7. okt 2021

@karolonakarol pribrat

sisa_s
7. okt 2021

Ziadne tabletky a kremy ti prsia nazvacsia, ak mas "nic"... Plasticky chirurg ano

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
kristiii
7. okt 2021

@pondelok01 to nemusí byť dobrá rada. Záleží, aký má typ postavy. Ja napríklad keď priberiem, tak akurát tak do brucha a hore mi to trt pomôže, čiže to v konečnom dôsledku vypadá ešte horšie. To ako keď niekto poradí tehotenstvo.
@karolonakarol myslím, že nič bezbolestné a overené neexistuje

tasticka59
7. okt 2021

keby sa to tak dalo ovplynit, ze do ktorych partii chce clovek pribrat. mne sa to vecne na zadok a stehna vsetko uklada.

anjelicek26
7. okt 2021

Pribrat samozrejme pomoze - ale tak +10% objemu maximalne ale za to na tele to bude vidno vsade... ked ta to trapi, proste zober prasiatko a kazdy den tam hod par eur, raz sa k tej operacii dopracujes. Ina cesta nie je.

falbala132
7. okt 2021

ja som raz brala nejake tabletky, super prsia tusim, asi 3 mesiace, prsia fakt podrastli, asi o pol cislo, no po dobrati to do mesiaca bolo tam kde predtym. boli v tom nejake biliny, mam aj masazny olej na podbnej baze z USA, tiez funguje, hadam aj viac ako tie tablety a rychlejsie, ale tiez iba ked sa pouziva a mna to jednoducho nebavi sa kazdy vecer natierat.

kiki68
7. okt 2021

Nie je asi nic spolahlive v tomto smere, jedine silikon