icon

Bozkávanie pri refluxe: Ako sa vyrovnať s nepríjemnou chuťou?

8. sep 2026

Ahojte, kus blba a trapna otazka, ale..
Tie co mate reflux, normalbr sa bozkavate? Co ak mate pocit neprijemnej chuti v ustach? Neodradi vas to?

anonym_239cc6
8. sep 2026

Ano, blbá otázka.

autor
8. sep 2026
@anonym_239cc6

Ano, blbá otázka.

@anonym_239cc6 a tak zaujima ma to

domkakvet
8. sep 2026

@anonym_autor reflux sa neprejavuje stale.

anina1211
8. sep 2026

@anonym_autor Áno,muž má bozkáva,aJ keď mám reflux.

nika_nika4495
8. sep 2026

No ja napríklad nie ja mám vkuse hnusnu chuť v ústach a ešte aj mandľové kamene...a teda žiaľ ja sa bozkávanie vyhybem samej mi to je nepríjemné mám proste pocit zápachu z úst nech robím hocičo

autor
8. sep 2026
@anina1211

@anonym_autor Áno,muž má bozkáva,aJ keď mám reflux.

@anina1211 a nic ti nepovedal? Ze mu to vadi?

autor
8. sep 2026
@nika_nika4495

No ja napríklad nie ja mám vkuse hnusnu chuť v ústach a ešte aj mandľové kamene...a teda žiaľ ja sa bozkávanie vyhybem samej mi to je nepríjemné mám proste pocit zápachu z úst nech robím hocičo

@nika_nika4495 och to ma mrzi :( neda sa s tym nieco robit?

nika_nika4495
8. sep 2026
@anonym_autor

@nika_nika4495 och to ma mrzi :( neda sa s tym nieco robit?

@anonym_autor ja neviem keď som bola som synom na ORL pýtala som sa lekárky na tie kamene povedala že samotné mandľové kamene nie sú indikácia na odstránenie mandlí ale mne sa tvoria denne na miestach kde ich ani nevidieť plus do toho mám reflux samej mi je to trápne bojím sa aj rozprávať s niekým lebo neviem do akej miery to vnímajú ostatní a stále si namyslam pri každom inom pohľade že isto preto 🙈

zooeynka
8. sep 2026
@anonym_239cc6

Ano, blbá otázka.

@anonym_239cc6 ty si ukazka uplne nepotrebneho prispievatela v diskusii....

autor
8. sep 2026
@zooeynka

@anonym_239cc6 ty si ukazka uplne nepotrebneho prispievatela v diskusii....

@zooeynka presne tak

autor
8. sep 2026
@nika_nika4495

@anonym_autor ja neviem keď som bola som synom na ORL pýtala som sa lekárky na tie kamene povedala že samotné mandľové kamene nie sú indikácia na odstránenie mandlí ale mne sa tvoria denne na miestach kde ich ani nevidieť plus do toho mám reflux samej mi je to trápne bojím sa aj rozprávať s niekým lebo neviem do akej miery to vnímajú ostatní a stále si namyslam pri každom inom pohľade že isto preto 🙈

@nika_nika4495 a nepytala si sa niekoho blizkeho ci to citia?

anonym_0d8e90
8. sep 2026
@nika_nika4495

@nika_nika4495 To je neprijemne, ja by som si toe mandle dala asi vybrat...

anonym_8e41bf
8. sep 2026

Moj muz mal tie mandlove kamene. Velmi mu to bolo citit pri rozpravani. Potom si skonstruoval nastroj na dlhej palicke a pred zrkadlom v kupelni to povytlacal. Od vtefy ich nemal a to teda uz dlho. Ja mam reflux, mandle nemam a citim, ze nemam uplne dobru chut v ustach. Ale nie vzdy. Preto mam stale zuvacky v kabelke.

nika_nika4495
9. sep 2026
@anonym_autor

@nika_nika4495 a nepytala si sa niekoho blizkeho ci to citia?

@anonym_autor podľa mňa určite áno ale mne je blbé opýtať sa na to 🙄🙈

nika_nika4495
11. sep 2026
@anonym_8e41bf

Moj muz mal tie mandlove kamene. Velmi mu to bolo citit pri rozpravani. Potom si skonstruoval nastroj na dlhej palicke a pred zrkadlom v kupelni to povytlacal. Od vtefy ich nemal a to teda uz dlho. Ja mam reflux, mandle nemam a citim, ze nemam uplne dobru chut v ustach. Ale nie vzdy. Preto mam stale zuvacky v kabelke.

@anonym_8e41bf mne taký nástroj nepomôže za jedno ich mám tak zboku že sa k tomu ťažko dostáva a za druhé mne sa to hneď obnovuje