Čistenie po potrate
Ahojte, chcem spytat otehotnela som,ale lekar povedal v 6tyzdni (podla krvi)ze sa neuchytilo dobre a,ze musim sa s baby rozlucit, kvoli velmi nizkom hcg ze prirodzene sa vycistim. Len prvych 5dni som spinila potom menstruacia 4dni a po nej som zas zacala spinit. Dnes je tomu 12den neviete mi povedat ako dlho to bude trvat?
Alebo viete dat niaku radu co robit?
(Prvykrat sa mi to stalo)
@148terka148 25vdni dni som na striedačku spinila a krvacala. Na 27 som dostala menštruáciu
@148terka148 ja som spinila cca 2 týždne a rovno to prešlo do menštruácie. Keď skončila, bol pokoj. Rozhodne je však na mieste navštíviť gynekológa, aby sonom skontroloval, či si sa kompletne vyčistila a ci tam nič nezostalo. Odumreté tkanivo tam nemôže zostať, ak zostane, môže tu privodiť zapal, infekciu, otravu. Je to nebezpečné. Ak nemáš termín na kontrolu, objednaj sa cca po mesiaci k lekárovi sama. Ja som mala plánovanú kontrolu 3 týždne po kyretazi, ale keďže po 2 týždňoch začalo krvacanie silnejšie, hneď som utekala k lekárovi. A on povedal, že to je menstruacia. Na ďalší týždeň na tej kontrole mi robil sono a dôkladne pozeral, či je maternica čistá.
A potom vam prisla normalne aj ovulka po menstruaci..cyklus sa nastartoval? Asi ked spinim mala by som pockat s mojkanim?
@148terka148 s mojkanim počkaj kym prestaneš spinit a dostaneš prvú MS. Mne folikuly dozrievali hneď ale ovulácia bola potvrdená sonom po 2 mesiacoch. Možno bola aj skôr, len to lekár vtedy nepozeral, tak neviem. Od potratu som mala uz 5 cyklov a cyklus mam ešte nepravidelný. Podľa lekára aj žien, co mi tu písali, je to normálne.

To spinis aj nadalej, to este nebola menstruacia, ja som po potrate krvacala viac ako mesiac.