Dá sa otehotnieť po 35. roku života?
Ahojte baby mám 35r a snažím mesa o babetko z manželom. Síce už mám 12r dcéru ale o druhé sa mám nedari už 3r. vietemi poradiť stim ? .a teraz mí doktor pred písal tablety sa nazýva Clostibegyt. Podľa vas je to dobré? Ďakujem vopred za odpoveď 😒
Ak si inteligentna Ako to píšeš..tak to neries .a som madarka.
No ries skim kces. Mnejeto fuk. Len mi už ne komentuje. Zbytočné slová. 😉
Ten pravopis je prišerný,miestami nechápem ani textu,hanbila by som sa napísať na verejné fórum.
@matilda35 ahoj ctostilbegyt sa užíva na to, aby ti dozreli vajíčka, ale je to treba užívať pod dohľadom lekára, pretože zvykne dozrieť aj viac ako jedno. Pred ovuláciou je treba isť na folikulometriu a gyn ti povie, ako na tom si aj s približným časom kedy sa máte snažiť.
Určite by som si dala najskôr urobiť základní vyšetrenia (hormonálny profil, priechodnosť vajíčkovodov, spermiogram u partnera) a až potom začala užívať clostil.
@ave17 Ona je Madarka, preto ten pravopis.
@matilda35 Este raz - a citaj pomaly - aby si to poriadne pochopila.
Toto je verejne forum a zalozila si verejnu diskusiu. K tvojmu problemu som sa vyjadrila a napísala som slusne svoje osobne skusenosti. Taktiez som ta slusne upozornila na tvoj necitatelny prejav-nevedela som,ze nie si Slovenka.
Takze ak nie si schopná rozumiet slušnemu slovenskemu vyjadrovaniu nepis na slovenské fora a hlavne nezakladaj verejnu diskusiu ak nie si schopna pochopit citany text. To je vsetko. Takze sa ,prosim ta, zdrz trapnych invektiv. Usetris hanbu hlavne sebe.😉
@matilda35 samozrejme,ze otehotniet sa da..ja som 2x otehotnela na 2.pokus,kamosa,co v nizsom.veku mala.problem.pocat,trvalo to dlhsie,tak tretie dieta sa im.podarilo hned ako si zelali.. V mojom.okoli je kopec mamin,co otehotneli po 35tke..
Ak sa nedari,skus teda to,co ti predpisal dr. A uvidite..mozno bude treba viac vysetreni,telo kazdej zeny sa moze spravat inak..
Ja neviem, žijeme v 21 storočí a niekto sa seriózne vážne opyta, či sa dá otehotnieť po 35ke? 🙈
Ano sa pýtam lebo som počula veľa vecí otom
@rebellefleur Stále lepšie ako téma som tehotná? 😝
Ahoj...poď do skupiny tehotenstvo po 35 tke
Súper idem. Díky 😉

@admin Duplicitna diskusia na to iste.