icon

Dá sa otehotnieť po 35. roku života?

matilda35
6. jún 2017

Ahojte baby mám 35r a snažím mesa o babetko z manželom. Síce už mám 12r dcéru ale o druhé sa mám nedari už 3r. vietemi poradiť stim ? .a teraz mí doktor pred písal tablety sa nazýva Clostibegyt. Podľa vas je to dobré? Ďakujem vopred za odpoveď 😒

Strana
z2
evittam
6. jún 2017

@admin Duplicitna diskusia na to iste.

matilda35
autor
6. jún 2017

Ak si inteligentna Ako to píšeš..tak to neries .a som madarka.

evittam
6. jún 2017

@matilda35 Tak si to mala napisat hned a hotovo.
A ja si budem riešiť čo chcem. 😉

matilda35
autor
6. jún 2017

No ries skim kces. Mnejeto fuk. Len mi už ne komentuje. Zbytočné slová. 😉

evittam
6. jún 2017

@matilda35 Tak nezakladaj verejne diskusie a dokonca dve na tu istu temu ak sa ti nepaci uprimnost. A nauc sa lepsie slovensky aby sa to dalo citat a ak chceš slusne diskutovat na slovenskych strankach.😉

evittam
6. jún 2017

A radu a odpoved si dostala.😉
@matilda35

ave17
6. jún 2017

Ten pravopis je prišerný,miestami nechápem ani textu,hanbila by som sa napísať na verejné fórum.

oliva001
6. jún 2017

@matilda35 ahoj ctostilbegyt sa užíva na to, aby ti dozreli vajíčka, ale je to treba užívať pod dohľadom lekára, pretože zvykne dozrieť aj viac ako jedno. Pred ovuláciou je treba isť na folikulometriu a gyn ti povie, ako na tom si aj s približným časom kedy sa máte snažiť.
Určite by som si dala najskôr urobiť základní vyšetrenia (hormonálny profil, priechodnosť vajíčkovodov, spermiogram u partnera) a až potom začala užívať clostil.

janickacrazy
6. jún 2017

@ave17 Ona je Madarka, preto ten pravopis.

matilda35
autor
6. jún 2017

@ave17 A čo ti je dotoho že ja ako píšem haa. Ja som ti napísala že mi tu komentujes veľký slovák.

matilda35
autor
6. jún 2017

@evittam Aj ti čo ma riešis.haaa aj ti si primarka. Ani teba som nepitala o koment. Veľký diskuz 😂

lenadka
6. jún 2017

@matilda35 vek tu nehrá rolu, aké zdravotný stav ženy a muža. Ja som otehotnela v 38 neplánovane s tým že si dávame pozor, hm tomu sa hovorí plodnosť, to by som dopriala všetkým čo po dieťatku túžia.

evittam
6. jún 2017

@matilda35 Este raz - a citaj pomaly - aby si to poriadne pochopila.
Toto je verejne forum a zalozila si verejnu diskusiu. K tvojmu problemu som sa vyjadrila a napísala som slusne svoje osobne skusenosti. Taktiez som ta slusne upozornila na tvoj necitatelny prejav-nevedela som,ze nie si Slovenka.
Takze ak nie si schopná rozumiet slušnemu slovenskemu vyjadrovaniu nepis na slovenské fora a hlavne nezakladaj verejnu diskusiu ak nie si schopna pochopit citany text. To je vsetko. Takze sa ,prosim ta, zdrz trapnych invektiv. Usetris hanbu hlavne sebe.😉

siska53
6. jún 2017

@matilda35 samozrejme,ze otehotniet sa da..ja som 2x otehotnela na 2.pokus,kamosa,co v nizsom.veku mala.problem.pocat,trvalo to dlhsie,tak tretie dieta sa im.podarilo hned ako si zelali.. V mojom.okoli je kopec mamin,co otehotneli po 35tke..

Ak sa nedari,skus teda to,co ti predpisal dr. A uvidite..mozno bude treba viac vysetreni,telo kazdej zeny sa moze spravat inak..

matilda35
autor
8. jún 2017

@evittam no aj ja som slušna len sa bránim pred takim čo mí kce ublížiť slovami... 👍

rebellefleur
8. jún 2017

Ja neviem, žijeme v 21 storočí a niekto sa seriózne vážne opyta, či sa dá otehotnieť po 35ke? 🙈

matilda35
autor
8. jún 2017

Ano sa pýtam lebo som počula veľa vecí otom

janickacrazy
8. jún 2017

@rebellefleur Stále lepšie ako téma som tehotná? 😝

modraorchidea
8. jún 2017

Ahoj...poď do skupiny tehotenstvo po 35 tke

matilda35
autor